samsung galaxy ace gps sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

degethlan

degethlan

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy ace gps sorunu
s.a benim telefonumda navigasyon programını çalıştırdığımda hiç bir şekilde konumumu bulmuyor bundan 2 hafta önce kütahya simavda geçte olsa buluyordu şimdi antalya ya geldim burda hiç konumumu bulmadı kullandığım navigasyon programı igo farklı yerlerden indirip kurdum hepsinde aynı sorunu yaşıyorum. ilk aldığımda 2.2.1 vardı 2.3.3 kurdum sorun devam etti şimdi 2.3.4 kurdum hala aynı sorun devam ediyor başka bi sorunla karşılaşmadım ama bu gps konum bulma olayını anlayamadım ben bi bilen deneyen veya başına gelen varsa bi el atsın...

degethlan

degethlan

Üye
    Konu Sahibi
kimse bişey bilmiyormu yahu ? kimsenin başına gelmedi mi ? bu işlemi yapan varsa nasıl yaptığını bari söylesin programı çalışanlar anlatsın bilmediğim bi aar falan mı var yoksa ben anlamadım neden böyle oluyor...

nurigil

Üye
ayarlar>konum ve guvenlik>kablosuz aglari kullan deyin. Birkac saniyede bulur, ufak bi miktar veri indirir basta o kadar. Gps olayinda acik alanda acik havada biraz beklemek lazim ilk etapta ama bu yolla cabucak buluyor. Ama route 66 kullanan montem igo, ndrive ve aura yuklu gio dan daha cabuk konum buluyor bu gercek.

degethlan

degethlan

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardeşim dediğini yaptım ama bişey değişmedi hala aynı bu mal telefon :) igo programını kullandıysan set position diye bi yer var orayı sıfırlamayı bceremedim orda neresi ayarlıysa konum olarak orayı gösteriyor meret :) bu konuda bi bilgin varmı ? ben o yüzden konumumu bulmuyor diye tahmin ediyorum

nurigil

Üye
igo kullaniyorum ve basit bir program, oyle bir ayar yuzunden bulmamazlik edecegini sanmam. Bunlara ragmen hala bulmuyorsa bence garantiye gonder.

fatihmt1992

Üye
kapalı alanlarda evde falan gps sinyali çok zor bulur açık alanlarda deneyin bir de.

umutku84

umutku84

Üye
gps sinyalini bulmasıyla işletim sisteminin versiyonu arasında bağlantı yok sanırım. benim telefonum gio benimkide çok zor buluyo. gps uydularının zayıflığından kaynaklandığını ve 1-2 yıla gpsin gelişeceğini duydum. beklemekte başka çare yok :cigara:

61semih

61semih

Üye
gps sinyalini bulmasıyla işletim sisteminin versiyonu arasında bağlantı yok sanırım. benim telefonum gio benimkide çok zor buluyo. gps uydularının zayıflığından kaynaklandığını ve 1-2 yıla gpsin gelişeceğini duydum. beklemekte başka çare yok :cigara:

aynen suanda telefonlardakı dahılı gps antenlerının hızı cok düşük komedi tam,bu renklı ekranlı telefonların ılk cıkısına benzetıyorum ama kac senedır pek gelısmedı su telefondakı gps,ha ınternet paketın varsa sorunolmaz en kralıda google maps

berk-o

Üye
Saol be birader yaptım sayende

mancukya

Üye
Telde Gps sorunu varsa marketden Fasterfix indirin ve custom secenegi secerek tr.pool.ntp.org yada turkey.pool.ntp.org yazarak deneyin.
Bazi tellerde Gps bulma noktasi Afrika, Amerika gibi ayarlanmis eslesme yapmakta zorlaniyor alet.

Üst Alt