direk gps ile aradım ama uyduyu bulmuyor bağlantı yok diyor memoli ya
kardes benim kendi GPS dedigim senin tlf,nun icindeki Nokianin Mapsini kullana bilecegin olandi yani Garminle alkali
degil tlf,nun menüsünden gir GPS verisi yazan gps,i calistirip denemen sebebide senin tlf,nunmu GPS,i
arizalimi diye kontrol etmen
GPS verisine girdiginde Gezinme-Konum-Yolc.mesafesi bölümünede Gezinme gir mesela seceneklerden
uydu durumuna tikla GPS baglantisi yapip yapamayacakmi ona bakman ona görede anlarsin senin
tlf,nun gps,inin calisip calismadigini Eger normal calisirsa cikarsin ordan acarsin senin Garmini
Gps baglantisina ayar yaparsin.
----------Eklendi @ 14:15:52 ---------- Yazıldı @ 14:01:05 ----------
dostum saolsın güzel program ama benim c 7 de çalışmadıkurulumu yaptım açılıyo ama harita çıkmıyogps bulunamadı yazıyo sistemden uzak gps giriyorum sadece yeni gps i eşleştir yazıyo başka birşey çıkmıyo dediğin gibi ekli yardımlı yerleşik diye birşeyde çıkmadı program iyi ama ben kullanamadım tekrar kurdum yine olmadı bana yardım edebilirmisin
kardes benim ekli yardimli yerlesik bunlar N95 menüsünde olanlar ama senin GPS problemin senin
GPS,i aktiflestirmemissin yani SW.UNL yazilimin icine ya kod atmadin yada yanlislik yaptin bir yerde
eger aktiflestirme kodunu yazdgm sekilde atmis olsaydin Bluetooth gps vaya senin yazdigin gibi
Uzak GPS yazardi Garmin,i actiginda GPS aktiflestirme yerine girdiginde.Yanlizca senin
Yeni GPS eslestir bu yazarsa kesinlikle SW,UNL yazilimin icine atman gereken kodu vermemissindir yada
yanlis kod vermissindir.