telefondan gerekli ayarları yaparsan kontör gitmez. ayarların nasıl yapılacağı forumda var.kardeş bu ilk adımda (garmin kurulumunda) 3 dosyayyı indirin demişssin...bu hangi dosyalar? telefonum n79..bi de bu garminde belli bi ücret gidiyor mu navigasyonda fln açıklarsan bilgilendirirsen çook sevinirimşimdiden teşekkürler
----herkesten bekliorm cevap----
--------------- Ekleme ---------------
kardeş bu ilk adımda (garmin kurulumunda) 3 dosyayyı indirin demişssin...bu hangi dosyalar? telefonum n79..bi de bu garminde belli bi ücret gidiyor mu navigasyonda fln açıklarsan bilgilendirirsen çook sevinirimşimdiden teşekkürler
----herkesten bekliorm cevap--
--------------- Ekleme ---------------
yaw kontör gidiyor mu bunda

Private, system ve birkaç dosyaya daha bunlar zaten var değiştirmek istermisiniz dedi, ne olacaksa olsun dedim attım. Sis dosyasını kurarken uyumlu değil değil dedi devam dedim. Program sorunsuz kuruldu, açtım uyduyu buldu herşey çok iyiydi taki telefonu kapatana kadar, şimdi kart takılıyken tel açılmıyor, kartı çıkarınca açılıyor, tel'ede kartada format atacağım artık 
araçlar/verilerimi yönet/contacts den gideceğin yerleri kaydedersen sorunun hallolur.Merhaba Arkadaşlar;
Programı uzun süredir kullanıyorum.
Telefonum e 66 ancak ben bir sorunumu paylaşmak istiyorum.
Konumlarıma kaydettiğim bir adrese gitmek istediğimde program kapanıyor.
Ancak POI veya adres seçeneğiyle gidebiliyorum.Forumu biraz inceledim ve sizlerin dediği
gibi dili ayarlardan ingilizceye çevirdim.Ancak hala aynı sorun devam ediyorum.
Daha önce gittiğim bir yerin adresini ancak tekrar girerek gidebiliyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba Arkadaşlar;
Programı uzun süredir kullanıyorum.
Telefonum e 66 ancak ben bir sorunumu paylaşmak istiyorum.
Konumlarıma kaydettiğim bir adrese gitmek istediğimde program kapanıyor.
Ancak POI veya adres seçeneğiyle gidebiliyorum.Forumu biraz inceledim ve sizlerin dediği
gibi dili ayarlardan ingilizceye çevirdim.Ancak hala aynı sorun devam ediyorum.
Daha önce gittiğim bir yerin adresini ancak tekrar girerek gidebiliyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.