Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bu etrafta yuksek binalar olduğu zaman oluyor acık alanda pek olmuyor.

monozxr1

monozxr1

Üye
bana kalırsa binalar ile alakası yok. tamamen açık tem yolunda ya da parkta falanda denedim..
önemli olan garmin mi yapıyor bunu yoksa 5800'ın gps alıcısı mı?
başka yazılım deneyen arkadaşlar fikir belirtirlerse çok iyi olur..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bana kalırsa binalar ile alakası yok. tamamen açık tem yolunda ya da parkta falanda denedim..
önemli olan garmin mi yapıyor bunu yoksa 5800'ın gps alıcısı mı?
başka yazılım deneyen arkadaşlar fikir belirtirlerse çok iyi olur..

hareket halindeyken hata olmuyor.ama sabit durduğunuz zaman yer değiştirebiliyor.Garminle alakası yok.gps verisini acın oradanda bakabilirsiniz.Bende hem royaltek rt-2100 gps cihazı var,hemde 6220c telefonla denedim farkı yok aynı.

monozxr1

monozxr1

Üye
hareket halindeyken hata olmuyor.ama sabit durduğunuz zaman yer değiştirebiliyor.Garminle alakası yok.gps verisini acın oradanda bakabilirsiniz.Bende hem royaltek rt-2100 gps cihazı var,hemde 6220c telefonla denedim farkı yok aynı.

sende sabit dururken dediğin şey bende giderkende oluyor işte. dururkende giderkende..
Ayrıca, benim Holux Gps slim'im var harici bluetooth ve eski wm tabanlı telefonumda tomtom vardı. yıllardır kullanıyorum. hiç ama hiç böyle bişey görmedimde duymadımda.
umarım garminden dir. telefonun gps alıcısının kendinden kaynaklanıyorsa bu kararsızlık, yazık olur bence.

akitbe

Üye
aa-tolga arkadaşım emeğin ve paylaşımın için teşekkürler....
bende version 5.00.00 var...2009.02 haritasını bu versiyonla kullanabilirmiyim...5.00.50 ye geçmem gerekirse nasıl yapmam lazım,yani tüm ilaç lamaları falan tekrarmı yapmak lazım...
kolay gelsin ???

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
aa-tolga arkadaşım emeğin ve paylaşımın için teşekkürler....
bende version 5.00.00 var...2009.02 haritasını bu versiyonla kullanabilirmiyim...5.00.50 ye geçmem gerekirse nasıl yapmam lazım,yani tüm lamaları falan tekrarmı yapmak lazım...
kolay gelsin ???

evet 5.00.50 versiyona yukseltmen lazım.1.sayfada anlattığım gibi yapabilirsin.

nik82

nik82

Üye
Teşekkürler süper olmuş.Ellerine sağlık.Allah ne muradın varsa versin.Amin.

kara-can

Üye
butun emekleriniz icin tesekkur ederim amma ve lakin avrupa haritasini indirdim icinden img uzantili hic bir dosya cikmadi.. dosyalarin oldugu klasor var.. bunlari nasil tek dosya veya img uzantili dosya haline getirecegiz. ilginiz icin simdiden tesekkur ederim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
butun emekleriniz icin tesekkur ederim amma ve lakin avrupa haritasini indirdim icinden img uzantili hic bir dosya cikmadi.. dosyalarin oldugu klasor var.. bunlari nasil tek dosya veya img uzantili dosya haline getirecegiz. ilginiz icin simdiden tesekkur ederim

1.sayfada anlatıyor.Ama haritaları satın alın.

uA_abdül

uA_abdül

Üye
emeğine sağlık..

turkishforce

turkishforce

Üye
merhaba
ubs kablom yok. kayboldu. bu durumda garmini kurma şansım var mı yoksa gidip kabloyu mu alalyım ilk olarak.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
merhaba
ubs kablom yok. kayboldu. bu durumda garmini kurma şansım var mı yoksa gidip kabloyu mu alalyım ilk olarak.

hafıza kartını bir kart okuyucu ile bilgisayara tak ve garmin exe dosyalarını karta yükle ,sonra telefona takarak garminmobilext.sis dosyasını( hafıza kartı ana klasöründeki) kur işlem tamam.

monozxr1

monozxr1

Üye
5800'ın gps alıcısı doğru çalışmıyor. kimse doğru çalışıyor demesin. tümleşik gps tek başına doğru çalışmıyor. hele yardımcı fonksiyonları devreye almadıkça (asisted ve şebeke tabanlı falan) hiç çalışmıyor.
nokia support sitesinin forumlarında da bir çok şikayet var konu ile ilgili.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
5800'ın gps alıcısı doğru çalışmıyor. kimse doğru çalışıyor demesin. tümleşik gps tek başına doğru çalışmıyor. hele yardımcı fonksiyonları devreye almadıkça (asisted ve şebeke tabanlı falan) hiç çalışmıyor.
nokia support sitesinin forumlarında da bir çok şikayet var konu ile ilgili.

5800 xm en önemlisi Gps kullanıyorsanız kesinlikle tema yüklemeyin.Birkaç kişiden aynı şikayet geldi tema gps i tamamen kapatıyor.telefona format attık tema yüklemeden kullanıyor şimdilik iyi diyorlar.sizde deneyin cevabınızı yazın.

halilex

halilex

Üye
Merhaba Arkadaslar

Su an Avrupa 2009 haritasini kullaniyorum ve hic sorun cikmiyor simdi Avrupa 2010 haritasini indirdim ama telefonuma nasil yükleyecegim img uzantili dosya yok yardimci olursaniz sevinirim Telefonum Nokia 5800

monozxr1

monozxr1

Üye
5800 xm en önemlisi Gps kullanıyorsanız kesinlikle tema yüklemeyin.Birkaç kişiden aynı şikayet geldi tema gps i tamamen kapatıyor.telefona format attık tema yüklemeden kullanıyor şimdilik iyi diyorlar.sizde deneyin cevabınızı yazın.

tema yüklü değil bende.yükleyip kaldırmıştım ilk aldığımda. şu an standard teması var. tema ile ilgisi nedir acaba?

şöylede bir şey var. dahili gps salaklaşırken, harici gps'i eşleştirdim bluetooth ile (holux GPS slim)
inanın kaymak gibi çalıştı. sabitken sabit duran bir harita. ilerleyince de ilerleyen bir harita. sağa sola saçma dönüşler yapmadan stabil çalışan bir garmin oluyor harici ile.
kesinlikle dahili gps'i çok ama çok zayıf.

buyrun bakın:

(ingilizce)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
monozxr1

5800 tema yüklediysen bilgilerini yedekleyip format cek ve son versiyon yuklu değilse verdiğim linkten

http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-telefonlara-yeni-yazilim-yukleme-dil-kodu-problemi-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

güncelle bu önemli ve tekrar kesinlikle tema yükleme

ikincisi gps kullanacağın zaman telefonu dik tut yani ekran değil üst kısmı gökyüzüne doğru olacak sekilde olsun veya 45 derece gibi tut.
bu sekilde en iyi verim alabildik.

Bende de royaltek rt-2100 bt gps var ve arabada onu kullanıyorum bazen hem daha stabil hemde telefonun sarjı daha uzun gidiyor.Ama arac sarjı takılıysa kullanmıyorum telefonun gps yetiyor.

monozxr1

monozxr1

Üye
format dediğin hard reset mi soft reset mi?
soft fabrika ayarlarına dön oluyor bilirsin. hard için açılıştaki tuş kombinasyonu nedir?
sağol ilgin için tolga.

bu arada telefon güncel hali ile geldi. rm356 yani.

halilex

halilex

Üye
Merhaba Arkadaslar

Su an Avrupa 2009 haritasini kullaniyorum ve hic sorun cikmiyor simdi Avrupa 2010 haritasini indirdim ama telefonuma nasil yükleyecegim img uzantili dosya yok yardimci olursaniz sevinirim Telefonum Nokia 5800

Not: Cevap alana kadar maalesef bu mesajimi tekrarlayacagim

Tsk

bilgisayars

Üye
arkadaşım winrar kullanmayı biliyomusun bilmiyosan izmirdeysen gel dükkana ben sana yardımcı olayım [email protected]

Üst Alt