saollllll
Mrb arkaşadalr ilk kurumulmda ben farklı bir adres verdiğim için şimdiki adresi değiştirmek istiyorum EV sekmesine tıklarken daha önce verdiğim adrese yönlendiriyor bunu nasıl değiştirebilirim?
Merhabalar,
N97'ye Garmin v.5.00.50'yi yükledim, ancak – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i bulamıyorum. Kopyalarken'de sys dosyasınıı kopyalamaıyor . E: nin içindeki sys 'ye baktğımda boş gözüküyor içerisi.
Sorun nerde acaba , yardım lütfen!!!
Arkadaslar bende garmin 5.0050 kurdum hersey güzel calisiyor ama yukari kisimda sadece F yaziyor(yani gittigin zaman suanda su caddeden gidiyorsun v.s oldugu yerde) bu neden oluyor anlamadim diger versiyonda yani eskisinde böyle bir sey yoktu.
Arkadaşım bildiğim kadarı ile konumlarıma kaydederken BÜYÜK harfleri kullanman gerek.benim bildiğim bu.bende küçük bi sorun var kaydettiğim konumlara yani "KONUMLARIM" a girince bi konuma tıklıyorum program kapanıo. haricinde sıkıntı yok
bu haritalar 6220 için geçer limi zaten onun içinde navigasyon varya bunları yüklemeden ayarları yapsak oluyor değilmi