aa-tolga
Üye
usta mükemel anltim her sey tamam süper bir program ellerin dert görmesin emegine saglik ya usta bunun radarlari yokmu poi ler falan..
türkiyedeki radarlar sabit olmadığı için tabiiki yok.

usta mükemel anltim her sey tamam süper bir program ellerin dert görmesin emegine saglik ya usta bunun radarlari yokmu poi ler falan..

evet onlar mapsource dosyaları onuları ancak mapsource ile acıp tekrar paketlemen lazım.
Su anda linkleri düzelttim kusura bakmayın.yanlışlıkla mapsource versiyonunu koymuşum.
Tekrar indirmenizi rica edeceğim biraz uzun ama insanlık hali.
Yeni linkte zaten img yazıyor.
Tekrar kolay gelsin.Ama uzun derseniz sadece istediğiniz ülke olursa onlarında ayrı linklerini koyarım.
Bu map source dosyalarini nasil kullanabiliriz ve ne ise yariyor? ben simdi avrupa haritasinin en son surumunude indirdim
tsk
))) ama hayal kırıklığı integrated GPS yazan yerin karşısında bulunan 5 kademeli simgeden sadece bir tanesi çalışıyor haritaya girdiğimdede harida yok ve devamlı uyduya bağlanıyor diyor 30 dk kadar beklediğimde oldu ama nafile bana yardımçı olursan sevinirim bunun sebebi nedir nerede hata yaptımaa-tolga dediklerini yazılanları hepsini harfiyen yerine getirdim ve yap denilenleride yaptım bende 6220 tel var garminin hemen hemen her modelinde denedim ama senin başta verdiğin çok güzel kurulumunu yaptım mükemmel çalışıyor sonra dışarıya çıktım deneme zamanı))) ama hayal kırıklığı integrated GPS yazan yerin karşısında bulunan 5 kademeli simgeden sadece bir tanesi çalışıyor haritaya girdiğimdede harida yok ve devamlı uyduya bağlanıyor diyor 30 dk kadar beklediğimde oldu ama nafile bana yardımçı olursan sevinirim bunun sebebi nedir nerede hata yaptım
Selam Arkadaşlar öncelikle bu güzel paylaşım için teşekkür ederim.Benim şöyle bir sorum olacak.Nokia n81 8gb kullanıyorum.
Anlatılanların hepsini harfiyen yerine getirdim.Program gayet güzel çalışıyor.Garmin nin en son versiyon haritasınıda ekledim.Program hiç bir hata vermiyor fakat haritayı tara dediğim zaman hiç bir yeri göremiyorum.araç var ekranda ama arka planda harita yok.İllaki haritanın görünebilmesi için gps e bağlanmam mı gerekli.Nokia maps teki gibi haritayı gps olmadan görmek mümkün değilmi bu programda? 3 ile + zoom yapıyorum 1 ile - zoom yapıyorum hiç bir şey gözükmüyor!
Harita yüklemesinde sorun yaşayanlarda no maps diye bir uyarı çıkıyormuş.Bende öyle bir hata da yok.Bilen bir arkadaş beni bu konuda aydınlatırsa çok sevinirim.Tşkler.
slm.winrar sorununu düzelttigine sevindim.fakat bu kezde avrupa haritalarini tek tek indirdim.
winrar sifreli acamiyorum.Rar koduni verirmisiniz.
BEyler reklam degil alp olanin kodu :
Mobil sitelere yönlendirme yasaktır
--------------- Ekleme ---------------
YArdimci olun yaaa mapid 449 dior telefona atim mapi ürün kodu istiyor
merhaba. E71 e garmin mobile xt 4.60.10 versiyonu kurmuştum. çok güzel çalışmıştı. 5.00.50 ye yükseltince telefon uyduları hiç bulamadı. hard format attım düzelmedi. 5.00.50 versiyonu 6220C ye kurdum sorunsuz çalıştı. telefona firmware atsam düzelirmi?
kardeşim öncelikle teşekkürler ellerine sağlık
birkaç sorum olacak forumu okudum ama rastlayamadım belkide göremedim. Garmine ek harita eklemek istiyorum. istediğim kadar harita kuramazmıyım yoksa sadece
aşağıdaki açıklamandan anladığım kadarıyla 3 harita mı kurabiliyorum
HARİTA İSMLERİNİ AYARLAMADÜNYA HARİTASI GMAPBMAP.IMG UNL DOSYASI YOK
1. HARİTA ismi GMAPSUPP.IMG ve GMAPSUPP.UNL olacak.
2. HARİTA ismi GMAPSUP2.IMG ve GMAPSUP2.UNL olacak.
3.HARİTA ismi GMAPPROM.IMG ve GMAPPROM.UNL olacak.
elimde türkiye haritası var MAp id sini nasıl öğrenebilirim
birde 3. harita ismi gmapprom olarak geçme sebebi nedir? Yani 2-3-4 gibi ardarda olamıyormu?
Şimdiden teşekkürler
merhabalar...
garminin tr vede avrupa haritasını sorunsuz birleştirdim...tr içinde herhangi bir yere rotalama yapmasına rağmen, avrupada bir ülke seçtiğim zaman rotalama yapmıyor..nedeni ne oalbilir acaba..?
teşekkür ederim...ii çalışmalar...
arkadaşlar blacberry e bunu yükleyen ve kullanabilen varmı formu aradım ama ben bulamadım...tşk
Forumda açıklanan şekilde Ver. 4'ün kurulumunu yaptım ve Garmin problemsiz olarak çalıştı. Türkiye haritası ile birlikte tabii. Daha sonra Ver. 5'e yükselttim . Gene problem yok. Ancak 1 nci sayfada verilen City Navigator Europa NT 2010.10
haritasını yükledikten sonra ne yaptımsa programa haritayı açtıramadım.
Defalarca unl oluşturdum. Tekrar tekrar denedim. Ama olmadı.
Problem ne olabilir sizce?
avrupayı yükleyeceğim ancak burda 14 tane ayrı link var hepsini mi yüklicem anlamdım? birde yükledikten sonra (eğer hepsiyse) rardan çıkarıp direk hafıza kartında klasöre mi atıcam yoksa yapmam gereken başka bir işlem var mı? bu arada emek verip eklediğiniz ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
işte gps verisinden de uydu bulamıyor.