Daha atmadım hard format.önceden 6600 ıma 2 ayda bir atıyodum atma şeklini biliyorum da abi telefonda n-gage oyunları yüklü formattan sora uçar heralden95 8gb a hiç attınmı hard format ? sorunum çözülürmü die endişedeyim aslında.
peki hard formattan sonra nokianın orjinal programları silinirmi ? bnm n95 8gb ın versiyonu V 20.0.016 bunun üstnde versiyon varmı varsada farklılıklarını biliyormusun tolga ?
tskler arkadasım
ya kardes hersei yaptimda bende 3 harita yoktu bende netten turkiye haritasını indirdim unl yaptım olmuyo no map yazıyo bi yardımcı olsan qercekten cok makbule qecer kardes dun qece 12 den beri urasıorum Simdiden TesekkurlerKolay gelsin.

unl dosyalarındada hata yaptıgımı sanmıyorum..5 kez silip yeniden yükledim ama no map no map no map ..bilen birisi yardım etsin lütfen...Nokia 5800 XPM kullanıyorum..garmin v5.00.50 yi yükledim bütün herşeyi sitedeki kuruulum aşamalarına göre yaptım. programı açıp haritaya girdiğimde no map yazısı cıkıyo ve harita bulamıyor... uydu sorunum yok.. çekiyo.. reisin sitesinden programı kurduktan sonra haritaya girip 3 e basarak zoom yapınca harita etkinleşir yazıyo ama nokia 5800 dokunmatik ekran ..yani tuş takımı yokki 3 e basayımunl dosyalarındada hata yaptıgımı sanmıyorum..5 kez silip yeniden yükledim ama no map no map no map ..bilen birisi yardım etsin lütfen...
unl dosyalarını sil ve en bastan yeniden olustur.hata düzelir. bu arada img harita dosyaları ile unl kod dosyalarının ismi aynı olsun.
bu önemli bir ayrıntı bunu söyledğiğniz iyi oldu teşekkürler. yoksa uğraşıp dururduk...
--------------- Ekleme ---------------
no map sorunu vardı halloldu tşkürler aatolga
Garmin.City.Navigator.North.America.NT.2010.20-T0nK4 dosyasını indirdim.
İçinden bir tek gmapsupp.img dosyası çıktı yaklaşık 1gb boyutunda. Bu dosyayı nasıl yüklerim amerikada kullanabilmek için.Telefonum e66 Garmin mobile xt 5.00.50 kurulu telefonumda... Teşekkür Ederim...
ya arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba benimde 6220c var şimdi ben bi çok garmin yüklemesinde bulundum fakat başarılı olamadım.rica etsem en baştan sona kadar ne yapmam ve nasıl yapmam gerektiğini detaylı bi şekilde anlatmanız mümkünmü şimdiden teşekkürler.