Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

can_demir2

can_demir2

Üye
Daha atmadım hard format.önceden 6600 ıma 2 ayda bir atıyodum atma şeklini biliyorum da abi telefonda n-gage oyunları yüklü formattan sora uçar heralde :) n95 8gb a hiç attınmı hard format ? sorunum çözülürmü die endişedeyim aslında.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Daha atmadım hard format.önceden 6600 ıma 2 ayda bir atıyodum atma şeklini biliyorum da abi telefonda n-gage oyunları yüklü formattan sora uçar heralde :) n95 8gb a hiç attınmı hard format ? sorunum çözülürmü die endişedeyim aslında.

ben genellikle hard format atıp ve ardından yeni yazılım atıyorum phoenix ile bunu senede 2 sefer yaparım ve telefon süper olur...

can_demir2

can_demir2

Üye
peki hard formattan sonra nokianın orjinal programları silinirmi ? bnm n95 8gb ın versiyonu V 20.0.016 bunun üstnde versiyon varmı varsada farklılıklarını biliyormusun tolga ?

can_demir2

can_demir2

Üye
peki benim V20.0.016 RM-320 versiyonumla N95-8GB RM-320_EURO_31.0.015_v6.0 versiyonun arasındaki farkları biliyormusun hani değişiklik yoksa ve yavaşlayacaksa boşuna girmeyim diyorum bir aydınlatırsan sevinirim değişiklikleri merak ettim

can_demir2

can_demir2

Üye
Sorun çözüldü herşey yazılım değilmiş teknik bilgide lazımmış biraz onu anladm :oke:

cixmüzisyen78

Üye
tskler arkadasım

ultrAslan---

Üye
ya kardes hersei yaptimda bende 3 harita yoktu bende netten turkiye haritasını indirdim unl yaptım olmuyo no map yazıyo bi yardımcı olsan qercekten cok makbule qecer kardes dun qece 12 den beri urasıorum Simdiden Tesekkurler :vur

krbk7860

krbk7860

Üye
nokia 5800 telefona garmin mobile xt yi yükledim ve gerekli ayarları yaptım. Birim numarası .......... kullanılarak haritalar açılamıyor hatasını veriyor bu hatayı nasıl düzeltebilirim.

niketen

Üye
Nokia 5800 XPM kullanıyorum..garmin v5.00.50 yi yükledim bütün herşeyi sitedeki kuruulum aşamalarına göre yaptım. programı açıp haritaya girdiğimde no map yazısı cıkıyo ve harita bulamıyor... uydu sorunum yok.. çekiyo.. reisin sitesinden programı kurduktan sonra haritaya girip 3 e basarak zoom yapınca harita etkinleşir yazıyo ama nokia 5800 dokunmatik ekran ..yani tuş takımı yokki 3 e basayım :) unl dosyalarındada hata yaptıgımı sanmıyorum..5 kez silip yeniden yükledim ama no map no map no map ..bilen birisi yardım etsin lütfen...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XPM kullanıyorum..garmin v5.00.50 yi yükledim bütün herşeyi sitedeki kuruulum aşamalarına göre yaptım. programı açıp haritaya girdiğimde no map yazısı cıkıyo ve harita bulamıyor... uydu sorunum yok.. çekiyo.. reisin sitesinden programı kurduktan sonra haritaya girip 3 e basarak zoom yapınca harita etkinleşir yazıyo ama nokia 5800 dokunmatik ekran ..yani tuş takımı yokki 3 e basayım :) unl dosyalarındada hata yaptıgımı sanmıyorum..5 kez silip yeniden yükledim ama no map no map no map ..bilen birisi yardım etsin lütfen...

unl dosyalarını sil ve en bastan yeniden olustur.hata düzelir. bu arada img harita dosyaları ile unl kod dosyalarının ismi aynı olsun.

ozkan_c4

Üye
unl dosyalarını sil ve en bastan yeniden olustur.hata düzelir. bu arada img harita dosyaları ile unl kod dosyalarının ismi aynı olsun.

bu önemli bir ayrıntı bunu söyledğiğniz iyi oldu teşekkürler. yoksa uğraşıp dururduk...

--------------- Ekleme ---------------

no map sorunu vardı halloldu tşkürler aatolga

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bu önemli bir ayrıntı bunu söyledğiğniz iyi oldu teşekkürler. yoksa uğraşıp dururduk...

--------------- Ekleme ---------------

no map sorunu vardı halloldu tşkürler aatolga

güle güle kullanın...

halhagi10

Üye
Garmin.City.Navigator.North.America.NT.2010.20-T0nK4 dosyasını indirdim.
İçinden bir tek gmapsupp.img dosyası çıktı yaklaşık 1gb boyutunda. Bu dosyayı nasıl yüklerim amerikada kullanabilmek için.Telefonum e66 Garmin mobile xt 5.00.50 kurulu telefonumda... Teşekkür Ederim...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Garmin.City.Navigator.North.America.NT.2010.20-T0nK4 dosyasını indirdim.
İçinden bir tek gmapsupp.img dosyası çıktı yaklaşık 1gb boyutunda. Bu dosyayı nasıl yüklerim amerikada kullanabilmek için.Telefonum e66 Garmin mobile xt 5.00.50 kurulu telefonumda... Teşekkür Ederim...

HARİTA İSMLERİNİ AYARLAMA
DÜNYA HARİTASI GMAPBMAP.IMG UNL DOSYASI YOK
1. HARİTA ismi GMAPSUPP.IMG ve GMAPSUPP.UNL olacak.
2. HARİTA ismi GMAPSUP2.IMG ve GMAPSUP2.UNL olacak.
3.HARİTA ismi GMAPPROM.IMG ve GMAPPROM.UNL olacak.

Satın aldığın haritaların isimlerini bu şekilde yeniden adlandır.Ve Garmin klasörünün içine at.

hycron

Üye
ya arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba benimde 6220c var şimdi ben bi çok garmin yüklemesinde bulundum fakat başarılı olamadım.rica etsem en baştan sona kadar ne yapmam ve nasıl yapmam gerektiğini detaylı bi şekilde anlatmanız mümkünmü şimdiden teşekkürler.

mfacem

Üye
1 yıla yakın süredir garmini sorunsuz kullanmaktaydım. Ancak geçen hafta program garipleşti. dönüş yerlerini geç söylemeye başladı (mesela kavşağa 250mt kaldığı görünürken o sırada kavşakta oluyorum) ayrıca haritaya zoom yaptıkça imleç yol dışına sapıyor (o sırada yolda olmama rağmen imleç tarlada gösteriyor) Kullandığım telefon N95. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt