sayın aa-tolga söylediğniz çözüm işe yaradı.Yardımınız için çok teşekkür ederim...
Garmin i tel e yükledik fakat '' No Maps'' uyarısı veriyor ve haritaları göremiyorum...!? Bu sorunu nasıl çözücez...?!
tesekkürler
S.a bende kurdum ama garmini kurduktan sonra gps hiç uydu bulmuyor önceden nokia maps da kullanıyordum gps i ama şimdi garmini kurdum ve hiç uydu bulamıyorum bağlantılardan da baktığımda uydu bulamıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
öncelikle yardımlarınızdan dolayı tsk ederım.. Benım problemım şu : 6220 c kullanıcısıyım ama navigasyonu kullanmak ıstedıgımde benden telefon ulasmak ıstedgım yer ıle ılgılı kordınat ıstemektedır.. takdır edersınız kı kordınat bılme gıbı bı sansım yok ve ayrıca telefonumunda bu yonde bı yardımcı olacagı uygulaması bulunmamakta.. benım navıgasyonu nasıl kullanacagıma ilişkın yardımcı olursanız cok sevınırım tşklr...
aa-tolga: Sağol abi güzel açıklama olmuşda dediğin herşeyi yaptım baktım gene olmuyor..garmini kaldırdım telefondan bu sefer de normal gps im çalışmıyo bazen bir tane uydu buluyo oda 30 saniye sora kayboluyo.garmini kullanmadan önce hiç bir sorun yoktu nokia map ı gayet güzel çalışıyordu dedim daha detaylı bir gps programı yüklüyeyim garmini yükledim gps i mahvetti bir yardım et abi nolur x(
önceden aynı yerde 4 uydu buluyodum şimdi teke düştüm.Acaba garmini kurarken sistem dosyalarınımı sildm ? Garmini ilk kurdm tek uydu buldu ve bir daha uydu bulmadı açık hawada 3-4 dakika beklememe rağmen...Eğer sorun böyle devam ederse n95 ime düşman olucam yakında
msn varsa msj la gönderirmisin yardımlarını bekliyorm
TeşekkürlerYardımlı gps kapalıykende bağlanıyordu şimdi dışarıdayken gps verisini açtığımda tek uydu buluyo onuda 20 adım attığımda bile aynı uydu değişmiyoönceden aynı yerde 4 uydu buluyodum şimdi teke düştüm.Acaba garmini kurarken sistem dosyalarınımı sildm ? Garmini ilk kurdm tek uydu buldu ve bir daha uydu bulmadı açık hawada 3-4 dakika beklememe rağmen...Eğer sorun böyle devam ederse n95 ime düşman olucam yakında
msn varsa msj la gönderirmisin yardımlarını bekliyorm
Teşekkürler
Teşekkürler deneyeceğim eğer beceremez isem yine başınızı ağrıtacağım saygılar..