GARMIN 5.0 mobilxt + 2010 avrupa haritasi(turkiye dahil)

Sponsorlu Bağlantılar

jankan

Üye
nokia n73de calisirmi lutfen yardimci olsaniz ?

asgz

asgz

Üye
n73 te dahili gps bildiğim kadarıyla yok o yüzden çalışmaz, ancak yardımcı gps cihazı alırsanız çalışma ihtimali var

bbayramoglu

Üye
e52 de deneyen varmı

guvengoktas

Üye
e71 de kullanılabilir mi ?

volkan9090

Üye
ya arkadaslar ben daha yeniyim.su linkleri vemisiniz ama baska bir siteye giriyor tikliyorum linklerin ustune bir sey gelmiyor uye falan mi olmam gerekiyor

onmedo

Üye
arkadaşlar rapidden başka tek link yokmu

futbol123

futbol123

Üye
tesekkurler

55ado55

Üye
tşk

unsalelk

Üye
teşekürler

tolga0679

Üye
rapıdler bozuk kardes elıne saglk yınede

DAĞCI 06

Üye
kardeş s.a. emegıne sağlık ben ıNdırdım ve kurdum uygulamalardakı gmobılext sımgesıne program çalışsın dıye tıkladıgımda garmın dıye sıyah bır sayfa gelıyo ve ardından hemen program kapanıyo bıze bıraz daha detaylı anlata bılırmısın bır yerde hata yapıyom ama kaç defa denedım programa gırmıyo konuyu bızlere bırazdaha deteylı anlatabılırmısın şimdiden teşekkür ederım saygılarımla . ERZURUMLU.

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

andariel

Üye
Sadece Türkiye Haritasını yükleme şansımız yok mu???

korkusuz__

korkusuz__

Üye
arkadaslar kütfen bağlantılarınızı sadece rapide deill baska upload sitelerindende yapalım benim önerim dur 5gb yekdar upload edebiliyorsun lütfen dikkate alın söylediklerimi

isacs

Üye
garmin 5.0 NOKIA N86 larda calısırmı

55ado55

Üye
Elıne saglık

di.oxide

Üye
dostum nokia 6730c var. uygulamayı dediğin şekilde yüklüyorum. uygulamayı açıyorun GARMİN ekranı çıkıyo hemen sonra programdan çıkıyo... çalışmıyo bi türlü... klasörleri de aynı şekilde yükledim.. ama olmadı.... var mı bi önerin...

nevzatkap

nevzatkap

Üye
n86 da super çalışıyor çok hızlı ve ucretsiz

halo8975

Üye
teş

Üst Alt