GARMIN 5.0 mobilxt + 2010 avrupa haritasi(turkiye dahil)

Sponsorlu Bağlantılar

draligus

draligus

Üye
sadece Türkiye Haritasını bulabilen var mı?

idris_35

idris_35

Üye
Tek kelimeyle harika

draligus

draligus

Üye
Arkadaşlar kesinliklle haritayı Türkiye için kullanmayın. Zira Türkiye haritası bomboş. 2009.12 ye göre sıfır detay var.

not: POI'lerde aynı..

surlunc

Üye
hangisi türkiye harıtasıa, acaba yardımcı olabilirseniz iyi olur çünkü boyut büyük.

islamoglu20

islamoglu20

Üye
tşk

draligus

draligus

Üye
Garmin 4.20 versiyonunu 2009.06 harita ile kullanirken hic yollari sasirdigini hatirlamiyorum. Simdi 5.00.50 versiyonunu 2009.12 versiyonu ile kullaniyorum. Ayni sehirde 20 dakikalik yolu 1 saatte gidebildim. Araara sacma sapan rotalar ciziyor. Yavaslayinca ya da durunca tamamen sapitiyor. Acaba programin yeni versiyonundan mi yoksa yeni haritadan mi sizce?

by_suskun2323

by_suskun2323

Üye
emeğine sağlık

jeki01

jeki01

Üye
selam tesekkurler.
Arnavutluk sirbistan haritasini paylasabilirmisiniz?

fatihbayhan

Üye
SADECE TÜRKİYE HARİTASI 2010.01

muratsat

Üye
5230 a uyar mı ?

sperman2

Üye
Arkadaslar ben de 5 sürümü var ve harita 2007/8 ama bir türlü haritası güncelleştiremedim. çözümü nedir acaba?

ismetoz

Üye
Avrupa haritası kullanmayacaklar için tavsiye etmem 2009/6 sürüm 5.00.50 göre daha berbat türkiyedeki adresleri daraltılmış ayrıca adresleri karıştırıyor haritalar tek parçada toplam 1,75gb telefonu fena halde kasıyor ben zahmetlerle indirdim, kurdum, denedim, sildim, bari siz zahmet etmeyin saygılar

--------------- Ekleme ---------------

tarafımdan denenmiş gps ve navigasyon programları üzerine hazırladığım arşivi görmek isteyenler (no rapid, teklink) not:kurulum için tüm açıklamaları mevcuttur

hocam route yi bir türlü çalıştıramadım ben yanlış bir şey mi yapıyoruz acaba?

yunsago

Üye
sertifika hatası

--------------- Ekleme ---------------

çok büyük dosya boyutu

gassa

gassa

Üye
paylasimin icin tesekkurler nemrutun torunu. fakat bi sorum olacak garmin xt avrupa haritalarinda sirbistan yok ben almanyada yasiyorum ve tr ye gelmek icin bu hartita lazim su an da en son sürüm yüklü fakat sirbistan yok bu konuda bi yardimci olursan sevinirim

bekir2729

Üye
programi yukledim calisiyo fakat yollari birbirine karistiriyor gitmek istediginiz yol icin sizi dolastiriyor ( benimkinde oyle oldu ) n95 icin igo yokmu acaba ben aradim nette bulamadim bence en guzel navigation programi igo .
paylasim icin tesekkurler

hoogerheide

Üye
mrb
igo windows tabanlı olduğu için n95 te çalışmaz n95 symbian işletim sistemi kullanıyor.n95 te garmin yada tomtom kullanabilirsiniz

msbilgin

Üye
sony ericcson p1i de kullanilabiliyormu benim programin suresi bitti

abdullah fırat

Üye
arkadaşlar garmin ile sygic i kıyaslarsanız hangisi daha iyi

qazwsxedc123a

Üye
dokunmatik ekranda "sonraki" yazısına tıklanmıyo dil seçiminde kaldım iyimi:((

halitkorucu

Üye
üstad arkadaşlar haklı. komple program yerine arita ayrı program ı ayrı linklerde verseydin keşke. şansın varsa öyle yap. yine de paylaşım için teşekkürler. emeğine sağlık.

Üst Alt