Tavsiye Garantili Cihaza 2 Milyar Onarım Ücreti İsteyen Teleses

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Bu Teleservice'in ne özelliği var biri açıklasın hakkaten.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Bu Teleservice'in ne özelliği var biri açıklasın hakkaten. Kışın benim de canımı sıkmışlardı kansızlar.
Yazdıklarına Dikkat Et Hakkında Şuç Duyursunda Bulunabilirler Düzelt Mesajini Bence.Yine Servis Güzel Bencede Arada BöyleYapıyorlar İşte

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Yazdıklarına Dikkat Et Hakkında Şuç Duyursunda Bulunabilirler Düzelt Mesajini Bence.Yine Servis Güzel Bencede Arada BöyleYapıyorlar İşte
Düzeltsem ne olacak ki alıntı yapmışsın kabak gibi gözüküyor senin yorumunda:kop:

• Beğen
EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Garantisi dolsa bile senden öyle bir para talep etmek için onarımı yapmadan durumu söyleyip onay alması lazım

Adamlar kafa mı buluyorlar ki telefondan fazla ücret çıkartıyorlar

Sende git servise onlarla kafa bul bence

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
Napim :tebessüm: C5-03 Aldım Kutusunu Açtım Ekranda Bildiğin FSM Köprüsü Gibi Çıkıntı Vardı Geri Verdim Aynı Gün Değiştirdim Sonradan Aldığım C5-03 Değişmiş Olanıda Donuyo Diye Servise Verdim Parayi Geri Aldım 701 Aldım 701ide 5 6 Kez Servise Verdim Parasını Geri Aldım Siyah 808 Aldım Onuda Geri Verdim Kırmızı 808 ALdım Şimdide Geri Vericem Tekrar İnnşallah:sirit:

Hocam garanti tutkunu olmuşsunuz siz . :gun1::gun1::gun1::biggrin::biggrin:

• Beğen
007wolverine

007wolverine

Üye
Hocam gidip bir konuşun

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Bu Teleservice'in ne özelliği var biri açıklasın hakkaten.
5 KG Bal Veriyor Müşterilerine :tebessüm:
Garantisi dolsa bile senden öyle bir para talep etmek için onarımı yapmadan durumu söyleyip onay alması lazım

Adamlar kafa mı buluyorlar ki telefondan fazla ücret çıkartıyorlar

Sende git servise onlarla kafa bul bence
Yok Zaten Yapmadılar Reddettim ÖDemeyi Cihaz Değişimi Diyor Yeni Başka Cihaz Verecekte Nokianin Şu Anda O KAdar Pahali Bir Cihazi Yokki :D
Hocam gidip bir konuşun
Konuşmuycam Cihaz Geri Gelsin Tüketici Haklarına Başvurup Ücret İadesi Yapıcam :kro2:
Hocam garanti tutkunu olmuşsunuz siz . :gun1::gun1::gun1::biggrin::biggrin:
Bilmiyorum Valla :D Hep Kusurlu Cihazlar Geliyor Bana Niyeyse :D Bundan Önceki Siyah 808imdede Ekranında Sorun Vardı Aldım 2 Hafta Sonra Tüketici Haklarına Başvurdum :D

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli

Üst Alt