Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

just_lifem

Üye
teşekkür ederim tolga bey..peki avrupaya girildiği takdirde rotalama yapacakmı kendisi cihaz..? sorunsuz almanyaya götürecek mi acaba..?

--------------- Ekleme ---------------

evet bahsettiğiniz şekilde yaptım.. rota çizdi..fakat bir sorun daha var sanırım...almanyadan tr ye rota çiz dediğimde yeterli bellek yok rota hesaplanmıyor uyarısı veriyor.. normalmidir..? fakat almanyadan andorayı seçtiğimde rotayı verdi..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim tolga bey..peki avrupaya girildiği takdirde rotalama yapacakmı kendisi cihaz..? sorunsuz almanyaya götürecek mi acaba..?

evet bahsettiğiniz şekilde yaptım.. rota çizdi..fakat bir sorun daha var sanırım...almanyadan tr ye rota çiz dediğimde yeterli bellek yok rota hesaplanmıyor uyarısı veriyor.. normalmidir..? fakat almanyadan andorayı seçtiğimde rotayı verdi..

evet normaldir ,cunku rota aynı harita üzerinde yapılır.avrupa ve türkiye farklı haritalarda oldugu için rota cizmiyor.daha care bulamadık ileride belki bulurum

engin2000

Üye
arkadaşlar merhaba
bende Garmin City Navigator® NT 2010.10 - Alps (IMG) ı indirdim.
fakat rar dosyasını açamıyorum şifre konusunda yardım bekliyorum.

alidede

alidede

Üye
arkadaşlar merhaba
bende Garmin City Navigator® NT 2010.10 - Alps (IMG) ı indirdim.
fakat rar dosyasını açamıyorum şifre konusunda yardım bekliyorum.

ya benim bi sorum olucak bu alp haritasını indirdim ilçaladım ama bende türkiye haritası var malum GMAPSUPP.ımg GMAPSUPP.UNL VE SW diye 3 doysa vardı alpler içinde aynısın yaptım dedğiniz gibi GMAPSUPP2.ımg GMAPSUPP2.UNL yaptım ama sw.unl ye ne yazcam çünkü türkiyeninde sw.unlsi var ve dğiştirilsin mi diye sordu bende alpler için olana sw2.unl yazdıma ama olmadı yani ona ne yazmam lazım onu belirtmemişsiniz olmuo o yüzden?? yani yükledim klasöre attım ilaçladım ama yok yani garmine giriyorum ayrıntlı haritalarda E:\GARMIN yazıo. garmin klasörü aşağıdaki gibi bi yardım bu alp haritların 3 dosyanın ismi napayım?

sammasdede

Üye
yukariodaki haritalar pasword istiyo.. Nedir bilen varmi ?

EDIT: Bu kadar büyük bir bölümü alıntı yapmanıza gerek yoktur. Zira sayfa gereksiz yere uzamaktadır.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
yukariodaki haritalar pasword istiyo.. Nedir bilen varmi ?

EDIT: Bu kadar büyük bir bölümü alıntı yapmanıza gerek yoktur. Zira sayfa gereksiz yere uzamaktadır.

Haritaları sitesinden satın alabilirsiniz.

darkness8785

Üye
merahaba bir teşekkürde benden bu kadar zahmet verip anlattığınız ve yardımcı olduğunuz için ama bi sorum olucak n73 de çalışıyo mu telimde dahili gps varmı bilmiyorum yoksa yazılım mı yüklememiz gerekiyor bunun için link verebilirmisiniz acaba?

gps i kurmayı denemeden bunları sormam abesle iştigal belki ama ne yapacağımı baştan bilerek yapma istiyorum yardımınız için teşekkürler ...

teli yeni aldığım çok belli oluyo glb:)

alidede

alidede

Üye
Hocam Allah razı olsun üşenmeyip anlatıosun ama ben şu alp haritasını ekleyip kullanmayı bi türlü beceremedim birde korkuyorum bişi yapıcam türkiyede gidicek diye hafyata ailece avusturya isviçreye gidicez bu harita çok lazım ama olmuo bi türlü şuna hiç bilmeyen anlatır gibi anlatırmısın birdaha? yada rica etsem sana benim telin seri num yollsam sen bana yollasan inan çok ihtiyacım var.

birde bu garminin çok şarj yememesi için bi doysa silioduk o hangisiydi?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Allah razı olsun üşenmeyip anlatıosun ama ben şu alp haritasını ekleyip kullanmayı bi türlü beceremedim birde korkuyorum bişi yapıcam türkiyede gidicek diye hafyata ailece avusturya isviçreye gidicez bu harita çok lazım ama olmuo bi türlü şuna hiç bilmeyen anlatır gibi anlatırmısın birdaha? yada rica etsem sana benim telin seri num yollsam sen bana yollasan inan çok ihtiyacım var.

birde bu garminin çok şarj yememesi için bi doysa silioduk o hangisiydi?

nasıl halledebildiniz mi?

dosya GarminmobilextPA.sis bu uygulama yöneticisi yüklü uygulamalarda varsa kaldırıyorsunuz yoksa yapmanız gereken birsey yok.

latif2727

Üye
gercekten mükelmel sabriniz var o kadar cok soru varki kolay is degil tabi eski version olan garmini yeni versionu nasil yükleyecegiz eskisini tekrar silmekmi gerekiyor tesekkürler

alidede

alidede

Üye
nasıl halledebildiniz mi?

dosya GarminmobilextPA.sis bu uygulama yöneticisi yüklü uygulamalarda varsa kaldırıyorsunuz yoksa yapmanız gereken birsey yok.

kardeşim seni tanımıyorum ama keşke tanıyıp elini sıksaydım, burada hiçbir mecburiyetin yokken bana yardım ettin bilgi verdin Allah senden bin kere razı olsun sayende alpi yükledim ve çalışıyor sana ne desem ne kadar teşekkür etsem az gerçekten Allah ne muradın varsa versin

sammasdede

Üye
EDIT: İlk mesajı alıntı yapmayınız. Zira mesajınız bir sayfa oluyor.

Arkadaslar easterneuropa haritalar rar kodu istiyo bilen varmi acaba ? tesekkürler.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

kardeşim seni tanımıyorum ama keşke tanıyıp elini sıksaydım, burada hiçbir mecburiyetin yokken bana yardım ettin bilgi verdin Allah senden bin kere razı olsun sayende alpi yükledim ve çalışıyor sana ne desem ne kadar teşekkür etsem az gerçekten Allah ne muradın varsa versin

dua edin yeter.

EDIT: İlk mesajı alıntı yapmayınız. Zira mesajınız bir sayfa oluyor.

Haritaları sitesinden satın alabilirsiniz.

Ilkaye

Üye
Sevgili kardşeim elleirne sağlık. Bu haritalardan TÜrkiye ve AVrupa (14 dosyalı) olanlarını acabildim. Ancak RAR passları diğer dosyalara uymuyor. tom1807, ve p!xeldealer kodlari açmadı. Dosya bazında tekrar verrisen cok faydalı olacak gibi.. Sevgiler, saygılar..

Ek : Yeni aldığım Samsung i8910HD telefona (biliyorsunuz S60 işletim sistemi) anlatılanlar doğrultusunda kurulumu yaptım. Pek meşakkatli işmiş. Neyse, gayet güzel calısıyor. GPS'e bağlanma derdi haricine. BAğlanmıyor. Aynı anda Google Maps veya içindeki diğer GPS alakalı programları calısıtıyroum. Tamamı uydulrı yakalıyor, ama Garmin XT ile başaramadım.. (Ayarlardan "tümleşik GPS" seçili)

elbruzn79

Üye
garmin mobile xt ile g.earth uydu haritası kullanabilirmiyiz? Daha doğrusu arazide kullanmak için neler yapmak lazım.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili kardşeim elleirne sağlık. Bu haritalardan TÜrkiye ve AVrupa (14 dosyalı) olanlarını acabildim. Ancak RAR passları diğer dosyalara uymuyor. tom1807, ve p!xeldealer kodlari açmadı. Dosya bazında tekrar verrisen cok faydalı olacak gibi.. Sevgiler, saygılar..

Ek : Yeni aldığım Samsung i8910HD telefona (biliyorsunuz S60 işletim sistemi) anlatılanlar doğrultusunda kurulumu yaptım. Pek meşakkatli işmiş. Neyse, gayet güzel calısıyor. GPS'e bağlanma derdi haricine. BAğlanmıyor. Aynı anda Google Maps veya içindeki diğer GPS alakalı programları calısıtıyroum. Tamamı uydulrı yakalıyor, ama Garmin XT ile başaramadım.. (Ayarlardan "tümleşik GPS" seçili)

ben samsung omnia ya yükledim diğer route66 programını kaldırınca Garmin Gps se bağlandı.

garmin mobile xt ile g.earth uydu haritası kullanabilirmiyiz? Daha doğrusu arazide kullanmak için neler yapmak lazım.

uydu haritası olmaz bu navigasyon programıdır.onun için cep telefonunuza google earth yükleyip internet üzerinden bağlanırsınız gps lede nerede olduğunuzu gösterir.

selimcan98

selimcan98

Üye
Paylaşım için çok teşekkürler..

escn3434

Üye
Teşekkürler

Üst Alt