Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

burak_sefa

burak_sefa

Üye
e71 için aynı sorun bendede nokia map yüklü acaba ondan kaynaklanıyor olabilrmi acil yardım.

tboxmusic

tboxmusic

Üye
Arkadaşlar ben başarılı bir şekilde gösterildiği gibi garmin i kurdum n97 ime fakat haritaya girdiğinde uydu aranıyor diyor başka bişey demiyor =( ekli gps i seçtim telefon ayarlarındanda aynı şekilde etkinleştirdim hala aynı dert uyduları görüyor program fakat kırmızı ve tek kademe çekiyor ne yapmam gerek yavaş kullanmaya razıyım birileri yardımcı olsun hiç yapamıyorum navigasyonu? şimdiden teşekkürler...

my.zeqi

Üye
eline saglık ustamm cq teşekkür ederim cq ugraşmıssın

--------------- Ekleme ---------------

n 79 cıhazıma kurdum gıdecegım noktayı belırledıkten sonra karsıma daha iyi gprs dogrulugu beklenıyor dıe uyarı cıkıo ama sabaha kadar bekle aynı kalıo cvp larınızı beklıyorum nerde hata yaptım

canari

Üye
Selam yönergeleri uyguladım. Ancak GarminMobileXT.sis dosyasını çalıştırmaya gelince Nokia 6700 telefonum bu dosya türünü desteklemiyor çıkıyor. Acaba başka ayarlar damı yapmalıyım..

thenorthstar

Üye
Merhaba arkadaşlar Bende N5800 var agarmini 5.00.50 yi kurdum gayet güzel çalışıyor ellerinize sağlık,ama bulunduğum yeri konumlarım a kaydederken sorun yaşıyorum Reis-i Eagle arkadaşın dediği gibi büyük harfle kaydediyorum örneğin GESI BAGLARI gibi ,kaydediyor ama konumlarımdan kaydet diğim konumu seçince programdan atıyor program kapanıyor.Sadece burda sıkıntı yaşadım diğer tüm özelliklerini kullanıyorum,bu sorunu nasıl çözebilirim.Teşekkürler.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben başarılı bir şekilde gösterildiği gibi garmin i kurdum n97 ime fakat haritaya girdiğinde uydu aranıyor diyor başka bişey demiyor =( ekli gps i seçtim telefon ayarlarındanda aynı şekilde etkinleştirdim hala aynı dert uyduları görüyor program fakat kırmızı ve tek kademe çekiyor ne yapmam gerek yavaş kullanmaya razıyım birileri yardımcı olsun hiç yapamıyorum navigasyonu? şimdiden teşekkürler...
açık havada 4-5dk kıpırdamadan dur. soğuk bağlantı uzun sürer. :oke:

eline saglık ustamm cq teşekkür ederim cq ugraşmıssın

n 79 cıhazıma kurdum gıdecegım noktayı belırledıkten sonra karsıma daha iyi gprs dogrulugu beklenıyor dıe uyarı cıkıo ama sabaha kadar bekle aynı kalıo cvp larınızı beklıyorum nerde hata yaptım
açık havada 4-5dk kıpırdamadan dur. soğuk bağlantı uzun sürer. :oke:

Selam yönergeleri uyguladım. Ancak GarminMobileXT.sis dosyasını çalıştırmaya gelince Nokia 6700 telefonum bu dosya türünü desteklemiyor çıkıyor. Acaba başka ayarlar damı yapmalıyım..
S40 üzerinde çalışıyor 6700. Garmin sende çalışmaz.

Merhaba arkadaşlar Bende N5800 var agarmini 5.00.50 yi kurdum gayet güzel çalışıyor ellerinize sağlık,ama bulunduğum yeri konumlarım a kaydederken sorun yaşıyorum Reis-i Eagle arkadaşın dediği gibi büyük harfle kaydediyorum örneğin GESI BAGLARI gibi ,kaydediyor ama konumlarımdan kaydet diğim konumu seçince programdan atıyor program kapanıyor.Sadece burda sıkıntı yaşadım diğer tüm özelliklerini kullanıyorum,bu sorunu nasıl çözebilirim.Teşekkürler.
Dokunmatiklerde yazdığım o yöntem de işe yaramıyor galiba. Yazılım dilini ENG yapın, düzelebilir.

berglakin

berglakin

Üye
n73 te kurulum gerceklesır sanırım demı yanı uyumludur?
"not enought memory to rungarmin mobile xt (at least 8 mb reguired)"
hatası verıyor neden kaynaklanıyor olabılır?
tesekkurler...

herkul03

Üye
tesekur

misterrium

Üye
hocam öncelikle eline sağlık.

sorunum imei numaramı generate ederken kabul etmiyor?

hallettim kusura bakmayın fazla mesajlar için

haytuch

Üye
Allah rızası iç.in birisi şu ilacı bana msnden göndersin rapidde bi sorun var indiremiyorum bi saattir deli olacam...

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
n73 te kurulum gerceklesır sanırım demı yanı uyumludur?
"not enought memory to rungarmin mobile xt (at least 8 mb reguired)"
hatası verıyor neden kaynaklanıyor olabılır?
tesekkurler...
N73'te zaten dahili GPS yok + RAM yetmiyor.

electro77

electro77

Üye
Bence bu programla hiç uğraşmayın yükleyin nokianın mapsını 3.0 olanı bide haritalarıda ekleyin tamam. En hızlı en iyisi bu nokianın navigasyon programı örneğin bir okul aramaya başladığınızda aratarak bulabilene helal olsun okulun adıyla bırakın adresiyle bile bulmak mümkün değil. Tekrar ediyorum en iyisi nokia maps.

zebaniiii

zebaniiii

Üye
N73'te zaten dahili GPS yok + RAM yetmiyor.

telefon hafızasına hiçbir uygulama yüklemeyin çalışır
yalnız dahili gps oladığından harici bir gps maus kullanılması gerekir
ve dahili gps lerden çok daha hızlı çalışır harici
aynı anda 20~50 arasında uyduya bağlanabiliyor
(n73 te uzun bir süre kullandım)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
konum kaydetme yöntemi 2009.06 haritasında işe yaramıyor.

seraf

Üye
Reis ilacı indirirken rapidshare sorun veriyor :(

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Linkler sağlam. Premium istiyordur. 3-5dk bekleyin yeniden deneyin.

mrtsr

Üye
teşekkürler...

tolga_Ca

tolga_Ca

Üye
Slm ben daha önceleri kardeşimin üye adıyla Garmin Mobile XT v5.00.50 versiyonunu sitenizden indirip telefonumda kulanmak tayım yaklaşık 4 aydır kulanıyorum hehangi bir sorunla kaşılaşmadım size bu açıdan çok çok teşekür ederim , Ayriyeten yenilikler hakında bilgi almak isterim mesela şuanki türkiye haritasını kaçıncı versiyon ben şuan 2009_02 versiyon haritayı kulanmaktayım son değişlikler hakında bilgi verirseniz çok memnun olurum çalışmalrınızın devamı dileğiyle saygılar ...:oke:

csakin44

Üye
Selam Reis Birşey sormak istiyorum.
Bu unl dosyaları içindeki kodu okumak için dosyayı not defteri yardımıyla açtım. Dolayısıyla ikon değişti. Dosya türü hala unl diyor. bu şekilde telefona atsam sorun olurmu.

Bir diğer sorumda programı telefondan kaldırıp aynı IMEI ile bu işlemleri tekrar gerçekleştirip ikinci bir defa yükleme yapabilirmiyiz. şimdiden teşekkürler.

macellan1000

Üye
slm..bende sadece ok isareti var arac indiriyom ama garmin klasorunun icinde vehicles dosyasi yok ...bu yuzden degistiremiyorum ne yapmaliyim

Üst Alt