dostum ilgin alakan için çok teşekkür ederim, dediğin şekilde 10202dce klasöründeki verileri silince sorun ortadan kalktı... Tekrar bu güzel paylaşımın için çok teşekkür ederim... Saygılar

pc suite modunda değil veri depolama modunda bağlanN95 8GB cihaza açıklamaları takip ederek devam ettim ancak 4. ayakta yani root içindeki 4 klasörü cep telefonuna yüklerken makinanın hafıza kartı (içinde sabit) ana klasöre kopyalamıyor buraya kopyalayamazsınız uyarısı veriyor. Önce garmin klasörü içine sys,private,resource klasörelirin kopyaladım sonra bunları buradan alarak tekrar bir üsre kök klasöre kopylamaya çalıştığımda izin vermedi, telefonda dosya yönetici ile yaptığımda ise zaten bu dosya var diyor ama dosyaları göremiyorum. Kafayı yedim. Ne yapmalıyım??????
ayarlar/sistem/uzak gps'teki EKLİ/YERLEŞİK GPS'İ KULLAN'A TIKLADIĞIMDA SÜREKLİ ARANIYO DİYOR (gps verisinde ki şebeke tabanlı ve bluetooth tabanlı seçeneklerini işaretledim ama genede olmuyor)yardımcı olursanız sevinirim çünkü makineye format attım filan bayağı uğraştım anlayacağınız yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
evet yapıyorarkadaşlar b program sesli navigasyon yapıyormu
evet dahili gps var onda, çalışır.6220 c de çalışırmı
eyvallah...Kişilerin isimlerinden çok paylaşımlarına önem veren biriyim. Çalışmalarınla adını ezberlettin. Zor ama güzel bir program... Emeğine sağlık....
eyvallah...anlatılan şekilde n78e kurdum açık alanda uydu buldu ve çok ayrıntılı bir şekilde durak, eczane, taksi, park her ne varsa gösterip yönlendirebiliyor. araçta henüz kullanmadım. hatasız bir şekilde konumumu belirledi. paylaşım, ayrıntılı açıklamalar ve konu takibi için çok teşekkür ederim.
açık havada 4-5dk cihazı sabit bekletin. uyduyu bulacaktır. soğuk bağlantı uzun sürer. açık havada olun ama. en az pencere kenarı ya da balkonöncelikle bu süper bi program ama benim 6120 classic'te açılıyo ama çalışmıyoayarlar/sistem/uzak gps'teki EKLİ/YERLEŞİK GPS'İ KULLAN'A TIKLADIĞIMDA SÜREKLİ ARANIYO DİYOR (gps verisinde ki şebeke tabanlı ve bluetooth tabanlı seçeneklerini işaretledim ama genede olmuyor)yardımcı olursanız sevinirim çünkü makineye format attım filan bayağı uğraştım anlayacağınız yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
![]()
2009.06Reis Emegine saglik, cok iyi calisiyor.
Guncel harita acaba 2009.02 mi?
TSK
pc suite ile bağlanma veri depolama ile bağlan ve aktarımı onla yapselam ben root klasörünün içeriğini nokia pc suite dosya yöneticisini kullanarak hafıza kartının others bölümüne atıyorum. ekrana herhangi bir şey gelmior ben elle hafıza kartına others klasörüne gidip GarminMobileXT.sis dosyasını açıyorum yüklemeye hazırlanıyor diyor ve Garmin Mobile Xt yüklensin mi diye soruyor evet dedikten sonra yükleniyor yazısı ekranda beliriyor ve yükleme tamamlandı diyor. bundan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yüklerken hata mı yapıyorum ? cvplarınız için şimdiden tşkler
hayr çıkartmaz eskisini sil bunu kopyala. baştan kurmana falan gerenk yok.Reis kardeşim emeğine sağlık,senin sayende Garmin 5 versiyonunu N97 sağlıklı bir biçimde yükledim,ve sorunsuz bir şekilde de kullanıyorum.Zaten aracımda da garmin kullandığım için hiç yabancılık çekmedim.Süper bir program.Sanırım 5 versiyonu 2009.2 idi ,şu an 2009.6 çıkmış ben sizin uploadlarınızdan gmapsupp.img indirdim.bu dosyayı telefonumdaki eski img dosyasının üstüne yazsam problem çıkarmı acaba.Bu konu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim.