galaxy wonder download mod sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

ali046

Üye
    Konu Sahibi
galaxy wonder download mod sorunu ?
Bundan iki ay once galaxy wonderime custom rom yukledi. Androidden az cok anliyorum rom degistirebilecek kadar ama bnim de takildigim yerler oluo telefonumu orjinal romuma dondurmek istedim gerekli butun dosyalarida indirdim cwm moddan format islemlerinide yaptim ancak download mod acildi ancak download modda hic bi tepki yok ses acma veya kisma tuslarina basiom tepki vermio yapabilecegim coguseyi denedim ama olmuyor download mod ole kala kaldi daha onceki yuklemelerimde bole bi sorun olmamisti bu kobufa uzman arkadaslatdan yardim bekliyorum ne olmus olabilir veya ne yapmam lazim jig olayini yapmam gerekirmi bir yardim edin arkadaslar sizr zahmet

-Emre

-Emre

Üye
Bataryayi sökün bir süre power tuşuna basın ve bırakın. Daha sonra bataryayi yerleştirip ses kısma+orta tuş+güç(power) tuşuna birlikte basarak download mod açın. Bu sekilde sorun olmaması gerek. Eger yine ise yaramazsa bataryayi sökün usb kabloyu bilgisayar ile cihaz arasında bağlantı kuracak şekilde bağlayın. Ses kısma+ses açma tuşuna basılı tutarken bataryayi yerleştirin. Bütün sorumluluk size aittir

Üst Alt