Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

mevlutali

Üye
Allah razı olsun süper olmuş kardeş ama ya ben yanlış bişey yaptım olmuyor yada senin programda bir problem var birim numarası .......kullanılarak haritalar açılamıyor diyor

cozturk

cozturk

Üye
Reis sendende böyle birşey beklenir..Süper bi adamsın.N79 uma yükledim çok iyi çalışıyo...Teşekkürler...

dede0680

Üye
-----------------------------------------------------------------
Arkadaşlar ne yaptıysam kapanma sorununa bir çözüm bulamadım. Cihazım 5800 ve V31.0.101 sürümünü kullanıyorum. Özellikle konumlarıma kaydettiğim bir yere gitmek istediğimde kaydedilen konum üzerine tıkladığımda program kapanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Aşağıda daha önce bu sorunla ilgili yazılanlar var fakat kalıcı bir çözüm arıyorum, ilginize şimdiden teşekkürler.

Kurulumu yaptım çalışıyor ancak konumları büyük harfle yazmama ragmen atıyor.uyduyla bağlantı kuruyor. şu an bulunduğum noktayı kaydediyorum (büyük harflerle) sonra git dediğimde atıyor. ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı?
tlf ve yazılım bilgileri:
n5800 v31.0.101
garmin mobile xt version 5.00.50s60.9
esn kilidini aç :17........4
Ayarlardan garmin dilini ingilizce yaparsan sorunun sözülür. Bununla ilgili forumda bilgi var.:oke:

bodypd

Üye
n96 ya kurdum renkler birbirine karışıyor ve anlatımdaki menuler yerine faklı menuler çıkıyor bende sildim ve tekrar yükledim bu sefer hiç açılmıyor garmin 2008 giriş logosundan sonra kapanıyor program .şimdi yukarıda 5.00.50 root var birde 4.20.20 update var ben sadece 5.00.50 indirip imai işlemlerini ve haritayı içine atıp kurayım birde çalışan garmin artık çalışmıyor buda enterasan bişey farklı menulerin çıkmasıda yanlış kurulumdan heralde renlerin birbirine karışması yardımcı olurmusunuz ?

ejaymike

Üye
merhaba e 72 kullanıyorum yeni yükledim ama ..... nolu birim numarası kullanarak haritaalr açılmıyor diyor ve harita kitli diyor nasıl çözeceğimi söylerseniz çok sewinirim

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
garmini 6 aydır kullanıyorum REİS BEY 2 sıkıntım var 1 yolda giderken yuvarlak içinde 50 70 diye hız sınırını gösteriyordu göstermiyor 2 haritayı tara deyince donup kalıyo bi el atsan EMEGİNEDE sonsuz teşekür radar polis artık bana ceza kesemiyor kurtuldum senin sayende beni 10 kere ceza yemekten kurtardı.

turkuaz1981

Üye
arkdaşlar yardımk lütfen 6730c acılır acılmaz kapanıyor

bodypd

Üye
N96 YA sonunda kurdum ve muhteşem çalışıyor teşekkür ederim emeğinize sağlık tek bir isteğim var balığa çıkıyoruz deniz haritası lazım bana mümkünmü yardımcı olurmusunuz ?

aykuttaze

aykuttaze

Üye
kardeş bu ilk adımda (garmin kurulumunda) 3 dosyayyı indirin demişssin...bu hangi dosyalar? telefonum n79..bi de bu garminde belli bi ücret gidiyor mu navigasyonda fln açıklarsan bilgilendirirsen çook sevinirim,,şimdiden teşekkürler
----herkesten bekliorm cevap----

onurksk

onurksk

Üye
Çok öncede yazmıştım tekrar teşekkürler uzun yoldada deneme şansı buldum ayrıntılar tek kelimeyle mükemmel N95 kullanıyorum hem Ovi maps V3 hemde Garmin yüklü yol sorma derdim kalmadı ama araç şarjı aldım program açıkken batarya kuş olup uçuyo :)

aykuttaze

aykuttaze

Üye
kardeş bu ilk adımda (garmin kurulumunda) 3 dosyayyı indirin demişssin...bu hangi dosyalar? telefonum n79..bi de bu garminde belli bi ücret gidiyor mu navigasyonda fln açıklarsan bilgilendirirsen çook sevinirimşimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bu ilk adımda (garmin kurulumunda) 3 dosyayyı indirin demişssin...bu hangi dosyalar? telefonum n79..bi de bu garminde belli bi ücret gidiyor mu navigasyonda fln açıklarsan bilgilendirirsen çook sevinirimşimdiden teşekkürler

yaw kontör gidiyor mu bunda

krbk7860

krbk7860

Üye

----herkesten bekliorm cevap--

yaw kontör gidiyor mu bunda
telefondan gerekli ayarları yaparsan kontör gitmez. ayarların nasıl yapılacağı forumda var.:oke:

GreatWhite1

Üye
Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum, konu anlatımı ve linklerinde hiçbir sorun yok, yalnız programı 5800'a bu anlatımla kurmayın.

Denilen herşeyi yaptım yalnız root'un altındaki klasörleri hafıza kartına atarken direk atın diyordu bende öyle yaptım :ağlarım: Private, system ve birkaç dosyaya daha bunlar zaten var değiştirmek istermisiniz dedi, ne olacaksa olsun dedim attım. Sis dosyasını kurarken uyumlu değil değil dedi devam dedim. Program sorunsuz kuruldu, açtım uyduyu buldu herşey çok iyiydi taki telefonu kapatana kadar, şimdi kart takılıyken tel açılmıyor, kartı çıkarınca açılıyor, tel'ede kartada format atacağım artık :ağlarım:

eidanas

Üye
Merhaba Arkadaşlar;
Programı uzun süredir kullanıyorum.
Telefonum e 66 ancak ben bir sorunumu paylaşmak istiyorum.
Konumlarıma kaydettiğim bir adrese gitmek istediğimde program kapanıyor.
Ancak POI veya adres seçeneğiyle gidebiliyorum.Forumu biraz inceledim ve sizlerin dediği
gibi dili ayarlardan ingilizceye çevirdim.Ancak hala aynı sorun devam ediyorum.
Daha önce gittiğim bir yerin adresini ancak tekrar girerek gidebiliyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

aykuttaze

aykuttaze

Üye
kurdum ve mükemmel..:D

krbk7860

krbk7860

Üye
Merhaba Arkadaşlar;
Ancak POI veya adres seçeneğiyle gidebiliyorum.Forumu biraz inceledim ve sizlerin dediği
Daha önce gittiğim bir yerin adresini ancak tekrar girerek gidebiliyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
araçlar/verilerimi yönet/contacts den gideceğin yerleri kaydedersen sorunun hallolur.:oke:

ilker80

Üye
arkadaslar N73 e kurabilirmiyiz bu programi calisiyormu onda?GPS anten var mi N73 te?

bodypd

Üye
reis-i eagles selam herşey için teşşekkür ederim n96 ım var mobile xt 5.00.50 kurdum çalışıyor turkiye haritası yükledim 2010.1 çalışıyor bir siteden 910 mb gösteriyor pc telefon ise 880 mb civarında gösteriyor deniz haritası yükledim kilit li harita diyor açmıyor bana deniz haritası lazım aslında balığa çıkıyoruz deniz haritası benim için önemli bana bu konuda yardım edermisin [email protected] da msn adresim devamlı da bu sitede geziniyorum şimdiden teşşkürler saygılar

touchpad

Üye
Samsung B5310 Corby Pro'lara Garmin Navigasyon Programı Kurulabiliyor mu?

gatetrans

Üye
Merhaba Arkadaşlar;

Merhaba,aynı tel bende de var.Garmin önceden kullanmıştım fakat 4 günlük pili 2 günde bitiriyordu.Yanılmıyorsam bi önceki versiyon olabilir.Sen pil süresinde değişiklik gördünmü bu versiyon kullanınca? Bu duruma göre yükleme yapmayı düşünüyorum bende.Ayrıca garmin çalışırken değil çalışmadığı anda bile pili bitiriyordu.Şimdiki versiyonda bu durum mevcutmu merak ediyorum.

Üst Alt