Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

opaques

Üye
Alıntıdır...

Garmin Mobile XT Şarj Problemi Çözümü

1-) İster sistem dosyalarına erişim anlatımını uygulayıp ister veri depolama ile bağlanıp "E:\sys\bin\CardRunner.dll" ile "E:\resource\plugins\CardRunner.RSC" dosyalarını cihazınızdan silin.

2-) Daha sonra Garmin'i açıp Araçlar -> Ayarlar -> Sistem bölümünden "Launch Background service" seçeneğini "Devre dışı" pozisyonuna getirin. "Etkin" durumunda TSRAutostart.exe çalışır ki bu da bayağı şarj yiyor. Bunu "Devre dışı" pozisyonuna getirdiğimizde sorun halloluyor.

©2004-2010 Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

Detaylı bilgi vermişsiniz teşekkür ederim ancak silmemizi önerdiğiniz bu CardRunner.dll ve CardRunner.RSC ne işe yaramaktadır? Silersek neyi engellemiş veya kullanılmaz hale getirmiş oluruz? Orada varlarsa bir işe yarıyorlardır mantığı ile konuya yaklaşırsak bu dosyaların ne işe yaradıklarını söyleyebilir misiniz? Teşekkür ederim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Detaylı bilgi vermişsiniz teşekkür ederim ancak silmemizi önerdiğiniz bu CardRunner.dll ve CardRunner.RSC ne işe yaramaktadır? Silersek neyi engellemiş veya kullanılmaz hale getirmiş oluruz? Orada varlarsa bir işe yarıyorlardır mantığı ile konuya yaklaşırsak bu dosyaların ne işe yaradıklarını söyleyebilir misiniz? Teşekkür ederim

Bunu Reis yazmıştı bizde uyguladık ve bağlanırken hiçbir eksiklik yok.Tam ayrıntısını bende bilmiyorum...

azor

Üye
:ağlarım:ben yükledim ama çalışmadı.........................

harman61

Üye
teşekkürler

dilor

Üye
ben açıklamalarda kod kırıcı programı göremedim kodları nasıl kırıp ücretsiz kullanacağız.

sancakta

sancakta

Üye
nokia icin suriye haritasi ariyorum yardimci olacak olursa sevinirim

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler ;)

agora61

Üye
merhaba elinde sadece moskova haritası olan varmı acaba

Rkenes38

Üye
Arkadaşlar hepinize Tşk. Bana Garmin avrupa haritası gerekli. Yardımcı olursanız memmun kalırız.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
reisin sayfasına bakın.

sadece66

Üye
n97 mini var navigasyona girdiggimde harita ortada yok sorun nedir birde garmini yuklesem olurmu3tsk

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
n97 mini var navigasyona girdiggimde harita ortada yok sorun nedir birde garmini yuklesem olurmu3tsk

harita dosyasını indirmemişsinizdir .ama siz direk garmin yükleyin .nokia maps daha cok değişiklik yapması lazım

GMLMZ

Üye
Tolga Bey
Telefona garmin yüklü iken şarj süresi kısalırmı? Yani garmini hiç açmadığınız halde şarjın daha kısa sürede bitmesinin sebebi olabilir mi?
Teşekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Tolga Bey
Telefona garmin yüklü iken şarj süresi kısalırmı? Yani garmini hiç açmadığınız halde şarjın daha kısa sürede bitmesinin sebebi olabilir mi?
Teşekkürler

hayır olmaz .yinede reisin sayfasına bakın ve onada sorun...

GMLMZ

Üye
Reisin sayfalarında buna benzer bir problem ve tartışma bulamadım. Belki ben yanlış sayfaya bakıyorum. Yardımcı olabilirseniz veya reisin sayfasına yönlendirme yapabilirseniz(belkide ben sayfayı bulamadım) memnun olacağım.
Yine de teşekkür ederim.

Üst Alt