Galaxy Wonder i8150 GPS Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilginona

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder i8150 GPS Problemi
Arkadaşlar merhabalar. Bundan önce Sony Ericsson Viaz Pro cep telefonum vardı. NDRIVE navigasyon programı kuruluydu. İnternete bağlı olsam da olmasam da en geç 10 sn'de konumumu buluyordu.
Galaxy Wonder i8150 aldım. GPS ise benim için önemli bir özellik. Ama ne yaptıysam ne ettiysem, hangi programı kullanırsam kullanayım GPS bağlantısı gerçekleştiremiyorum. Aynı sorunu yaşayanlar ya da sorunu çözenler yazarlarsa çok memnun olacağım. Çaresi yoksa telefonumu iade edeceğim. Teşekkürler.

enes122

enes122

Üye
Sygic i denedinmi birde telefonun root lu ise xplore gibi bi dosya yöneticisi yardımıyla Root/system/etc klasorunde bulunan gps.conf adlı metin belgesini ac orada
NTP_SERVER=north-america.pool.ntp.org sütununu düzenle
NTP_SERVER=tr.pool.ntp.org yap yani america yi sil tr yap

bilginona

Üye
    Konu Sahibi
Sygic i denedim ama o da GPS uydusunu bulamadı. Telefonu 2 hafta önce aldım. Root yapmak için daha erken. 1-2 ay geçsin ondan sonra belki yaparım. Şimdi başka sorunlardan arıza çıkarır bişey olur, garanti sıkıntısı çekmek istemiyorum root yüzünden. Sizde de yaşadınız mı aynı sorunu?

enes122

enes122

Üye
Ben s2 kullanıyorum böyle bi sorun yaşamadım ama başka bir forumda gps güçlendirmek için dediğim root olayı ni yapın demişler di bende yaptım daha seri bulsun diye gps i fark var biraz

• Beğen
Tepkiler: bilginona
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt