Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

sswiss

Üye
slm arkadaslar ben bunu yeni aldigim samsung S 8000 telefonuma yüklüyebilirmiyim
yüklüyebileceksem yukarida belirtilmis olan Symbian S60 2rd telefonlar için:
Symbian UIQ telefonlar için:
Windows Mobile telefonlar için : veseire bunlardan hangisi ni indirmem lazim benim telefonum icin tskler yardimlariniz icin

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaslar ben bunu yeni aldigim samsung S 8000 telefonuma yüklüyebilirmiyim
yüklüyebileceksem yukarida belirtilmis olan Symbian S60 2rd telefonlar için:
Symbian UIQ telefonlar için:
Windows Mobile telefonlar için : veseire bunlardan hangisi ni indirmem lazim benim telefonum icin tskler yardimlariniz icin

s 8000 işletim sistemi nedir

tabata 15

Üye
yapamadım yardım

murdybey

Üye
usta 2009.06 haritası garminde mevcut indirme fırsatın oldumu? paylaşırsan sanırım hepimiz çok seviniriz :) sevgiler

zeyunal

zeyunal

Üye
s 8000 işletim sistemi nedir
malesef telefonun ne Symbian ne de Windows Mobile işletim sistemi... O yuzden malesef yukleyemezsin. samsung un kendi işletim sistemini kullanıyor. java yuklenebiliyor ve ayrıca samsung a ozgu eklentiler-widget ler yukleniyor.

TEKKAŞ

Üye
Tşkler arkadaşlar

tickycem

tickycem

Üye
slm arkadaşlar garmin son sürümü yükledim.Herşeyi hallettim ama programı açtığımda gps cihazı aranıyor diyor.Sonradan 'bluetooth şu anda kapalı.Lütfen açın.' diyor.Araçlar>ayarlar>sistem>Uzak GPS yerinden Yeni GPS'yi eşleştir veya etkinleştir dediğimde gine aynısını diyor.Bunu nasıl halledebilirim direk bluetooth la bağlanma çıkıyor.Telefonum n82 versiyonuda son versiyon.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
slm arkadaşlar garmin son sürümü yükledim.Herşeyi hallettim ama programı açtığımda gps cihazı aranıyor diyor.Sonradan 'bluetooth şu anda kapalı.Lütfen açın.' diyor.Araçlar>ayarlar>sistem>Uzak GPS yerinden Yeni GPS'yi eşleştir veya etkinleştir dediğimde gine aynısını diyor.Bunu nasıl halledebilirim direk bluetooth la bağlanma çıkıyor.Telefonum n82 versiyonuda son versiyon.
Benim n78 de Araçlar>ayarlar>genel>konumlama>konumlama yöntemleri..orda bluetoot,yardımlı gps,tümleşik gps veşebeke tabanlı gps yazıyor.orda seninde aynıysa sadece TÜMLEŞİK GPS seçili olsun.belkide sende bluetoot gps seçilidir

tickycem

tickycem

Üye
Benim n78 de Araçlar>ayarlar>genel>konumlama>konumlama yöntemleri..orda bluetoot,yardımlı gps,tümleşik gps veşebeke tabanlı gps yazıyor.orda seninde aynıysa sadece TÜMLEŞİK GPS seçili olsun.belkide sende bluetoot gps seçilidir
hayır sadece tümleşik gps seçili

ozgurceyhan

Üye
5,00,50 versiyonunu n 82 nin hafıza kartına astarak kurdum. kurduktan sonra uygulamalar içindeki garmin simgesinden programı başlatmak istedim. başlar gibi yapıp garmin ekranı çıktıktan 1-2 saniye sonra programdan attı.
acaba ters gide ney var.?
indirdiğim dosyalar dokunmatik telefonlar için olmasın?
n 82 için hangi versiyonu yüklemem lazım.
telefonu hiç güncellemedim onun için olabilir mi?
ayrıca telefonumu PC nokia suit yüklü olmasına rağmen usb kablosu üzerinden görmüyor. acaba bu da bir problem yaratabilir mi?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
5,00,50 versiyonunu n 82 nin hafıza kartına astarak kurdum. kurduktan sonra uygulamalar içindeki garmin simgesinden programı başlatmak istedim. başlar gibi yapıp garmin ekranı çıktıktan 1-2 saniye sonra programdan attı.
acaba ters gide ney var.?
indirdiğim dosyalar dokunmatik telefonlar için olmasın?
n 82 için hangi versiyonu yüklemem lazım.
telefonu hiç güncellemedim onun için olabilir mi?
ayrıca telefonumu PC nokia suit yüklü olmasına rağmen usb kablosu üzerinden görmüyor. acaba bu da bir problem yaratabilir mi?

telefonunuzda virus olabilir.hepsini kaldırıp yeniden yükleyin.

tickycem

tickycem

Üye
yokmu yardım edecek biri ? :(

furkan_ozen

Üye
Merhabalar oncelikle gezdim biraz konuyu ilgin için teşekkur ederim.Bnm de bir sorum olucaktı P1i kullanıyorum bn normal klasor kopyalama sistemiyle garmin i kurmak istedim fakat herşeyi ayarlıyorum tam verdigi hatayı hatırlayamadım şimdi de memory stick bulunamadı tarzı bir hata veriyor.Daha önce yine bu hatayı veriyordu şimdi sizin yukleme yonteminizle tekrar yukleyecektim fakat sanırım verilen dowload linki uiq için degil sanırım çunku altındaki windows mobile telefonlar için denilen link de aynı yardımcı olmanızı bekliyorum teşekkur ederim

cihan_bag

Üye
Garmın mobıle ıcın guncel turkıye harıtası: 2009.02 mı?
Varsa daha yenı harıta paylasırsanız sevınırım
tsk

ozgurceyhan

Üye
reis almanya için hangi haritayı kullanmalıyım ?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt