tam olarak uyduya bağlanmamışsın. açık havada 3-4dk bekle uyduya bağlansın cihaz.no map :S off
--------------- Ekleme ---------------
EAGLES abim harita gör. e basıyorum uyduyu arıyor; sonra karanlık bir ekran çıkıyor ortasında bir araba var.
3 e 5-10 kere basıyorum. 10 m'ye kadar yaklaşıyor. ama yine no map diyor. lütfen yardım
tamam o sorunu da aştım garmin europe a tıkladım. git'e bastım, şimdi daha iyi gps doğruluğu bekleniyor yazıyor. ama hiçbir hareket yok
tamam o sorunu da hallettim. şimdi çanakkale'de kendi sokağıma kadar geliyorum. ama neredeyim? e tıklayınca "daha iyi gps doğruluğu bekleniyor" diyor. telefonum n95 lütfen bi yardım![]()
slm kardeşim ilk öncelikle verdiğin bilgi ve paylaşım için can gönülden teşekür ederim
ben n97 kullanıyorum herşeyi adım adım yaptım program alışıyor yalnız haritayı gör diyorum uydu aranıyor yazıyor
sence bu normal herhalde bir yanlış yok demi.
birde ben camın önüne cıkıyorum uyduyu buluyor ama göstergede tek diş olarak özüküyor uydu sinyali ve tekrar haritayı gör diyorum nine uydu aranıyor yazıyor üste sorun nedir acaba...
şimdiden teşekürler....
bende vardi zaten kurulu garmin ama benim telefon bi ara kasti falan ben de reset attim sonra görmedi programi hafiza karti takinca, senin koydugun linkten indirip yükledim öyle oldu var mi bi fikrin acaba ? cok sagol simdiden
yine de yüklemek istiyormusunuz yazdı evet dedim yükleniyor dedi yüklendi 5 sn de kapandı program baskada bısı olmadı. ben daha once bu telefona garmin hiç yuklemedım kı
nese mass memory e format attım tertemız yaptım yenıden aynı seylerı yaptım yıne garmın var dıyor uzerıne yuluyorum yuklenıyor deyıp 5 sn de yukluyor kapatıyor ki pc suite kullanmıyorum veri depolamadan giriyorum. direk 8 gb hafızasına root un içindeki 4-5 dosyayı kopyala yapıstır dıyorum private dosyasını soruyor uzerıne yaz dıyorum nerde yanlıs yapıyorum daha programı kurmak ıcın I AGREE yazan yere bıle gelemedım
Yeni Harita: Navcity Turkey 2009.06 (NT - ENG yani IKLTL):
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NT versiyon olduğu için daha da sıkıştırılmış versiyon; 97,7mb
TKLTL versiyonu çıkınca da yine güncelleyeceğim.
IKLTL'nin olayı şu: Gözlemlediğim kadarıyla sadece TR karakterler yok ama POI'lerde büyük ya da küçük harf içeren TR karakterli 1 kelime kullandığınızda kelimeyi buluyor, problem olmuyor. Lakin, görüntülerken TR karakterleri dönüştürüyor. Örnek:
Denemek için "Trafik Işığı" diye (içinde hem büyük harfli TR karakter ve küçük harfli TR karakterler içeren) bir kelime yazdım ve buldu ancak görüntüleme şekli:"TRAFIK ISIGI" yani TR karakter içermeden görüntülüyor. (Garmin'in her zaman büyük harfle görüntülediğini de unutmayınız.)
Ararken arıyor buluyor, görüntülerken TR karakter göstermiyor. Olayı bu.
Konumlarımda, yine kurulum sayfasında belirttiğim gibi kayıt yapılması gerekiyor yoksa atıyor.
----
başlığı açtığımdan bu yana 525.600dk geçtiği için ilk sayfayı güncelleyemiyorum.sistem izin vermiyor.