Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

hucan84

Üye
teşekkürler...

uysal34

Üye
Arkadaşlar Aslında benim büyük bi sorunum var bi tane garmin oregon 200 gps aletim var bi türlü avrupa haritalarını açamadım türkiye ve rusya haritasını açıyor ama avrupayı açmıyor bi çok yerde GMAPSUPP.img dosyasını indirdim yaklaşık 1.4 gb civarı ama unl dosyası yaratmama ragmen açılmıyor bi öneriniz varmıdır.. bu arada bu cihaza garmin programının cep telefonlarında kullanılan versiyonu haritasını da denedim oda açılmıyor.. yardımcı olursanız sevinirim...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Aslında benim büyük bi sorunum var bi tane garmin oregon 200 gps aletim var bi türlü avrupa haritalarını açamadım türkiye ve rusya haritasını açıyor ama avrupayı açmıyor bi çok yerde GMAPSUPP.img dosyasını indirdim yaklaşık 1.4 gb civarı ama unl dosyası yaratmama ragmen açılmıyor bi öneriniz varmıdır.. bu arada bu cihaza garmin programının cep telefonlarında kullanılan versiyonu haritasını da denedim oda açılmıyor.. yardımcı olursanız sevinirim...

unl dosyalarının hepsini aynı anda tekrar olusturarak değiştir.problem çözülür.

ntquartex

ntquartex

Üye
Merhaba şu anda Garmin Mobile XT 5.0.60 ve Türkiye son versiyon harita kullanıyorum.Fransa haritası aradım ama çalışan bir tane bulamadım.elinde Fransa,İspanya haritaları (veya avrupa) haritaları ve map id'leri olan var mı?Bu forumdaki avrupa haritasını indirecektim ama map id göremedim unloack yapmak için?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba şu anda Garmin Mobile XT 5.0.60 ve Türkiye son versiyon harita kullanıyorum.Fransa haritası aradım ama çalışan bir tane bulamadım.elinde Fransa,İspanya haritaları (veya avrupa) haritaları ve map id'leri olan var mı?Bu forumdaki avrupa haritasını indirecektim ama map id göremedim unloack yapmak için?

elinizde harita varsa notpad ile acın içinde MDR yazısısnın yanındaki rakam map id kodudur.

uysal34

Üye
nasıl aynı anda oluşturarak biraz daha açarmısın nasıl yapıcağımı?

mibis

Üye
teşekkürler

empereur

Üye
merhabalar ben garmin mobile xt için farklı haritaların nasıl yükleneceğini sormak istiyorum örneğin ukrayna haritası
bunu nasıl eklemem gerekiyo ne yapmam gerekiyor sadece türkiye haritası var şu anda

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar ben garmin mobile xt için farklı haritaların nasıl yükleneceğini sormak istiyorum örneğin ukrayna haritası
bunu nasıl eklemem gerekiyo ne yapmam gerekiyor sadece türkiye haritası var şu anda

HARİTA İSMLERİNİ AYARLAMA
DÜNYA HARİTASI GMAPBMAP.IMG UNL DOSYASI YOK
1. HARİTA ismi GMAPSUPP.IMG ve GMAPSUPP.UNL olacak.
2. HARİTA ismi GMAPSUP2.IMG ve GMAPSUP2.UNL olacak.
3.HARİTA ismi GMAPPROM.IMG ve GMAPPROM.UNL olacak.

Satın aldığın haritaların isimlerini bu şekilde yeniden adlandır.Ve Garmin klasörünün içine at.

ibrahimdemir81

Üye
arkadaslar yuklemeye calısıyorum ama nerden indiricem bılgısayarıma

nemrutuntorunu

Üye
arkadaslar merhaba garmin i n95 8gb ta kurdum turkiye haritasi var sorunsuz calisiyor
ancak bana avrupa haritasi ve mumkunse fransa ayrintili haritalar gerekli linkleri bir turlu bulamadim
birde yeni haritayi kurulu garminin icine nasil atiyoruz
yardimci olursaniz sevinirim esekkurler
herkese kolay gelsin

omurv

Üye
programı bende kurdum çalışıyor ancak daha önce kaydettiğim konumlarımdan birine tıklayıcında otomatik olarak programdan çıkıyor.Bir çözümü var mı bunun?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
programı bende kurdum çalışıyor ancak daha önce kaydettiğim konumlarımdan birine tıklayıcında otomatik olarak programdan çıkıyor.Bir çözümü var mı bunun?

var ama 2009.02 haritası yüklü ise 2009.06 haritasında faha çözülmedi.

yakın bir poi noktasını ismini değiştirmeden kaydet ardından verilerimi yönete gir ve bu kaydettiğin konumun ismini simgesini ve konumunu kaydetmek istediğin yerle değiştir işlem tamamdır.artık atmaz .bu arada atan simgelerin hepsini sil cünkü düzeltemezsin.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar merhaba garmin i n95 8gb ta kurdum turkiye haritasi var sorunsuz calisiyor
ancak bana avrupa haritasi ve mumkunse fransa ayrintili haritalar gerekli linkleri bir turlu bulamadim
birde yeni haritayi kurulu garminin icine nasil atiyoruz
yardimci olursaniz sevinirim esekkurler
herkese kolay gelsin

adresinden satın alabilirsiniz.

iyilmaz57

Üye
sayın aa-tolga verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
fakat acemi bir kişi olarak bana yardımcı olurdanız çok memnun olurum asus p 535 kullanıyorum ama garmin xt kurulumunda sorun yaşıyorum tüm dosyaları indiriyorum fakat kurulumu beceremiyorum bu konuda detaylı bir açıklama yapabilirmisiniz.Mesala sis uzantılı dosyayı dosya yöneticisiyle çalıştırın diyor ama bu siz uzantılı dosya simbian lar için değilmi wm yüklü bir cihazda siz uzantılı dosya çalıştırılabilirmi.Kullandığım cihazın orjinalinde destinatör yüklü sorunsuz çalışıyor igo-8 sorunsuz çalışıyor.Ama garmin xt yi kuramadım şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,
İhsan Yılmaz

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
sayın aa-tolga verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
fakat acemi bir kişi olarak bana yardımcı olurdanız çok memnun olurum asus p 535 kullanıyorum ama garmin xt kurulumunda sorun yaşıyorum tüm dosyaları indiriyorum fakat kurulumu beceremiyorum bu konuda detaylı bir açıklama yapabilirmisiniz.Mesala sis uzantılı dosyayı dosya yöneticisiyle çalıştırın diyor ama bu siz uzantılı dosya simbian lar için değilmi wm yüklü bir cihazda siz uzantılı dosya çalıştırılabilirmi.Kullandığım cihazın orjinalinde destinatör yüklü sorunsuz çalışıyor igo-8 sorunsuz çalışıyor.Ama garmin xt yi kuramadım şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,
İhsan Yılmaz

Garmin Mobile XT for Windows Mobile software version 5.00.20w
Windows Mobile telefonlar için :

sis olanı değil bunu kuracaksınız.

Üst Alt