GARMIN 5.0 mobilxt + 2010 avrupa haritasi(turkiye dahil)

Sponsorlu Bağlantılar

asusbey

Üye
merhaba sadece türkiye haritası varmı? teşekkürler

netuce

Üye
üstad ellerne sağlık
bu haritanın garminin en son haritası olduğunu nasıl anlarız
ben nokia 5800 da deyeceğim için sadece haritayı kullanabilirim gibi gözüküyo
veya kullanabilir miyim
onlar birleşik be heeeyyyy

maxen

Üye
bu avrupa haritası türkiyede sadece büyük şehirleri gösteren haritamı

pol_ist

pol_ist

Üye
sadece türkiye haritası olan linki ayrı olarak versen daha iyi olur ustad emegine saglık.

muratbaymis

Üye
Bunun hangisi sadece türkiye haritası?Yüklemek için illaki hepsini mi yükleyeceğiz?Ayrı ayrı ülkeleri koysan daha mantıklıydı...

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Çok teşekkürler

kardelen_01

Üye
E71 e olur mu acaba

cihat_157

Üye
benim hafızanın hepsi 2 zaten o da tam değil n78

angeldoc61

Üye
arkadaşlar kurulum için yardım talep ediyorum

specialmen

Üye
senin vereceğin novigasyonunda yapmışın bae
ri adam gibi yap

bs46

Üye
sorulara cevap vermeyeceksen ne başlık açıyorsun kardeşim.:off:

atorex

Üye
indirip sadece türkiye upload edebilecek olan arkadaşımız var mı?

--------------- Ekleme ---------------

garmin mobilxt 5.0 gps +2010 avrupa haritasi(turkiye dahil)tum symbian teller icin

Garmin kurulum anlatimi ve garmin 5.0 cep gps+2010 avrupa haritas+turkiye
turkce dil secenegi mevcut

artik kaybolmak yok sasirmak ve aramak yok evinizin altindaki bakkal memet amcanin yerini bile gosteren gps ve harita programi
uyumli telefonlar nokia E ve N serisi ve diger symbian telefonlar
baktim elimde var paylasmak istedim

arabada ozellikle super kullanisli yolu sasirdiginiz anda yeniden rota hesapliyor
tamamen ucretsizdir kullanmak
n958gb a yukledim super sonuc verdi
programi kurduktan sonra isteyen olursa avrupa disinda ingiltere amerika yani istediginiz ulkenin ve bolgenin son surum haritalarini ekleyebilirim

okan_42

Üye
arkadaşlar şu programı rapid dışında bi yere upload etmeniz mümkünmü, akşamdan beri uğraşıyorum tek bir part indiremedim.

farketmez31

Üye
illa garmin 5.0 ile mi calisiyor yoksa 4 versiyonuda olumu? denemek lazım Türkiye haritsin arayanlar konu ile ilgili garmin xt diye aratsınlar forum icinde aradıkları mevcut.
Garmin 5.0 bi yer kaydetmek isteyince sapıtıyor o nedenle 4.0 dan vazgecemiyorum.
Yardım lutfen

fatih0302

Üye
teşekkür

ugurakbas1981

ugurakbas1981

Üye
4. part bozuk .........

oktay2617

Üye
kardeş başka bi yere upload edebilir misin? rapid işkence,izin vermiyor indirmeye....

kaybandi

Üye
Avrupa haritası kullanmayacaklar için tavsiye etmem 2009/6 sürüm 5.00.50 göre daha berbat türkiyedeki adresleri daraltılmış ayrıca adresleri karıştırıyor haritalar tek parçada toplam 1,75gb telefonu fena halde kasıyor ben zahmetlerle indirdim, kurdum, denedim, sildim, bari siz zahmet etmeyin saygılar

tarafımdan denenmiş gps ve navigasyon programları üzerine hazırladığım arşivi görmek isteyenler (no rapid, teklink) not:kurulum için tüm açıklamaları mevcuttur

bme

Üye
hocam birde sunu soylessen bu bir programmi haritami garmin klosorunun icine atiyoruz sanirim ama ben halen avrupa maps id kodunu bulamadim 197 yi giriyorum ama olmuyor bir türlü yardimci olursan sevinirim

adasd

Üst Alt