Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

bahattin42

Üye
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var; Garmin uydu ile bağlantıya geçtiğinde, yani program çalışırken telefon hattını kullanıyor mu? Yani ücret ödüyor muyuz? Eğer ödüyorsak bu programı sık sık kullanmak oldukça pahalıya mal oluyor demektir. Aydınlatırsanız sevinirim

Ayrıca ==> Garmin Mobile XT v5.00 <=== için reis-i eagles'e hasseten teşekkürlerimi arz ederim.
Not: Program hatasız çalışmaktadır.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
===> Garmin Mobile XT v5.00 <===

- Gerenksiz (diğer dillerin) yardım dosyalarını sildim.
- Gerenksiz (diğer dillerin) ses dosyalarını sildim.

- Uygulama dil dosyaları paket olduğu için silemedim.

Kurulum Özeti:
0-) İsteğe göre verilerinizin yedeğini almak için: Araçlar-Verilerimi Yönet'e gelin. Sol seçim tuşuyla Yönet deyin. GPX ver'i seçin. Daha sonra (SD Kart)\Garmin\GPX\ dizinine gidip CURRENT.GPX dosyasının yedeğini alın. Yükleme bitince de geri (SD Kart)\Garmin\GPX\ dizininin içine yapıştırın.
1-) Uygulama yöneticisinden Garmin Mobile XT'yi silin. Karttan UNL dosyaları ve haritanız hariç tüm dosyaları silin.
2-) (SD Kart)\private\10202dce\GarminMobileXT_PA.SIS dosyasını da silin. (Otomatik kuruluma geçmez. İşlemi bilg.den de yapabilirsiniz, sistemi hackleyerekte...)
3-) Root klasörü içindekileri karta gönderin ve üzerine yapıştırın.
4-) Daha sonra dosya yöneticinizle karttaki GarminMobileXT.sis'i cihazınıza kurun.

Root dosyasını indirmek için linke tıklayın;

Uygulama sürüm bilgisi için nejaterol'a teşekkürler!!

nemesisss

Üye
Arkadaşım harikasın benim telefonumda route66 yüklü olarak geldi ancak program güzel olmasına rağmen rotaları yanlış çiziyordu bu harika bir program haritalar POI ler programın arayüzü herşey çok güzel emeğine sağlık.

Punish3R55

Punish3R55

Üye
abi super cok saol eline sağlık

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
reca... ;)

davincis

Üye
Reis bende 4.20 versiyonu yüklü 5.0 ın ne farkı var yani uğraşmaya değer mi?

leopa

Üye
Emegi geçen herkese teşekkürler

proğram sorunsuz çalışıyor anack harita üzerinde yeni bir konum kaydı yapıldığında
araçalar>verilerimi yönet>konumlarım bölümüne gelip konum adını değiştirildiğinde
nereye>konumlarım>daha önce adı değiştirilen konum üzerine gelip okey dediğinizde otomatik olarak garmin proğramı kapanıyor

ama yeni kayıtlı konumun adını menü dilini ingilizce yapıp değiştirdikten sonra tekrar türkçeye dönerseniz herhangi bir sorun yok.

muratertan1972

Üye
Garminin sitesinde 5.01p diye bi güncelleme gördüm ama yanılıyo olabilirim.ingilizcem iyi olmadığından ne olduğunuda pek anlayamadım aslında.sevgili reis bi gözatarsan,bizede bilgi verirsen sevinirim. Teşekkürler.kandiliniz mübarek olsun

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar merak ettiğim bir konu var; garmin uydu ile bağlantıya geçtiğinde, yani program çalışırken telefon hattını kullanıyor mu? Yani ücret ödüyor muyuz? Eğer ödüyorsak bu programı sık sık kullanmak oldukça pahalıya mal oluyor demektir. Aydınlatırsanız sevinirim

[sıze=4]ayrıca ==> garmin mobile xt v5.00 <=== için reis-i eagles'e hasseten teşekkürlerimi arz ederim.[/sıze]
[sıze=4]not: Program hatasız çalışmaktadır.[/sıze]
hayır ödemiyoruz

BU LİNKİ İNCELERMİSİN SEVGİLİ REİS .BURDA NE ANLATILIYOR???

kingbrobiy

kingbrobiy

Üye
eski sürüm garmin ilacıyla yeni sürüm ilaçlanırmı ?

ihalkan

Üye
izmirden gps bulunamadı diyor acaba sadece istanbul ve akaradanmı giriliyor

izmirden gps bulunamadı diyor acaba sadece istanbul ve ankaradanmı gpse giriliyor

ozan_18

Üye
tesekkurler programı denıyecegım..

ihalkan

Üye
Fakat gps'i tanıtamadım. Resimdeki gibi ekli gps seçeneği yok. Yardımcı olursanız sevinirim

gps bilgisi arıyor diyor fakat uydu bulamıyor açık alanda denedim olmuyor acaba izmirden gps e girmeye çalışıyorum izmirden uydu bulamıyormu

Explorer555

Üye
Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.00 sürümünde kaydedilmiş konumlara git dediğimde program kapanıyor. Kaç kez denedimse aynı sorun var.

muratertan1972

Üye
evet bendede aynı sorun dili ingilizceye çevirip konumu(bulunduğun yeri kaydetmek gerekiyo)konumları telefon dili ingilizcedeyken kaydedrsen sorun yok.ama umarım reis buna bi çözüm üretecektir

Explorer555

Üye
evet ingilizce seçili iken bende de sorun yok

hay95

Üye
kardeş çok sağol

delikadir21

delikadir21

Üye
kardes program icin tsk henüz denemedim almanya haritasini nerden bulabilirim?

ihalkan

Üye
uydu bulunamadı diyor

navara

navara

Üye
:oke: Nokia E-51e yazıldığı şekilde kurdum. Harici (No Name) GPS imi programı açar açmaz hemen gördü ve çalışmaya başladı. Şimdilik herşey süper. Eline sağlık Büyük REİS...

muratertan1972

Üye
evet bendede aynı sorun dili ingilizceye çevirip konumu(bulunduğun yeri kaydetmek gerekiyo)konumları telefon dili ingilizcedeyken kaydedrsen sorun yok.ama umarım reis buna bi çözüm üretecektir
sevgili reis bi çözüm lütfen

Üst Alt