Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

navigasboyy

Üye
arkadaşlar .unl uzantılı notpad yazısını garmin dosyasına kaydediyoruz ya hani ve sorun yok gibi görünüyor,cep telefonundan 5800 için konuşuyorum
-uygulamalar
-dosya yöneticisi
-hafıza kartı
-Garmin
yapıp .unl yaptığımız dosyanın aslında .unl.txt olduğunu görürsünüz.
bu dosyanın üstüne gelip seçenekler den ismini değiştirip yani sonundaki .txt yazısını silmemiz gerekiyor.unl kalsın.
silip kaydedin.uyarı msj gelecektir.okunmaz filan die.boşverin.

sorunsuz çalışıyor.
yapamayan arkadaşlar olursa video ekleyeceğim......
navigasboyy............

murtaaza

Üye
abi bu lisans istio :off:

oguzhanserter

oguzhanserter

Üye
s60 serisi ilklerinde 6680 sahibiyim bunda çalışır mı?

navigasboyy

Üye
arkadaşlar 5800 da ayrıntı harita için siteye gidin diyor.ne yapabilirim?hata nerde?

canga

canga

Üye
tşklerrr

pelikan16

Üye
reis emeğine sağlık teşekkür ederim. haritanın 2010 uda olsa çok güzel olacaktıı umarım en yakın zamanda onuda temin edip bize sunarsın şimdiden teşekkürler

cashlee33

Üye
reis öncelikle cok teşekurler.. guzel paylaşım...
*ben ukrayna haritasını indirdim ... ve dedikleri şekilde adınıda değiştirerek garmin içerisine attım... ama haritayı göremiyorum verilerimi yönet dosyası içerisindeki haritalarım kısmından baktıgımda görünmğyor orada...harita ayarlarında sadece turkiye gorunuyor..

ne yapabılırım? indirdigim ukrayna dosyası 591mb! acaba yanlış haritayamı ulaştım.. turkiye haritası 100 küsür MBdı.. yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekurler...

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
her şeyi dogru yapık ama denem sürümü satın al diyor bi yardım ARKADAŞLAR

mystery37

Üye
Arkadaşlar eğer telefon menüsü içerisinden GARMİN klasöründeki unl uzantısının yanında txt görünüyorsa yeniden adlandır deyip.sadece .unl olarak düzenleyin.Bunun ardından telefon menüsü içinden ayarlar/genel/konumlama menüsü içinde yümleşik gps ve yardımlı gps i işaretleyin.Sonra garmini açtığınızda yardımlı gps menüsü seçildikten sonra 1 ile 5 dakika arasında bağlantı kurulacaktır.

infinity81

Üye
Reisim merhaba ben anlattıgın gibi kurdum fakat hala uydudan baglanmıyor tek çizği yanıyor çekimi.açık havadada olmadı ve no map yazıyor ?ben herşeyo kontrol ettım aynen dediğin gibi sorunu anlamadım tek çekmesimidir acaba??yardım edermisin istersen özel mesaj at ama yardım elini uzat bana.birde telefonum 5800 expressmusic bunda ilk seferde 3 tuşu ile yaklaş demişsin bunda tuş yok ekranda + ve - var bende 3 kez basıyorum yaklaştırmaya ama fayda yok.çekse belki olacak ama yada çekmediğiniden yada bi yerde sorun var.HELP HELP HELP :))

ozhanvarinli

Üye
Selam,
Tarife uygun olarak kurulumu yaptım. Nokia E63 ile gayet başarılı bir şekilde çalışıyor, çok teşekkürler.
İspanya haritasına ihtiyacım var. Destek mümkün mü?
Teşekkürler.

pasha991

Üye
5800 çalıştırır mı

ipekyolu37

ipekyolu37

Üye
n73 tr gps yok çalışmaz

--------------- Ekleme ---------------

bende n79 ve 6220 c var garmin ikisinde de çok iyi çalışıyor. dün yine ist.a gittim. gitmek istediğim yeri sorunsuz buldum...

dorgut

Üye
kardesim ellerine saglık mukemmel bi anlatım:D

coo007

Üye
N96 16 telefonuma kurdum adıları harfiyyen uyguladım sorunsuz çalışıyor.Not mpy arkadaşım haritanın gözükmesi için 3 tuşuyla zum yapmalısın zaten yukarıdada açıklması var.Çok teşekkür ederim güzel paylaşım...

leventyil

Üye
çok teşekkürler.
Aracımda araç versiyonu nuvi 200 var.çok memnundum.
Tarifin sayesinde, şimdi 5800 a kurdum.çok daha detaylı oldu.
Fakat garmin mobile da, git dedikten sonra, hareket yerinden hedefe toplam mesafeyi bulamıyorum.sadece hedefi ilk bulunca kuş uçuşu mesafeyi görebiliyorum.
Yardımcı olabilirsen sevinirim. Teşekkürler

kadevra

Üye
öncelikle program için teşekkürler
bende E63 var programı anlattığınız gibi yükledim programı telefona yükledikten sonra programa girmek istediğimde bluetooth açılsın mı diyor evet ya da hayır herhangi bir tuşa bastığınızda ise sizi atıyor İkinci denemeden sonra ise program hiç açılmıyor programın v5.00.50 versiyonunu ve 2009.06 NT - ENG (IKLTL) isimli haritayı yüklemiştim. yardımcı olursanız sevinirim

yusuff06

yusuff06

Üye
kardes cokkkkkkkkkkkk tesekkurler.

reactor1111

reactor1111

Üye
program için teşekkürler.
programı yeni kurdum. şimdiye kadar 2 defa kullandım programı ikisinde de 2-3 dakika sonra program kilitlendi. sonra kendi kendine kapandı. sorun nedir acaba?
tel 5800

DarkWeder

Üye
gprs kullanabilirmiyim ?? yoksa illa gps cihazı lazımmı ??

Üst Alt