Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

patriotic7927

Üye
saollllll

supergigi

Üye
Mrb arkaşadalr ilk kurumulmda ben farklı bir adres verdiğim için şimdiki adresi değiştirmek istiyorum EV sekmesine tıklarken daha önce verdiğim adrese yönlendiriyor bunu nasıl değiştirebilirim?

erm9bu

Üye
Merhabalar,

N97'ye Garmin v.5.00.50'yi yükledim, ancak – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i bulamıyorum. Kopyalarken'de sys dosyasınıı kopyalamaıyor . E: nin içindeki sys 'ye baktğımda boş gözüküyor içerisi.

Sorun nerde acaba , yardım lütfen!!!

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Mrb arkaşadalr ilk kurumulmda ben farklı bir adres verdiğim için şimdiki adresi değiştirmek istiyorum EV sekmesine tıklarken daha önce verdiğim adrese yönlendiriyor bunu nasıl değiştirebilirim?

verilerimi yönet konumlarımdan değiştirebilirsin.

--------------- Ekleme ---------------

Merhabalar,

N97'ye Garmin v.5.00.50'yi yükledim, ancak – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i bulamıyorum. Kopyalarken'de sys dosyasınıı kopyalamaıyor . E: nin içindeki sys 'ye baktğımda boş gözüküyor içerisi.

Sorun nerde acaba , yardım lütfen!!!

o ayarı oradan değil telefonun kendi ana menusunden araçlar ayarlar konumlama konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps secili olsun .Garmin dede ana ekranda sol ustteki gps göstergesi üzerine gel ve oradan ekli yerleşi gps etkinleştir de.tamam de cık işlem bu kadar.

mur224

Üye
avrupa haritlarını nereden indirebilirim?
Hep garminin sayflarına link verilmiş ama onlarda açılmıyor

macman

macman

Üye
Sağolasn

nuzduvayn

Üye
tşk

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
sizde sağolun...

CeMayk

Üye
BEN N95İME KURDUM GPS İ GÖRMÜYOR ACİL YARDIM TEŞEKKÜRLER.:agla

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
gps verisinden de gps i görmüyor mu?

dogan1301

dogan1301

Üye
teşekkürler

ugurgul03

Üye
ben 6220 c ye garmin 5.0 kurmuştum bir türlü çalıştıramadım.

dincerim

Üye
Arkadaslar bende garmin 5.0050 kurdum hersey güzel calisiyor ama yukari kisimda sadece F yaziyor(yani gittigin zaman suanda su caddeden gidiyorsun v.s oldugu yerde) bu neden oluyor anlamadim diger versiyonda yani eskisinde böyle bir sey yoktu.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bende garmin 5.0050 kurdum hersey güzel calisiyor ama yukari kisimda sadece F yaziyor(yani gittigin zaman suanda su caddeden gidiyorsun v.s oldugu yerde) bu neden oluyor anlamadim diger versiyonda yani eskisinde böyle bir sey yoktu.

Kaldırıp tekrar kurun...

komik26

Üye
bu haritalar 6220 için geçer limi zaten onun içinde navigasyon varya bunları yüklemeden ayarları yapsak oluyor değilmi

turko9999

turko9999

Üye
bende küçük bi sorun var kaydettiğim konumlara yani "KONUMLARIM" a girince bi konuma tıklıyorum program kapanıo. haricinde sıkıntı yok

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bende küçük bi sorun var kaydettiğim konumlara yani "KONUMLARIM" a girince bi konuma tıklıyorum program kapanıo. haricinde sıkıntı yok
Arkadaşım bildiğim kadarı ile konumlarıma kaydederken BÜYÜK harfleri kullanman gerek.benim bildiğim bu.

kankiler2

Üye
teşekkürler dostuum

Üst Alt