Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

golge1710

Üye
ya bn yükledim ama konumlarımı falan yapıyorum git e bastığımda DAHA İYİ GPS DOĞRULUĞU BEKLENİYOR Dio neden acaba ltfn yardım ltfnn....................
arkadaşım açık bir alanda bir süre bekle uyduları bazen algılaması uzun sürebiliyor.ama sonunda buluyor aynı sorunu bende yaşamıştım.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar gerekli unl dosyalarını yaptığınız takdirde tum program açılacaktır. ondan sonra ekli gpsi de ayarlyabilirsiniz. Daha iyi gps bekleniyor demesi cihazın gps uydusu olmadan sana yön tarif yapamayacapıdır. Dolayısıyla cam kenarına veya açığa çıkıp gps bulması gerekir. Rota bulduktan sonra gpse bağlanma iki üç dakika içinde gerçekleşir. bazı forumlarda telefonun tuşları açık 45 derecelik ya çevirmeyle 45 saniye içinde gpsi bulduklarını soyluyorlar.
işin özü programı kurduktan sonra unl dosyalarını oluşturmakta.
bu unl dosyasını pc demi yoksa programı cep tel. e kurduktan sonramı oluşturacağız ayrıntılı anlatmak zor olmasa gerek bilenler için.

unl dosyalarını ayarlıyamamışsın
unl ayarladık ama bunu telefondaki hangi dosyaNIN İÇİNE ATACAĞIZ

N81 de kurdum ama çalışmıyor Yalnızca garmin gps cihazına bağlantı izni verilir şeklinde uyarı çıkıyor yani çoğunlukta olan sorun bendede var unl dosyasınıda kontrol ettim..

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaslar nokia n 85 e aynen yazılan şekilde kuruyorum ancak her defasında dosya bozuk hatası veriyor sebebi nedir?:agla
hangi dosya yöneticisi ile kurmaya çalışıyorsun? cihazın kendi dosya yöneticisi ile kur.

KAMİLBABA: şebeke yardımı* almıyorsan ücretsiz. garmin online falan ücretli ama adı üzerinde.

*şebeke yardımı 1-2 kontör karşılığında taş çatlasa 10-15sn içinde konumunu belirlemene yardımcı oluyor.

azallan911

Üye
arkadaslar merhabalar bu sitede ilk mesajım ve yardım alabilirsem cok sevinicem. ilk sayfada anlatılan herşeyi yaptım ve dosyaları e71 telefonuma kopyaladım ancak kendi kendine yükleme baslatmadı. kendim baslattım yükledim yükleme tamamlandı diyor ancak program açılıs yapar gibi olup hemen ana menuye düşüyor ve programı açamıyorum acaba sorun ne olabilir?

hakan433

Üye
cihazda zaten başka program yüklü değil araçlar dosya yöneticisinden giriyorum dosya bozuk diyor google mapsi yüklemeye çalışırkende aynısı oldu yanlışlık bende sanırım ama bir türlü anlayamadım yardımlarınız için teşekkürler

fatihbayhan

Üye

yeni harita 2009.06 tarafımdan buğün rapid e yüklenmiştir, güle güle kullanın

orhansaye

Üye
Arkadaşlar Merhaba,
N97 Kullanıcısıyım burda yazılan herşeyi yaptım fakat bir türlü GPS e bağlanamadım. Daha sonra Menü+Uyulamalar+Yer+Konumlama+Konumlama Yöntemlerine giriyorum sadece Bluetooth GPS sekmesi mevcut başka seçebileceğim birşey yok sizce bu normal mi? Telefon Suriye den gelme.

devilmy

devilmy

Üye
arkadaım uydu aranıyor diyor öle beklıyor vede ekranda harıtada yok ok oldugu yer beyaz

muratertan1972

Üye

yeni harita 2009.06 tarafımdan buğün rapid e yüklenmiştir, güle güle kullanın
bu haritanın diğerinden farkı varmı.türkçe versionumu?anlayamadım

ekaragozlu

Üye
E66 telefona sorunsuz bir şekilde yükledim.Program çalıştı ,Uydu bağlantısını buldu fakat NO MAP yazıyor sağ alt köşede.Başka bir harta indiriyom, başka tavsiyesi olan varmı?

bulutkara

Üye
iyi aksamlar Reis
Gercekten cok güzel anlatmissin ama ben bir türlü beceremedim,Lütfen yardim edermisin .
2-) Kartınızı cihazınıza takın ya da kablonuzu cihazdan çıkartın. 1az bekleyin. Ekranda "Yükleniyor..." yazısı belirecektir. ** Yalnız uygulama yüklenemeyecektir. "Uygulama yöneticisine gidin." uyarısını dikkate alıp Uygulama Yöneticisine gidin. "Yüklenmedi" yazan GarminMobile_PA'yı seçenekler-sil diyerek silin. Akabinde az önce karta attığınız GarminMobileXT.sis dosyasını açarak kurulumunu başlatın.
** Eğer belirmezse aldırmayın, karta gidip GarminMobileXT.sis dosyasıyla kurulumu başlatın.

Aciklama:Telefonum Nokia n78 (crackli degil orijinal)
herseyi dediginiz gibi yaptim,ancak bende "yükleniyor" yazisindan sonra "uygulama yöneticisine gidin" diye bir yazi cikmiyor.Aksine "uygulama yüklendi" diye yazi cikiyor.
Ben genede dediginiz gibi "uygulymy yöneticisi"ne gidiyorum."Yüklenmedi"diye bir sey yazmiyor."Yüklü olan uygulamaya" bakiyorum ve aynen su yaziyor Isim:Garmin Mobile XT Sürüm_4.20(20) saglayici:Garmin Corporation Durum :yüklendi kullanilan hafiza:hafiza karti Uygulama boyutu: 2MB (iste bu cok ilginc neden boyut cok kücük anlamadim.) Bicim: Symbian OS
Yani GarminMobile_PA "yüklenmedi" diye bir yazi yok.
Ve ben genede karta hafiza kartina gidip "Garmin/Apps/Symbian/Res/Garmin MobileXT.sis"den kurulumu baslatiyorum.
Fakat gene "Yüklemeye hazirlaniyor" ve yaklasik bir dakika sonrada "uygulama yüklendi" yaziyor.
Ve sizin resimlerle anlattiginiz hicbirsey bende olmuyor.Yani ne dil nede baska bir sey cikmiyor bende.
Bu arada telefonu kapatip actim.

golge1710

Üye
Arkadaşlar programı sorunsuz kurdum.Ekli gps i de etkinleştirdim fakat uyduya bağlanamıyorum.dakikalarca uyduya bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor.Acaba bu ilk bağlantıda 3 tuşu ile yakınlaştırarak haritayı algılatma konusunun yolunu anlatabilecek bir arkadaş varmı.yardım ederseniz sevinirim.

arkadaşlar ekli gps i etkinleştirememişim sürekli arıyor diyor ama bulamıyor acaba açık alandamı etkinelştirmeliyim.

İ.K.S.X.

Üye
Millet GPS'i soruyor ben daha dosyaları atıyorum herşeyi yapıp benim pc suite dosyayı veya dosyaları haburaya atamazsın diyor. Tlf da bana benzedi yanarım yanarım ona yanarım N95 8GB

AnderunMastisi

AnderunMastisi

Üye
telefonum N95 8GB root dosyasının içinde diğerleri var ama sis yok herşeyi doğru yaptığıma eminim dosyaları PC suite ile aktarmak istediğimde bu öğe veya öğeleri buraya atamazsınız diyor. Yardım eden arkadaşa her cuma dua var karanti

telefonum N95 8GB root dosyasının içinde diğerleri var ama sis yok herşeyi doğru yaptığıma eminim dosyaları PC suite ile aktarmak istediğimde bu öğe veya öğeleri buraya atamazsınız diyor. Yardım eden arkadaşa her cuma dua var karanti
Ayrıca tlf'u pc suite ile veri akatarımı ile bağlamaya çalıştığımda yığın hafızası kullanılamayabilir diyor pc nin alt köşesinde de uyumsuz USB ile bağlandı diyor pc suite açtığımda tlf a dair hiçbirşey görmüyor. Benimde amma çok sorunum varmış yahu.:bilmem:

Ayrıca tlf'u pc suite ile veri akatarımı ile bağlamaya çalıştığımda yığın hafızası kullanılamayabilir diyor pc nin alt köşesinde de uyumsuz USB ile bağlandı diyor pc suite açtığımda tlf a dair hiçbirşey görmüyor. Benimde amma çok sorunum varmış yahu.:bilmem:[/QUOTE]

Ayrıca tlf'u pc suite ile veri akatarımı ile bağlamaya çalıştığımda yığın hafızası kullanılamayabilir diyor pc nin alt köşesinde de uyumsuz USB ile bağlandı diyor pc suite açtığımda tlf a dair hiçbirşey görmüyor. Benimde amma çok sorunum varmış yahu.:bilmem:

AnderunMastisi;1668023]telefonum N95 8GB root dosyasının içinde diğerleri var ama sis yok herşeyi doğru yaptığıma eminim dosyaları PC suite ile aktarmak istediğimde bu öğe veya öğeleri buraya atamazsınız diyor. Yardım eden arkadaşa her cuma dua var karanti

Arkadaşlar kusura bakmayın özür dilerim yukarıda bir mesaj yazmaya çalıştım sonradan bir ekleme yapayım dedim ama içine ettim galiba ben düzelteyim dedikçe o uzadı da uzadı hepinizden özür dilerim. Bundan sonra 12 den sonra yazmamaya gayret ederim.

golge1710

Üye
dosyaları PC suite ile atma veri aktarım modu ile atmalısın. Duayı unutma.

jmjarre

jmjarre

Üye
sağolun

tonyaliugur

Üye
yaptım oldu eline diline sağlık kardeşim allah razı olsun

ffatihh23

ffatihh23

Üye
eline sağlık krdukta daha haritaya bağlanmadık

okoyuncu

Üye
GMAPSUPP.img'nin 2009 en guncel olanini bilgisayara yukledim fakat winziple acmaya calisinca error: internal errorprocessing iso image seklinde sorun veriyor. yardimci olabilirseniz cok tesekkur ederim

shantilas

Üye
Arkadaşlar bu ilacın şifresi nerde acaba.. Rar şifrelide..

ManyamNavi

Üye
Reis kardeş valla ellerine sağlık önce yüklemede biraz sorun yaşadım ama anlatımın sayesinde çözdüm fakat ilginç olan uygulama kendiliğinden yüklendi ve kullanıyorum hiç bi ayar yapmadım çatır çatır buluo yerimi :))))) ellerine sağlık.:yuru

haritaya bağlanamayan arkadaşlar açık bir alanda telefonu bekletirseniz haritaları buluyor 3 ile zom yapın alttaki metre 80 fln olsun bekleyin bi 3-4 dk sonra hala no maps derse geri diyin o ztn güncellemiş oluyor yani ben öyle yaptım.:oke:

Üst Alt