Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

hycron

Üye
arkadaşlar bugün tam anlamıyla garmini arabada deneme imkanım oldu ve mikemmel çalıştı fakat azda olsa bazı hata payları oldu ama çok uzun mesafelerde sorun olmaz diye düşünüyorum emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

buyukfener

Üye
Tesekurler................................

carpenoctum

Üye
evet yukledım calıstı ancak uyduya baglanamadım harıta gozukmuyor malesef no map yazıyor

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
evet yukledım calıstı ancak uyduya baglanamadım harıta gozukmuyor malesef no map yazıyor

sağ yön tusuna bas ve 1 ile dunya haritasında türkiye ustune gel ve 3 ile yaklas simdi harita gozukur.cunku ilk basladıgında ingiltereden baslar ve uyduya baglanınca direk oldugun yere gelir.

carpenoctum

Üye
sağ yön tusuna bas ve 1 ile dunya haritasında türkiye ustune gel ve 3 ile yaklas simdi harita gozukur.cunku ilk basladıgında ingiltereden baslar ve uyduya baglanınca direk oldugun yere gelir.
dunya harıtası falan gozukmuyor ama sadece araba var okadar ıngıltere dunya falan goremedım bıraz daha ayrıntı verırmısın?
bıde arada tek sınyal alıyorum uydudan net cekmıyo evdede dısardada aynı malesef:(

amabile

Üye
sssss

carpenoctum

Üye

adres gırerek harıtayı gormeyı basardım ancak gıt dedıgımde daha ıyı gps dogrulugu beklenıyor dıyor ana menuden harıta gor dedıgımde no map yazmaya dvm edıyor sınyal arasıra 1 diş oluyor yukarsına cıkamadı telden konumlama ayarlarında tum gpsler acık

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
adres gırerek harıtayı gormeyı basardım ancak gıt dedıgımde daha ıyı gps dogrulugu beklenıyor dıyor ana menuden harıta gor dedıgımde no map yazmaya dvm edıyor sınyal arasıra 1 diş oluyor yukarsına cıkamadı telden konumlama ayarlarında tum gpsler acık

konumlama ayarlarından sadece tümleşik gps secili olsun .o zaman ücretsiz bağlanırsın.

http://www.maxicep.com/symbian-dest...yon-yapmak-icin-yapilacak-ayarlar-245206.html

mfacem

Üye
1 yıla yakın süredir garmini sorunsuz kullanmaktaydım. Ancak geçen hafta program garipleşti. dönüş yerlerini geç söylemeye başladı (mesela kavşağa 250mt kaldığı görünürken o sırada kavşakta oluyorum) ayrıca haritaya zoom yaptıkça imleç yol dışına sapıyor (o sırada yolda olmama rağmen imleç tarlada gösteriyor) Kullandığım telefon N95. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hala yardım bekliyorum.:islik

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Hala yardım bekliyorum.:islik

son yazılım ile son haritayı kullanmanız lazım eger harita son versiyon ama yazılım5.50 değilse problem olur.son versiyonları yeniden yükleme yapın.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ok tumlesık sectım sadece
sınyal alamama sorununu neye baglıyosun sence ne olabılır dısardada denedım no map dıyor

garmin sol ustteki gps gostergesine tıkla ve tekrar secme tusuna tıkla simdi baglanmaya calısan uydular görünür.ici mavi olarak dolan uydu sayısı 3 veya 4 olunca bağlanır.

bağlanmadan haritayı görmek iatersen yeni konumda ve dünya haritasında türkiye ve bulundugun sehirde istediğinyere yön tusu ve 3 tusuyla yaklasarak gel ve secmetusuna basarak sec de .
artık bundan sonra baglanmasa bile garmin actıgın zaman oradan baslar.

carpenoctum

Üye
garmin sol ustteki gps gostergesine tıkla ve tekrar secme tusuna tıkla simdi baglanmaya calısan uydular görünür.ici mavi olarak dolan uydu sayısı 3 veya 4 olunca bağlanır.

bağlanmadan haritayı görmek iatersen yeni konumda ve dünya haritasında türkiye ve bulundugun sehirde istediğinyere yön tusu ve 3 tusuyla yaklasarak gel ve secmetusuna basarak sec de .
artık bundan sonra baglanmasa bile garmin actıgın zaman oradan baslar.

harıta gormede sorun yok baglanmadan harıtayı gorup gezebılıyorumda baglantı kuramıyorum
gps sınyal gostergesını sectıgımde tumlesık gps ekranı gelıyo senın dedıgın uyduları gorme olayını anlayamadım

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
harıta gormede sorun yok baglanmadan harıtayı gorup gezebılıyorumda baglantı kuramıyorum
gps sınyal gostergesını sectıgımde tumlesık gps ekranı gelıyo senın dedıgın uyduları gorme olayını anlayamadım

Benim dediğim GARMIN programının içinde iken.
Eğer gps verisi programını çalıştırırsan uydu durumundan kac tane uyduya baglandıgını gorursun

balikcil

Üye
iyi çalışma teşekkürler

carpenoctum

Üye
Benim dediğim GARMIN programının içinde iken.
Eğer gps verisi programını çalıştırırsan uydu durumundan kac tane uyduya baglandıgını gorursun

dedıgın seyı buldum sonunda
north yonundekı bı uyduya cok ender baglanıyo sınyalıde cok zayıf hemen kopuyo acaba sorun telefonda olabılırmı gps aletını degıstırsemmı napsam bı fıkırın varmı?

Üst Alt