enes-1907
Üye
ekranı büyük die daha iyi diyosan bilmem ama amoled oldğu için diyosan sony bravia engine de amoledden aşağı değil aşağıdaki videoya bak amoledin renk doygunluğu fazla olduğundan karanlık kalıyo video ama sony bravia engine daha kontrastı yüksek olduğundan daha parlak video izleme keyfi sunuyor..Galaxy S in ekranı daha iyi ve 4 inç
Işlemcisi daha iyi
Sarji daha fazla gidiyor.
Custom rom çeşitliliğine hiç girmeyim
Tasarım olarak neo v yi tek geçerim.
Kamerasıda daha iyi
adamlar yapmaya çalışıyor en azından samsungta oda yok eminim düzeltecekler ...bu arada videoya iyi bak sen herhalde aldığın neo v den memnun değilsin bunları söylüyorsun...Üreticinin verdiği destekmiş kaç tane gingebard a dönüş konusu açıldı ben sayamadim
adamlar yapmaya çalışıyor en azından samsungta oda yok eminim düzeltecekler ...bu arada videoya iyi bak sen herhalde aldığın neo v den memnun değilsin bunları söylüyorsun...
ya arkadaşım fanlıkla ne alakası var galaxy s te alsa pişman olmaz.bana sorsa iphone 4 s mi neo v mi iphone 4 s ten ne kadar nefret etsemde iphone 4s al derim.galaxy s arkadaşta var 1.4 ghz işlemci olmasına ragmen adam aynı oyunu iki saate açarken bn daha erken açıyorum buna ne diceksin.arkadaş yalnış seçim yapmasın die uğraşıyoruz demi....Yahu konuyu açan arkadaşa sesleniyorum.
Ben neo v kullanıyorum fanlık yapmıyorum.
Neo v alırsan da emin ol pişman olmazsın.
Fakat galaxy S in daha önde olduğu gerçeğinide unutma.
N.A.W.Y. Bu arkadaşa sor birde
S in işlemcisi daha güçlü ve depolama hazinesi daha fazla.sana karşılaştırma linki kardeşim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
neden neo v yi tercih etmen gerektiğine gelince de
arayüz,fiziksel görünüm,üreticinin verdiğii destek ve kamera lens kalitesi bakımından neo v daha önde.ancak galaxy s in işlemci 1.4 ghz neo v nin ise 1 ghz ....neo v daha stabil çünkü neo v nin arayüzü daha iyi.
- - - Eklendi - - -
ekranı büyük die daha iyi diyosan bilmem ama amoled oldğu için diyosan sony bravia engine de amoledden aşağı değil aşağıdaki videoya bak amoledin renk doygunluğu fazla olduğundan karanlık kalıyo video ama sony bravia engine daha kontrastı yüksek olduğundan daha parlak video izleme keyfi sunuyor..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aslında bu arkadaş galaxy s plus yerine galazy s advance alsa daha iyi çünkü android telefonların genel sorunu ram yetersizliği advancenin bildiğim kadarıyla ram 768 olarak daha fazla bnce galaxy s advance alsın 1ghz işlemci fazlasıyla yeter bide 768 ram,hem kamera flaşı da var tadından yenmez valla..
S in işlemcisi daha güçlü ve depolama hazinesi daha fazla.
Advance zaten Plus ve S den gayet üstün.Ayrıca bu yazdığın özelliklerin yanında çift çekirdek işlemcili.aslında bu arkadaş galaxy s plus yerine galazy s advance alsa daha iyi çünkü android telefonların genel sorunu ram yetersizliği advancenin bildiğim kadarıyla ram 768 olarak daha fazla bnce galaxy s advance alsın 1ghz işlemci fazlasıyla yeter bide 768 ram,hem kamera flaşı da var tadından yenmez valla..
Yahu konuyu açan arkadaşa sesleniyorum.
Ben neo v kullanıyorum fanlık yapmıyorum.
Neo v alırsan da emin ol pişman olmazsın.
Fakat galaxy S in daha önde olduğu gerçeğinide unutma.
N.A.W.Y. Bu arkadaşa sor birde
- - - Eklendi - - -
Hayır çok memnunum.
Fakat galaxy S daha iyi.
Hayır zaten arada ciddi bir fiyat farkında var.
hayır galaxy s plus ayrı ..........galaxy s advance ayrı bir telefon s plus ta 1.4 ghz işlemci varken advancede 1ghz çift çekirdekli.plusta 512 ram varken advancede 768 mb ram var inanmazsan bak alttaki linkten
Advance zaten Plus ve S den gayet üstün.Ayrıca bu yazdığın özelliklerin yanında çift çekirdek işlemcili.
Advence ikisinden de üstün demek istemiştim ben.hayır galaxy s plus ayrı ..........galaxy s advance ayrı bir telefon s plus ta 1.4 ghz işlemci varken advancede 1ghz çift çekirdekli.plusta 512 ram varken advancede 768 mb ram var inanmazsan bak alttaki linkten
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...us-mi-yoksa-s-adcance-mi-cok-acil-668742.html
Ram 512 işlemci hızı 1 ghzBir de eklemek istediğim bir şey var. Plus veya Advenced değil, normal Galaxy S 1GHz işlemcili mi ?
Anlamadım kardeş ?ace2 ics de alcak
ace2 ics de alcak
normal galaxy s die bişi yok ...bi galaxy s plus var birde galaxy s advance var..Bir de eklemek istediğim bir şey var. Plus veya Advenced değil, normal Galaxy S 1GHz işlemcili mi ?
normal galaxy s die bişi yok ...bi galaxy s plus var birde galaxy s advance var..
galaxy s advance 1 ghz çift çekirdek işlemcili 768 mb ram li olanı
galaxy s plus ise 1.4 ghz işlemcili 512 mb ramli olanı
normal galaxy s die bişi yok ...bi galaxy s plus var birde galaxy s advance var..
galaxy s advance 1 ghz çift çekirdek işlemcili 768 mb ram li olanı
galaxy s plus ise 1.4 ghz işlemcili 512 mb ramli olanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?