Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

muri1

muri1

Üye
rar dosyalarından 1. üzerine gel sağ tıkla klasöre cıkart(winrar yüklü olması gerekir) de ve img dosyan hazır.
winrar kullanmasini biliyoruz.ama winrar dan cikan avrupa haritasi tek bir img dosyasi olarak cikmiyor.birsürü alt dosyalar var img yok

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Arkadaslar

Su an Avrupa 2009 haritasini kullaniyorum ve hic sorun cikmiyor simdi Avrupa 2010 haritasini indirdim ama telefonuma nasil yükleyecegim img uzantili dosya yok yardimci olursaniz sevinirim Telefonum Nokia 5800

Not: Cevap alana kadar maalesef bu mesajimi tekrarlayacagim

Tsk

Haritaları sitesinden satın alabilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

winrar kullanmasini biliyoruz.ama winrar dan cikan avrupa haritasi tek bir img dosyasi olarak cikmiyor.birsürü alt dosyalar var img yok

akitbe

Üye
program super,ancak bişeyi bulamadım veya nasıl olacağını beceremedim...
nereye seçeneğini seçtiğimizde sadece şehir yada ilçe yi nasıl seçiyoruz....mahalle veya sokak girmeden ???

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
program super,ancak bişeyi bulamadım veya nasıl olacağını beceremedim...
nereye seçeneğini seçtiğimizde sadece şehir yada ilçe yi nasıl seçiyoruz....mahalle veya sokak girmeden ???

Nereye dedikten sonra konumlarım ikonunun hemen altında ilçeler ikonuna tıkla.
Hecele ve aradığımız il ,ilçe ,mahalle adını giriyoruz ve tamam diyoruz
Bulunduğumuz yerden uzakyere doğru arayarak bulur.
Daha uzak bir ilçe arayacaksanız ;
Mesela siz Isparta dasınız ve Eflani ilçesini arıyacaksınız,bunu yazıp tamam dediğiniz zaman
il önce 100km sonra 500 km Arıyor yazar ve buluncaya kadar 30 -40 sn beklemeniz lazım ancak bulur,bulunca ekranda belirir ve aramaya devam eder,1000 km den sonra arama tamamlanır.
Bulunca yakın gecerli konumun hangisi ise üzerine gelip seçme tusuna basın.
git ve harita secenekleri gelir.harita basıp 3 tusuyla yaklasırsanız doğru yer olup olmadiğina bakarsanız.
doğruysa secip git diyerek navigasyona başlayabilirsiniz.
Kolay gelsin.

akitbe

Üye
Nereye dedikten sonra konumlarım ikonunun hemen altında ilçeler ikonuna tıkla.
Hecele ve aradığımız il ,ilçe ,mahalle adını giriyoruz ve tamam diyoruz
Bulunduğumuz yerden uzakyere doğru arayarak bulur.
Daha uzak bir ilçe arayacaksanız ;
Mesela siz Isparta dasınız ve Eflani ilçesini arıyacaksınız,bunu yazıp tamam dediğiniz zaman
il önce 100km sonra 500 km Arıyor yazar ve buluncaya kadar 30 -40 sn beklemeniz lazım ancak bulur,bulunca ekranda belirir ve aramaya devam eder,1000 km den sonra arama tamamlanır.
Bulunca yakın gecerli konumun hangisi ise üzerine gelip seçme tusuna basın.
git ve harita secenekleri gelir.harita basıp 3 tusuyla yaklasırsanız doğru yer olup olmadiğina bakarsanız.
doğruysa secip git diyerek navigasyona başlayabilirsiniz.
Kolay gelsin.

aa-tolga arkadaşım sayende bu programı çok sevdim...
kolay gelsin :oke:

tuna3543

Üye
Kardeşim çok saol çok güzel bir konu cidden bu fakat her şeyi yaptım tümleşik seçili ama haritaları gör e girince ne yazıkki uydu arıyor diyor fakat hiç bulamıyor.

araçlar/ayarlar/sistem/uzak gps e girincede orda ya bi tane şey yanıyor yada yanmıyor.

Nereye ye girdim ev e girdim evimin adresini falan yazdım evi gör dedim daha iyi gps doğruluğu bekleniyor diyor ve ne yazıkki onuda bulamıyor. Napcam acaba?

Çok teşekkürler şimdiden...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim çok saol çok güzel bir konu cidden bu fakat her şeyi yaptım tümleşik seçili ama haritaları gör e girince ne yazıkki uydu arıyor diyor fakat hiç bulamıyor.

araçlar/ayarlar/sistem/uzak gps e girincede orda ya bi tane şey yanıyor yada yanmıyor.

Nereye ye girdim ev e girdim evimin adresini falan yazdım evi gör dedim daha iyi gps doğruluğu bekleniyor diyor ve ne yazıkki onuda bulamıyor. Napcam acaba?

Çok teşekkürler şimdiden...

Telefonunuzun modeli veya hangi telefona yüklediniz.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
n79 telefonum 6230i göründüğüne bakma deiştirmedim daha :D

LÜTFEN 1. SAYFADA SAĞ ALTTA TEŞEKKÜR ET BUTONUNA BASARAK TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYIN.SAĞ ÜSTTENDE DEĞERLENDİRME PUANI VERİN.

Ayarlar-Tel ayarları -Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.
Gps verisine gir buradan uydu durumu tıkla eğer burada hiç uydu bulmuyor ve bağlanmıyorsa donanımsal bir sorun vardır.Tabii yukarıda dediğim gibi sadece tümleşik gps seçili olacak.

Buraya kadar tamamsa aşağidaki işlemleri yap.

şimdi garmini calsıtır sol ustteki gps göstergesinin üzerine gel tıkla devre dısı yap tamam de.
Tekrar gps göstergesine tıkla ekli terleşik gps sec etkinleştir ve tamam de acık havada dısarıda elin tu takımını kapatmıyacak sekilde tekrar bekle bağlanmazsa garmini kaldır ve tekrar kur

tuna3543

Üye
1- Ayarlar-Tel ayarları -Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.
2- Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil.Wlan olanlar hariç.
(wlan özelliği olmayan telefonlarda onlarıda silin.)
Artık GARMIN ile ücret ödemeden navigasyon yapabilirsiniz.

bunları aynen yaptım fakat wlan olanlar hariç diosunuzda bende wlan var ve ben silmiştim wlan olanlar neyi silmesin? orda yazanların hepsini sildim ne yazıodu unuttumda yanlış sildiysem onların ne olduunu tekrar nasıl bulabilirim.

GPS verisinden uydu durumuna grdim orda 1 den 32 ye kadar numaralar var ve 12 nin üstünde bi tane sinyal gibi bi şey buluyor. Garmini komple telefondan kaldırıp tekrar yükledim dediklerinizi yaptım yine olmadı :S

sez0088

Üye
İyi günler..
Garmin ortadoğu haritasını kuramadım,yardımcı olursanız sevinirim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
İyi günler..
Garmin ortadoğu haritasını kuramadım,yardımcı olursanız sevinirim.

haritanızın adını GMAPPROM.IMG olarak değiştirin. ve UNL dosyasını yeni metin belgesi acın MAPİD:445 ile aldığınız kodu bu metin belgesine kaydedin dosyanın adınıda GMAPPROM.UNL olarak değiştirin bilinen dosya uzantıları gizle seceneği acıksa dosyanın soyadını göremezsiniz buna dşkkat edin.
bu dosyaların ikisini GARMIN klasörünün içine kaydedin.

1- Ayarlar-Tel ayarları -Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.
2- Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil.Wlan olanlar hariç.
(wlan özelliği olmayan telefonlarda onlarıda silin.)
Artık GARMIN ile ücret ödemeden navigasyon yapabilirsiniz.

bunları aynen yaptım fakat wlan olanlar hariç diosunuzda bende wlan var ve ben silmiştim wlan olanlar neyi silmesin? orda yazanların hepsini sildim ne yazıodu unuttumda yanlış sildiysem onların ne olduunu tekrar nasıl bulabilirim.

GPS verisinden uydu durumuna grdim orda 1 den 32 ye kadar numaralar var ve 12 nin üstünde bi tane sinyal gibi bi şey buluyor. Garmini komple telefondan kaldırıp tekrar yükledim dediklerinizi yaptım yine olmadı :S

yanlış sildiğin diye birşey olmaz simkartı cıkarıp takarsan hepsi geri gelir.
onlar gprs,mms ve wap ayarları bağlı olduğun operatöre ait.
Biz oradakilerin hepsini siliyoruz.
wlanlar zaten bağlanacağın zaman tekrar bulur otomatik.
Şimdi GPS verisinden konumlama yöntemlerine giriyoruz ve sadece tümleşik (entegred ) GPS işaretli olacak.tamam deyip uydu durumu diyoruz .burada kac uydu buldugunu gösterir.
bu göstergelerden 4 tanesinin içi koyu olunca 4 uyduya bağlanmış demektir ve sana artık bulunduğun yerin koordiantını verir. Burası bağlandıktan sonra Garmini çalıştır.Eğer çalışmazsa ilk önce yazılımını güncelleriz veya yeniden yükleriz son yazılımı buda care olmazsa problem donanımsal dır,garantiye gitmesi lazım.İlk defa uyduya bağlanırken acık havada 1 dk kadar beklemen gerekir acele etme.
Bu arada telefonunun *#0000# yazarak versiyonunu öğren ve buradan yaz.

halilex

halilex

Üye
winrar ile dosyaları acıp tek img dosyası haline getireceksin.
kolay gelsin.

1 dosyaya sag tusa tıkla ve klasore cıkart de tamamlanır.Bu arada linki yeniledim bunda problem yoktur.Cevabınızı bekliyorum
herkeze ilginiz için tesekkur ederim.
siz problemleri yazarsanız biz de duzeltelim.

Merhaba aa-tolga dediginizi yaptim ama klasorun icinde img dosyasi olusmadi CNEURONT.MDR ve CNEURONT.SRT dosyalari gozukuyor acaba su isi biraz daha detayli anlatabilirmisin lütfen tsk...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba aa-tolga dediginizi yaptim ama klasorun icinde img dosyasi olusmadi CNEURONT.MDR ve CNEURONT.SRT dosyalari gozukuyor acaba su isi biraz daha detayli anlatabilirmisin lütfen tsk...

kurti53

Üye
arkadaslar bana haritalarin rar sifresi lazim yada varda ben mi göremiyorum anlamdim.. yardimci olurasiniz sevinirim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bana haritalarin rar kodu lazim yada varda ben mi göremiyorum anlamdim.. yardimci olurasiniz sevinirim

kurti53

Üye
bu ne hiz usta sastim kaldim Garmin_City_Navigator__NT_2010.10_-_DACH indirdim ama varsa yanlizca almanya haritasi linki verde onu indireyim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bu ne hiz usta sastim kaldim Garmin_City_Navigator__NT_2010.10_-_DACH indirdim ama varsa yanlizca almanya haritasi linki verde onu indireyim.

kurti53

Üye
usta mükemel anltim her sey tamam süper bir program ellerin dert görmesin emegine saglik ya usta bunun radarlari yokmu poi ler falan..

Üst Alt