Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

nbaki

nbaki

Üye
buradaki yüklememiz gereken dosyaları rapid dısında bır yere yukleyebılırmısınız ? bır kamu kurulusunda gorev yapmaktayım ve rapidden dosya ındırmem imkansız gıbı bırsey.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
no map :S off

--------------- Ekleme ---------------

EAGLES abim harita gör. e basıyorum uyduyu arıyor; sonra karanlık bir ekran çıkıyor ortasında bir araba var.

3 e 5-10 kere basıyorum. 10 m'ye kadar yaklaşıyor. ama yine no map diyor. lütfen yardım

tamam o sorunu da aştım garmin europe a tıkladım. git'e bastım, şimdi daha iyi gps doğruluğu bekleniyor yazıyor. ama hiçbir hareket yok :(

tamam o sorunu da hallettim. şimdi çanakkale'de kendi sokağıma kadar geliyorum. ama neredeyim? e tıklayınca "daha iyi gps doğruluğu bekleniyor" diyor. telefonum n95 lütfen bi yardım :(
tam olarak uyduya bağlanmamışsın. açık havada 3-4dk bekle uyduya bağlansın cihaz.

0guzhan17

Üye
evet sonradan anladım ki sinyal yok :) süper çalışıyor ellerin dert görmesin. allah razı olsun...

cabr

Üye
s.a. hayırlı geceler.. ben programı kurdum tam anlatıldığı gibi.. prog. açtım ve kabul ediyoruma tıkladım sonra karşıma
satın al ve kullan
deneme başlat
ürün kodu gir
garmin gps'e bağlan
yazıları çıktı şu durumda ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevirim.. telefon 6220c

garmin gps'e bağlan'''a girdim bi uydu buldu saırım sonra karanlıklar içinde tek başına bi araba duruyor dediğiniz gibi yakınlaştırdım ama no map gibi bişey yazıyor.. forumda biraz baktım ama tam anlayamadım bilen biri cevaplayabilirse çok sevincem..

tutuqlu

Üye
slm kardeşim ilk öncelikle verdiğin bilgi ve paylaşım için can gönülden teşekür ederim
ben n97 kullanıyorum herşeyi adım adım yaptım program alışıyor yalnız haritayı gör diyorum uydu aranıyor yazıyor
sence bu normal herhalde bir yanlış yok demi.
birde ben camın önüne cıkıyorum uyduyu buluyor ama göstergede tek diş olarak özüküyor uydu sinyali ve tekrar haritayı gör diyorum nine uydu aranıyor yazıyor üste sorun nedir acaba...
şimdiden teşekürler....

dj_tek_lee

dj_tek_lee

Üye
hmm dostum sorun yok bence proplemsiz kurmussun programı...bıraz beklemen lazım uyduyu bulabılmesı ıcın...tek diş cektıgınde yaanı kırmızı yandıgında da cekmıyor demektır yeşil yanması lazım...tadını cıkar propgramın on numara bı pro. kesınlıkle kontor gıtmıyor...ben 1 yıldır kullanıyorum

slm kardeşim ilk öncelikle verdiğin bilgi ve paylaşım için can gönülden teşekür ederim
ben n97 kullanıyorum herşeyi adım adım yaptım program alışıyor yalnız haritayı gör diyorum uydu aranıyor yazıyor
sence bu normal herhalde bir yanlış yok demi.
birde ben camın önüne cıkıyorum uyduyu buluyor ama göstergede tek diş olarak özüküyor uydu sinyali ve tekrar haritayı gör diyorum nine uydu aranıyor yazıyor üste sorun nedir acaba...
şimdiden teşekürler....

hmm dostum sorun yok bence proplemsiz kurmussun programı...bıraz beklemen lazım uyduyu bulabılmesı ıcın...tek diş cektıgınde yaanı kırmızı yandıgında da cekmıyor demektır yeşil yanması lazım...tadını cıkar propgramın on numara bı pro. kesınlıkle kontor gıtmıyor...ben 1 yıldır kullanıyorum

crook

Üye
kardes 5800 a garmin i kurdum ama nasi olduysa yazilar karisti mesela ayarlara basinca kamyon yazio ayarlar yaazmio , yada cikis a basinca otobüs falan yaziyor :D bende vardi zaten kurulu garmin ama benim telefon bi ara kasti falan ben de reset attim sonra görmedi programi hafiza karti takinca, senin koydugun linkten indirip yükledim öyle oldu var mi bi fikrin acaba ? cok sagol simdiden

ahektas85

Üye
deli olucam yaa reisim yardım et nolur. bende nokia n95 8 gb var. tüm programları indirdim açtım nokia n95 in mass memory sine attım ama bende yükleniyor çıkmadı nese dosya yöneticisinden dahili hafızadan o dediğin garmin pa yı silmek istedim bulamadım nese gamin mobilext.sis i calıstırdım yuklemek ıstıyormusnuza evet dedım garmın5.0(50) zaten var yazdı:s yine de yüklemek istiyormusunuz yazdı evet dedim yükleniyor dedi yüklendi 5 sn de kapandı program baskada bısı olmadı. ben daha once bu telefona garmin hiç yuklemedım kı:( nese mass memory e format attım tertemız yaptım yenıden aynı seylerı yaptım yıne garmın var dıyor uzerıne yuluyorum yuklenıyor deyıp 5 sn de yukluyor kapatıyor ki pc suite kullanmıyorum veri depolamadan giriyorum. direk 8 gb hafızasına root un içindeki 4-5 dosyayı kopyala yapıstır dıyorum private dosyasını soruyor uzerıne yaz dıyorum nerde yanlıs yapıyorum daha programı kurmak ıcın I AGREE yazan yere bıle gelemedım:(

zeus41

Üye
acil yardım n95 8bg v31,0,15 rardan çıkartıp söylenen seyleri yapıp 4,20veye 5,00 armindeki 5 adet dosyayı yıgın hafızaya attıgımız anda private,resource,sys,system dosya olugunu veye eksk kopyalanamayacagını soylıyor.yıgın hafızaya biçimlendirip tekrar attımdada aynı seyi soyluyor ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler

1555

1555

Üye
çok güzel paylaşım butun gps programlarını denedim en iyisi bu :oke:

expertansiyus

Üye
selam dostlar, n95 telefonum var ama şu garmin'i bir türlü yapamadım gerçekten ücretsiz bir navigasyon mu yani hiç kontör gitmeden kurulabiliyor çalışabiliyor mu nasıl kurabilir çalıştırabilirim konularına baktım ama çok karışık geldi yapamadım acaba msnden yardımcı olabilir misiniz [email protected] eğer yapabilirseniz hangi operatörü kullanıyorsanın 50 kontör yükleteceğim ordan yardımcı olan arkadaşın hattına

ozgurceyhan

Üye
reis, programı nihayet çalıştırabildim. gittiğim güzergahı kaydetmeye çalıştım. bu iş biraz karışık ngaliba. yol bitti vardım hala %2 si tamamlandı yazıyordu.
kaydettiğim yolu izleyebiliyor muyum acaba ? simüle etme işi biraz karışık geldi. route 66 da hemen çalışıyordu. burada gps yi kapa uyarısı vardı. yapmadım ben. bu arada garmin online ye bağlanayım mı. yoksa programdan atma riski avr mı?
bir bitiş noktasını " 45 DURAK" şeklinde kaydettim. onu seçtiğimde proram kapanıyor yani atıyor. büyük harfle yazdım ?

aa-tolga

aa-tolga

Üye

Yeni Harita: Navcity Turkey 2009.06 (NT - ENG yani IKLTL):

NT versiyon olduğu için daha da sıkıştırılmış versiyon; 97,7mb
TKLTL versiyonu çıkınca da yine güncelleyeceğim.

IKLTL'nin olayı şu: Gözlemlediğim kadarıyla sadece TR karakterler yok ama POI'lerde büyük ya da küçük harf içeren TR karakterli 1 kelime kullandığınızda kelimeyi buluyor, problem olmuyor. Lakin, görüntülerken TR karakterleri dönüştürüyor. Örnek:

Denemek için "Trafik Işığı" diye (içinde hem büyük harfli TR karakter ve küçük harfli TR karakterler içeren) bir kelime yazdım ve buldu ancak görüntüleme şekli:"TRAFIK ISIGI" yani TR karakter içermeden görüntülüyor. (Garmin'in her zaman büyük harfle görüntülediğini de unutmayınız.)

Ararken arıyor buluyor, görüntülerken TR karakter göstermiyor. Olayı bu.

Konumlarımda, yine kurulum sayfasında belirttiğim gibi kayıt yapılması gerekiyor yoksa atıyor.

----

başlığı açtığımdan bu yana 525.600dk geçtiği için
ilk sayfayı güncelleyemiyorum. :ehe sistem izin vermiyor.

Konumlarımı bir poi noktasını kaydedip sonra onu düzenleyerek tamamlıyorum,ama yine atıyor.2009.02 haritasında problem yok

max-up

Üye
Ellerine sağlık gerçekten harika bir çalışma olmuş çok işime yaradı sağolasın:oke:

adamimm

Üye
Öncelikle konuyu açan ve emeği geçen tüm arkadaşlara can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.
Konunun en başında anlatıldığı gibi herşeyi yaptım ve N82 cihazımda program mükemmel bir şekilde çalışıyor.

Birşey sormak istiyorum:
NavCity 09.02 yani 2009.02 haritası yüklü ve 139.2 MB büyüklüğünde.
Bu haritanın 03, veya 04'ü çıktı mı?
Mesela Elmadağ'dan geçerken yeni yolu ve bölünmüş yeni karayollarını bu harita göstermiyor.
Daha doğrusu yeni yollar yerine arazi gösteriyor.
Acaba kullandığım bu harita en son sürüm mü?
Yardımcı olursanız sevinirim...

beschlee

Üye
bu prıogram hangi telefonlara uygundur benim telefen 6300 olabilir mi ?

turko9999

turko9999

Üye
reis yaptımı yanlış çıkar mı yaw! sorunsuz çalışıyor vallaha!!! Paylaşım için saol

bi de 06.2009 haritası çıkmış galiba bulup siteye upload edersen sevinirim

(PARDON YA YUKARI BAKMAMIŞIM:ehe)

ceycey64

Üye
avrupa haritasını eklemek istiyorum nasıl ekleyecegimi anlatırsa birisi sevinirim kodu kac ve gmp dosyasıda farklı oluyormu

tutuqlu

Üye
valla kardeş on numara program cok güzel eline ve emeğine sağlık cok güzel kullandım n97 sorunsuz calışıyor arada bir donma oluyor ama o kadar da muhüm değil

gurkan90

Üye
dostum bnde nokia n85 war bu programı yüklüorm aynı senin anlattığın gibi ama telefondan programı açmaya çalıştığımda üzerine tıklıyorum hiç bir şey çıkmıyor ?? sorun nedir acaba bu program n85 uyumlu deilmi ?

Üst Alt