golge1710
Üye
arkadaşım açık bir alanda bir süre bekle uyduları bazen algılaması uzun sürebiliyor.ama sonunda buluyor aynı sorunu bende yaşamıştım.ya bn yükledim ama konumlarımı falan yapıyorum git e bastığımda DAHA İYİ GPS DOĞRULUĞU BEKLENİYOR Dio neden acaba ltfn yardım ltfnn....................
--------------- Ekleme ---------------
bu unl dosyasını pc demi yoksa programı cep tel. e kurduktan sonramı oluşturacağız ayrıntılı anlatmak zor olmasa gerek bilenler için.arkadaşlar gerekli unl dosyalarını yaptığınız takdirde tum program açılacaktır. ondan sonra ekli gpsi de ayarlyabilirsiniz. Daha iyi gps bekleniyor demesi cihazın gps uydusu olmadan sana yön tarif yapamayacapıdır. Dolayısıyla cam kenarına veya açığa çıkıp gps bulması gerekir. Rota bulduktan sonra gpse bağlanma iki üç dakika içinde gerçekleşir. bazı forumlarda telefonun tuşları açık 45 derecelik ya çevirmeyle 45 saniye içinde gpsi bulduklarını soyluyorlar.
işin özü programı kurduktan sonra unl dosyalarını oluşturmakta.
unl ayarladık ama bunu telefondaki hangi dosyaNIN İÇİNE ATACAĞIZunl dosyalarını ayarlıyamamışsın
N81 de kurdum ama çalışmıyor Yalnızca garmin gps cihazına bağlantı izni verilir şeklinde uyarı çıkıyor yani çoğunlukta olan sorun bendede var unl dosyasınıda kontrol ettim..

)))) ellerine sağlık.