Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

omurv

Üye
sayın aa-tolga söylediğniz çözüm işe yaradı.Yardımınız için çok teşekkür ederim...

hazein

Üye
Garmin i tel e yükledik fakat '' No Maps'' uyarısı veriyor ve haritaları göremiyorum...!? Bu sorunu nasıl çözücez...?!

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

KaRmAkArIsIk

Üye
tesekkürler

brainboxs

Üye
Arkadaşlar garmin nüvi760 cihazım var güncel türkiye haritası yüklemek istiyorum yardım edebilirmisiniz acaba?

can_demir2

can_demir2

Üye
S.a bende kurdum ama garmini kurduktan sonra gps hiç uydu bulmuyor önceden nokia maps da kullanıyordum gps i ama şimdi garmini kurdum ve hiç uydu bulamıyorum bağlantılardan da baktığımda uydu bulamıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
S.a bende kurdum ama garmini kurduktan sonra gps hiç uydu bulmuyor önceden nokia maps da kullanıyordum gps i ama şimdi garmini kurdum ve hiç uydu bulamıyorum bağlantılardan da baktığımda uydu bulamıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

ayarlar konumlama yöntemlerinden tümleşik gps secili olacak ve diğerlerinin yanındaki işaretleri kaldırın.
konumlama sunucusu ayarıda kapalı olacak

garmin programı acıkken sol üstteki gps veri göstergesi üzerinde iptal işareti varsa isaretin uzerine gelin ve tıklayın ekli yerlesik gps secerek tamam deyin dıs mekanda 1-2 dk baglanır.

onred

Üye
n95 kullanıyorum ve ayarlar menüsünde tel ayarları gelmiyor.

gio1907

gio1907

Üye
öncelikle yardımlarınızdan dolayı tsk ederım.. Benım problemım şu : 6220 c kullanıcısıyım ama navigasyonu kullanmak ıstedıgımde benden telefon ulasmak ıstedgım yer ıle ılgılı kordınat ıstemektedır.. takdır edersınız kı kordınat bılme gıbı bı sansım yok ve ayrıca telefonumunda bu yonde bı yardımcı olacagı uygulaması bulunmamakta.. benım navıgasyonu nasıl kullanacagıma ilişkın yardımcı olursanız cok sevınırım tşklr...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle yardımlarınızdan dolayı tsk ederım.. Benım problemım şu : 6220 c kullanıcısıyım ama navigasyonu kullanmak ıstedıgımde benden telefon ulasmak ıstedgım yer ıle ılgılı kordınat ıstemektedır.. takdır edersınız kı kordınat bılme gıbı bı sansım yok ve ayrıca telefonumunda bu yonde bı yardımcı olacagı uygulaması bulunmamakta.. benım navıgasyonu nasıl kullanacagıma ilişkın yardımcı olursanız cok sevınırım tşklr...

nereye adresler veya poi noktası araması yaparak bulacaksınız.

onred

Üye
n95 8gb'a kurdum. Çok memnunum. Ama sanırım haritalar değişti. Nasıl güncellicem?

yduru

Üye
Herşey için çok teşekkürler vermiş olduğunuz yönergelere göre herşeyi yaptım ve sorunsuz kullanıyorum. En son 2009.02 haritası nı yüklemiştik . Acaba daha yeni sürüm bir harita mevcut mu?

can_demir2

can_demir2

Üye
aa-Tolga: sağol abi güzel açıklama olmuşda dediğin herşeyi yaptım baktım gene olmuyor..Garmini kaldırdım telefondan bu sefer de normal gps im çalışmıyo bazen bir tane uydu buluyo oda 30 saniye sora kayboluyo.Garmini kullanmadan önce hiç bir sorun yoktu nokia map ı gayet güzel çalışıyordu dedim daha detaylı bir gps programı yüklüyeyim garmini yükledim gps i mahvetti bir yardım et abi nolur x(

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
aa-tolga: Sağol abi güzel açıklama olmuşda dediğin herşeyi yaptım baktım gene olmuyor..garmini kaldırdım telefondan bu sefer de normal gps im çalışmıyo bazen bir tane uydu buluyo oda 30 saniye sora kayboluyo.garmini kullanmadan önce hiç bir sorun yoktu nokia map ı gayet güzel çalışıyordu dedim daha detaylı bir gps programı yüklüyeyim garmini yükledim gps i mahvetti bir yardım et abi nolur x(

garmin gps mahvetmez alakası yok

sende konumlama ayarlarında eskiden yardımlı gps acıktır ve tık diye baglanır ama kontur gider.

can_demir2

can_demir2

Üye
Yardımlı gps kapalıykende bağlanıyordu şimdi dışarıdayken gps verisini açtığımda tek uydu buluyo onuda 20 adım attığımda bile aynı uydu değişmiyo :)önceden aynı yerde 4 uydu buluyodum şimdi teke düştüm.Acaba garmini kurarken sistem dosyalarınımı sildm ? Garmini ilk kurdm tek uydu buldu ve bir daha uydu bulmadı açık hawada 3-4 dakika beklememe rağmen...Eğer sorun böyle devam ederse n95 ime düşman olucam yakında :off: msn varsa msj la gönderirmisin yardımlarını bekliyorm :hmmm Teşekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlı gps kapalıykende bağlanıyordu şimdi dışarıdayken gps verisini açtığımda tek uydu buluyo onuda 20 adım attığımda bile aynı uydu değişmiyo :)önceden aynı yerde 4 uydu buluyodum şimdi teke düştüm.Acaba garmini kurarken sistem dosyalarınımı sildm ? Garmini ilk kurdm tek uydu buldu ve bir daha uydu bulmadı açık hawada 3-4 dakika beklememe rağmen...Eğer sorun böyle devam ederse n95 ime düşman olucam yakında :off: msn varsa msj la gönderirmisin yardımlarını bekliyorm :hmmm Teşekkürler

bilgilerini yedekle ve hard format at.

http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html

can_demir2

can_demir2

Üye
Teşekkürler deneyeceğim eğer beceremez isem yine başınızı ağrıtacağım saygılar..

Üst Alt