bana kalırsa binalar ile alakası yok. tamamen açık tem yolunda ya da parkta falanda denedim..
önemli olan garmin mi yapıyor bunu yoksa 5800'ın gps alıcısı mı?
başka yazılım deneyen arkadaşlar fikir belirtirlerse çok iyi olur..
hareket halindeyken hata olmuyor.ama sabit durduğunuz zaman yer değiştirebiliyor.Garminle alakası yok.gps verisini acın oradanda bakabilirsiniz.Bende hem royaltek rt-2100 gps cihazı var,hemde 6220c telefonla denedim farkı yok aynı.
aa-tolga arkadaşım emeğin ve paylaşımın için teşekkürler....
bende version 5.00.00 var...2009.02 haritasını bu versiyonla kullanabilirmiyim...5.00.50 ye geçmem gerekirse nasıl yapmam lazım,yani tüm lamaları falan tekrarmı yapmak lazım...
kolay gelsin ???
butun emekleriniz icin tesekkur ederim amma ve lakin avrupa haritasini indirdim icinden img uzantili hic bir dosya cikmadi.. dosyalarin oldugu klasor var.. bunlari nasil tek dosya veya img uzantili dosya haline getirecegiz. ilginiz icin simdiden tesekkur ederim
merhaba
ubs kablom yok. kayboldu. bu durumda garmini kurma şansım var mı yoksa gidip kabloyu mu alalyım ilk olarak.
5800'ın gps alıcısı doğru çalışmıyor. kimse doğru çalışıyor demesin. tümleşik gps tek başına doğru çalışmıyor. hele yardımcı fonksiyonları devreye almadıkça (asisted ve şebeke tabanlı falan) hiç çalışmıyor.
nokia support sitesinin forumlarında da bir çok şikayet var konu ile ilgili.
5800 xm en önemlisi Gps kullanıyorsanız kesinlikle tema yüklemeyin.Birkaç kişiden aynı şikayet geldi tema gps i tamamen kapatıyor.telefona format attık tema yüklemeden kullanıyor şimdilik iyi diyorlar.sizde deneyin cevabınızı yazın.