tbaydogan
Üye
ben verilen siteden indirip tele attım vehicle klasörü olarak yanlız bir ayrıntı tüm küçük görüntüleri almaın telde vehicle klasörüne o zaman açmıyor beğendiğiniz birkaç araba görüntüsünü atınca rahatlıkla açıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan nasıl yükleyeceğin var.. o linkte allvehicle denen yerde download linki mevcut
"Browse to find the “Garmin/vehicle” folder on the Garmin drive, and click Extract.You may need to create the vehicle folder."
kart içinde bak garmin içinde yoksa "garmin/vehicle" denen bir klasör oluştur (garmin içinde vehicle adında klasör oluştur)
araçları bunun içine at (indirdiğin dosya içindekileri) sonra istediğini seçersin..
ben bunu belirttim lakin txt kaydediyor yine dearkadaşım bende n95 8 gb kullanıyorum bende aynı şekilde anlatıldığı gibi kurulumu tamam ladım ama seninde dediğin gibi reisin anlatımında gözden kaçabilecek küçük bir ayrıntı var. ama program mükemmel derecede sağlıklı çaılışıyor. öncelikle program için teşekkürler reis. ayrıntı hatası da not defteri açarak yazdığın kod böülümünü kaydederken uzantısını sw.unl olarak kaydediyorsun ama not defterinin uzantısı gizli olduğundan kaydettiğin dosya sw.unl.txt olarak kalıyor ama sen sadece sw.unl olarak görüyorsun. denetim masası klasör seçeneklerinden bilinin dosya uzantılarını gizle seçeneğini deaktif ederek dosya uzantısının görünmesini sağlarsan kaydettiğin dosyanın sw.unl.txt olduğunu göreceksin. yapman gereken tek şey .txt yi silerek sw.unl yapmap olacak. pc sana uzantıyı değiştirmek istediğinize eminmisiniz diyecek sende evet diyeceksin ve programı ondan sonra karttan kuracaksın. o zaman ekli gps kısmı görünedecek ve türkçe sesli sunumu ile adres sorma derdin kalmayacak. program başta biraz karışık gelecek ama aslında baya basitmiş. ama şunu aklından çıkarma kesintisis olarak gps çalışır durumda tel şarjı sadece 1 saat 45 dakika dayanıyor. yedek batarya yada şarj cihazını herdaim yanında bulundur. yine de bir sorunun olursa tbaydogan@gmail.com dan her daim yardım ederim. saygılar. reis program için tekrar teşekkürler.
Elime geçince veririrm.
--------------- Ekleme ---------------
Garmin Araçları (Resmi Sitesinden)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İstediğinizi indirip, vehicle klasörünün içine atın. Güzel araçlar var.
çok tşkler işe yaradı emeği geçen herkese birkez daha tşk ediyorummdostum ilk işin cam kenarına gitmek olsun biraz bekle bende ilk zamanlar açılmıyo diye üzülmüştüm ama açılıyor bekle.3 5 dk bekle.... iyi günler...
--------------- Ekleme ---------------
TEŞEKKÜRLER Reis-i Eagles
dostum 2 yaparsam olur mu?çözüm bu mu yani?dostum ilker80 sende çakallık yap ikini haritanın isminin sonuna 2 koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?