Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
dedıgın seyı buldum sonunda
north yonundekı bı uyduya cok ender baglanıyo sınyalıde cok zayıf hemen kopuyo acaba sorun telefonda olabılırmı gps aletını degıstırsemmı napsam bı fıkırın varmı?

N95 yeni telefonlara göre GPS alıcısı biraz zayıftır.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

carpenoctum

Üye
mesela bugun benim telefonda baglanmadı. nadiren bazı günlerde böyle olabiliyor.Ama dediğim gibi N95 in GPS i zayıf

senınkı yıne nadıren baglanmamış:) benımkı hıc baglanamadı uyduya telefonun ıcındekı gpsı degıstırılırmı mesela bı bılgın varmı kardeş bu konuda? yenısını taktırsam mesela fayda edermı

mfacem

Üye
Merhaba, daha önce stabil çalışan garmine bugün çalıştırmak istediğimde açılır gibi oluyor Garmin Yazısı çıkıyor sonra kapanıyor. Kaldırıp tekrar yükledim ama aynı. Yardımcı olaiblirmisiniz?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
senınkı yıne nadıren baglanmamış:) benımkı hıc baglanamadı uyduya telefonun ıcındekı gpsı degıstırılırmı mesela bı bılgın varmı kardeş bu konuda? yenısını taktırsam mesela fayda edermı

telefona soft ve hard format atın.yine olmazsa yeni yazılım yükleyin yine olmazsa hata donanımsaldır.telefonu servise götürün baksınlar.GPS alıcısı değiştirilir mi ve ne kadardır bilmiyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba, daha önce stabil çalışan garmine bugün çalıştırmak istediğimde açılır gibi oluyor Garmin Yazısı çıkıyor sonra kapanıyor. Kaldırıp tekrar yükledim ama aynı. Yardımcı olaiblirmisiniz?

Telefondan kaldırın ardından Garmin klasörünü silin.ve tekrar kurun ve UNL dosyalarınıda yeniden olusturun.

mfacem

Üye
Telefondan kaldırın ardından Garmin klasörünü silin.ve tekrar kurun ve UNL dosyalarınıda yeniden olusturun.[/QUOTE]
Teşekkürler Telefondan kaldırdım, garmin klasörünü sildim ve yeniden yükleim (UNL dosylarını olduğu gibi bıraktım) şu an çalışıyor.:evet:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan kaldırın ardından Garmin klasörünü silin.ve tekrar kurun ve UNL dosyalarınıda yeniden olusturun.
Teşekkürler Telefondan kaldırdım, garmin klasörünü sildim ve yeniden yükleim (UNL dosylarını olduğu gibi bıraktım) şu an çalışıyor.:evet:[/QUOTE]

güle güle kullanın...

_stalwart_

Üye
herşey için çok sağolun
ellerinize sağlık

gsindir

Üye
bende n96 var garmin yuklemek istiyorumda sertifa suresi dolmus veya ayarlar yalnis yaziyo anlamadim gitti yardimci olabiliyomusunuz acaba

spawnozkan

spawnozkan

Üye
Kolay gelsin ben 5800 xpm kullanıyorum arkadaşlar benim bir sorunum var daha önce garmini cok güzel bir şekilde kullanıyordun hemen hmen her özelliğini kullandım diyebilirim ufak tefek hatalar haricinde bir sıkıntı yaşamadım ama yaklaşık 1 haftadır konumlarımadan kayıtlı bir adresi secip git dediğim anda program tamamen kapanıyor ve telefonun ana ekran karşıma geliyor bir cok kez denedim ama olmadı acaba sorun nedir bana yardımcı olabilirmisiniz

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Kolay gelsin ben 5800 xpm kullanıyorum arkadaşlar benim bir sorunum var daha önce garmini cok güzel bir şekilde kullanıyordun hemen hmen her özelliğini kullandım diyebilirim ufak tefek hatalar haricinde bir sıkıntı yaşamadım ama yaklaşık 1 haftadır konumlarımadan kayıtlı bir adresi secip git dediğim anda program tamamen kapanıyor ve telefonun ana ekran karşıma geliyor bir cok kez denedim ama olmadı acaba sorun nedir bana yardımcı olabilirmisiniz

yeni haritalarda konum kaydetme sekline uymadıysanız kaydettiginiz konuma git deyince atar. 2009.06 haritasında bu metod da işe yaramıyor .yani keydetme ismini düzeltemiyorsunuz onun yazdıgı gibi kaydederseniz atmaz.

spawnozkan

spawnozkan

Üye
yeni haritalarda konum kaydetme sekline uymadıysanız kaydettiginiz konuma git deyince atar. 2009.06 haritasında bu metod da işe yaramıyor .yani keydetme ismini düzeltemiyorsunuz onun yazdıgı gibi kaydederseniz atmaz.

yanlış anlamadıysam konum isminin kaydını diyorsun yani adres oalarak kaydı diyorsan ben öyle yapmadım adları hep değişik yani örn: depo, ofis, ev gbi isimlerle kayıt yaptım hep ama yinede atıyor

yani aynen isim değiştirmeden mi kayıt yapacağız :hmmm

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
yanlış anlamadıysam konum isminin kaydını diyorsun yani adres oalarak kaydı diyorsan ben öyle yapmadım adları hep değişik yani örn: depo, ofis, ev gbi isimlerle kayıt yaptım hep ama yinede atıyor

yani aynen isim değiştirmeden mi kayıt yapacağız :hmmm

evet ismi değiştirmeden yapacaksın yoksa programı kapatır.

eger haritan 2009.02 ise böyle yapacaksın.

KONUMLARIMA KAYDETME ŞEKLİ:
Haritada herhangi bir poi noktasının üzerine gel.okul,market,avm vs farketmez tıkla secenekler kaydet diyerek ismini değiştirmeden konumlarıma kaydet.Sonra araçlardan verilerimi yönet kısmına gel ve buradan konumlarım ve biraz önce kaydettiğin konumu sec ve adı değiştir ancak hepsini büyük harfle yaz,simgeyi istediğini seç,konum değiştirden haritayı taradan kaydetmek istediğn yeri seç tamam de artık nereye konumlarıma gidip kullanabilirsin atmaz.Kaydetmek istediğn yere yakın bir poi seçersen bulman kolay olur yoksa farketmez ISPARTA da bir poi seçip kaydedip sonra MANİSAda bir yerle değiştirebilirsin.1 sayfada reis arkadaşımız dikkat diyerek anlatmıştı.Bizde ondan öğrendik teşekkür ederiz

ardonat

Üye
çok teşekkür ederim de kuramadım desteklemiyor diyor
ne yapmam gerekli 5800 kuramadım

gel81

Üye
eline saglık tşk

ararat04

Üye
bendde e71 var yapamadim :((

Üst Alt