gitarist731
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaslar bu konuyu hangisini alayim diye acmadim zaten galaxy w var ve telefon ihtiyacim yok sadece wp8 i denemek istiyorum. sizce l520 yi alayim mi yoksa bosuna fantaziye girmeyeyim mi?
arkadaslar bu konuyu hangisini alayim diye acmadim zaten galaxy w var ve telefon ihtiyacim yok sadece wp8 i denemek istiyorum.
google playde hic virüslü uygulama yok.bazı kendini zeki sananlar virüs var diye yorum yapıyor google reklamlarına sahip uygulamaların altınaBu arada lumialar cok iyi tavsiye ederim. Cok iyi ozellikleri var ve googleplaydeki gibi gereksiz binlerce viruslu uygulama yok. Gereken neredeyse tum uygulamalar var ve oyunlaroda cok iyi telefonlar stabil kasmiyor...
google playde hic virüslü uygulama yok.bazı kendini zeki sananlar virüs var diye yorum yapıyor google reklamlarına sahip uygulamaların altına
android söylenilenlerin aksine en güvenli işletim sistemiymişYok mu2 uygulama vericem yukle sonra mailine bak keylogger ve reklamdan geciliyor mu? Sonra birde kredi karti gir telefona ardindan istedigin kadar agliyabilirsin
Teknik olarak, açık kaynak kodlu bir sistemde, gidip bilmedigin programa root yetkisi verirsen yada roota bile gerek yok, yükleme izinleri yoluyla, programı yapan kişiye istemeden telefonunu teslim etmiş olursunandroid söylenilenlerin aksine en güvenli işletim sistemiymişsöyle bakalım yinede sahte mail hesabı açar denerim
Teknik olarak, açık kaynak kodlu bir sistemde, gidip bilmedigin programa root yetkisi verirsen yada roota bile gerek yok, yükleme izinleri yoluyla, programı yapan kişiye istemeden telefonunu teslim etmiş olursun
Bilmediğin programa verme o zaman yetki
Ben vermiyom zatenBilmediğin programa verme o zaman yetki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?