Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Erişim noktası'nı da kapatın.

--------------- Ekleme ---------------

abi uyduya nasıl bağlanıyor bu buletooth istiyor etkinleştirdiğim zaman gps cihazına bağlanamadı diyor nasıl olcak bu iş
UNL dosyaların olmamış. Sonu .txt olmuş olabilir dikkat et. :oke:

gsad

Üye
merhaba reis ilk önce paylaşım için teşekkür ediyorum benim sorum şu gittiğim bazı yerlerde haritaya baktığım zaman isim yazmadığını görüyorum.oranın ismini haritaya benim eklemem mümkün mu şimdiden teşekkür ederim

krbk7860

krbk7860

Üye
arkadaşlar ilk sayfada söylenen herşeyi yaptım dosya uzantılarını da düzenleyerek klasörun içine attım ama telefonda programı açtım no maps yazıyor neyi yanlış yaptım acaba ve nasıl düzeltebilirım yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar bir de 3 tuşuyla zoom yap deniyor dokunmatik ekranda harita varken tuş görünmüyor ki nasıl 3e basacaz

ekrandaki (+) tuşuna 3 defa basarsan olur. :oke:

ssumbul

Üye
İlginize ve açıklamalarınıza teşekkür ederim. Deneyip sonucu da paylaşacağım. Saygılar...

atillaturan71

Üye
artık bu haritaların güncellemesi lazım. Başar softa sevgilerle. Istanbulda hala bazı yerleri görmüyor.

viranufuk

viranufuk

Üye
senin ndriveni kurdum ovimaps ta var bide bunu kurucam 3 tane maps olur demi telefonun beynini çatlatmıyalımmm

bu arad telim 5800 xm yazılım v40

DarkWeder

Üye
senin ndriveni kurdum ovimaps ta var bide bunu kurucam 3 tane maps olur demi telefonun beynini çatlatmıyalımmm

bu arad telim 5800 xm yazılım v40

Bende Garmin - Ovi - Google var şimdide Ndriven i kurmayı dusunuyorum ^^ :D

cepyusuf

Üye
sağol reis mesajıma ilginden dolayı çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun senden ve cümle maxicep üyelerinden

viranufuk

viranufuk

Üye
kurdum kurdum garmin ndrive ve ovi maps abi 3 tane map bakalım telin beynini yemeyiz inşallah bu arada reis kardeş direk karta attım kuruldu hiç dedğin gibi telden kurmama gerek kalmadı direk kendiliğin den kurdu

fatih__

fatih__

Üye
arkadaslar sorunu olan arkadaslara yardımcı olabılırım elımden geldıgın ce tabı :D
ozel mesajla sorununuzu cozelım
bende garmını kullanamıyodum bı ara ama2 gunde cozduk
bilmeyenlere yardımcı olabılırım

evony

Üye
Paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar. bir sorum olacak, nokia 5800'a yüklenebiliyormu? ben uyumsuz diye bir mesaj aldım ve çalıştıramadım. bir yerde yanlış mı yaptık acep

kyhn58

Üye
Daha önce çalışıodu gps bir kaç gündür bi adrese tıkladığımda "Daha iyi GPS Doğruluğu Bekleniyor" diye bi yazı çıkıyor ve sürekli bekliyor onu arıyor. Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS seçeneğini de seçtim bu arada. O işlem tamam. Nolduysa artık sürekli doğruluk bekliyor. Nedir acaba sorun bilen var mı?

knight rider

knight rider

Üye
2009.06 NT - ENG (IKLTL) de harita son sürüm ve ingilizce mi?
eğer öyleyse bunu türkçeye çevirme olanağı var mı?

bir de garmin mi , ndrive maps mi iyidir?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Daha önce çalışıodu gps bir kaç gündür bi adrese tıkladığımda "Daha iyi GPS Doğruluğu Bekleniyor" diye bi yazı çıkıyor ve sürekli bekliyor onu arıyor. Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS seçeneğini de seçtim bu arada. O işlem tamam. Nolduysa artık sürekli doğruluk bekliyor. Nedir acaba sorun bilen var mı?

Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Erişim noktası'nı da kapatın.

cimbomemre

cimbomemre

Üye
Program kullanılırken internete bağlanıyor mu yani kontor gidiyor mu ?

quanon

Üye
arkadaşlar telefonum 5800, garmin kullanıyorum çok da memnunum ama bir sorum olacak yolu tarif ediyor varışa gelince "varışa yaklaşılıyor" diyor daha sonra susuyor yani "varışa geldiniz" demiyor veya daha geride "sola dönün ve varışa" diyor kesiliyor bunun sebebi ne olabilir

gsindir

Üye
bende n96 var garmin yuklemek istiyorumda sertifa suresi dolmus veya ayarlar yalnis yaziyo anlamadim gitti yardimci olabiliyomusunuz acaba

karshiyakali

karshiyakali

Üye
en sonun da açtım programı:) ama unl dosyalarını oluştururken wordpad yada ms office oluşturun telefonunuzda xplore gibi program varsa attıktan sonra yeniden adlandır deyip .doc kısmını silin :)
ama haritayı göremedim sanırım gps tam çekmediği için birazdan dışarı çıkıp deniycem :) bu arada telefonun modeli e 71

Üst Alt