Abicim ben Garmini telime yükledim ancak Güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor yazdı bu uyarı nedir kaldırmak mümkünmüdür? telefonum N95 Hacklidir.2 gündür uğraşıyorum kımse cvp vermedı forumda bı yardımcı olsanız cok sevınırım yüklediğim garmin bu konudaki => http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...haritasi-ile-birlikte-hemde-bedava-88108.html
silip Garmin 5.50 son versiyonu yükleyin
Tesekurler................................
sildim zaten dostum o versıyonu bı denıyım umarım aynı sorun cıkmaz teşekkurler cvp ıcın
evet yukledım calıstı ancak uyduya baglanamadım harıta gozukmuyor malesef no map yazıyor
dunya harıtası falan gozukmuyor ama sadece araba var okadar ıngıltere dunya falan goremedım bıraz daha ayrıntı verırmısın?sağ yön tusuna bas ve 1 ile dunya haritasında türkiye ustune gel ve 3 ile yaklas simdi harita gozukur.cunku ilk basladıgında ingiltereden baslar ve uyduya baglanınca direk oldugun yere gelir.

sağ yön tusuna bas ve 1 ile dunya haritasında türkiye ustune gel ve 3 ile yaklas simdi harita gozukur.cunku ilk basladıgında ingiltereden baslar ve uyduya baglanınca direk oldugun yere gelir.
adres gırerek harıtayı gormeyı basardım ancak gıt dedıgımde daha ıyı gps dogrulugu beklenıyor dıyor ana menuden harıta gor dedıgımde no map yazmaya dvm edıyor sınyal arasıra 1 diş oluyor yukarsına cıkamadı telden konumlama ayarlarında tum gpsler acık
Hala yardım bekliyorum.1 yıla yakın süredir garmini sorunsuz kullanmaktaydım. Ancak geçen hafta program garipleşti. dönüş yerlerini geç söylemeye başladı (mesela kavşağa 250mt kaldığı görünürken o sırada kavşakta oluyorum) ayrıca haritaya zoom yaptıkça imleç yol dışına sapıyor (o sırada yolda olmama rağmen imleç tarlada gösteriyor) Kullandığım telefon N95. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hala yardım bekliyorum.![]()
konumlama ayarlarından sadece tümleşik gps secili olsun .o zaman ücretsiz bağlanırsın.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...yon-yapmak-icin-yapilacak-ayarlar-245206.html
ok tumlesık sectım sadece
sınyal alamama sorununu neye baglıyosun sence ne olabılır dısardada denedım no map dıyor
garmin sol ustteki gps gostergesine tıkla ve tekrar secme tusuna tıkla simdi baglanmaya calısan uydular görünür.ici mavi olarak dolan uydu sayısı 3 veya 4 olunca bağlanır.
bağlanmadan haritayı görmek iatersen yeni konumda ve dünya haritasında türkiye ve bulundugun sehirde istediğinyere yön tusu ve 3 tusuyla yaklasarak gel ve secmetusuna basarak sec de .
artık bundan sonra baglanmasa bile garmin actıgın zaman oradan baslar.
harıta gormede sorun yok baglanmadan harıtayı gorup gezebılıyorumda baglantı kuramıyorum
gps sınyal gostergesını sectıgımde tumlesık gps ekranı gelıyo senın dedıgın uyduları gorme olayını anlayamadım
iyi çalışma teşekkürler
Benim dediğim GARMIN programının içinde iken.
Eğer gps verisi programını çalıştırırsan uydu durumundan kac tane uyduya baglandıgını gorursun