Galaxy W ManisaLee Performance Rom

Sponsorlu Bağlantılar

UnsYusuFxD

UnsYusuFxD

Üye
Ve şunuda belirteyim mision rom çok acemice yapılmış bir rom bunu yapan kardesimi öncelikle tebrik ediyorum en azından rom yapma olayına girişmiş ancak uzun vadede bu rom cihazınıza zarar verebilir hardgame.zip kullanmış arkadaş bunu zaten ben oluşturmuştum :)
Xda dan onu flashla bunu flashlayla rom yapılmaz arkadaşlar eğer yapılır diyorsanız herkez çok rahat rom yapabilir ben kendi romumu övmüyorum ancak arkasında durmak zorundayım sonuçta ben bu romu tüm sgw kullanıcıları için yaptım eğer bir hataya rastlarsanız beni bulacağınız yeri biliyorsunuz bana oradan bildirin.
İyi forumlar...

Wonder aldiumdan beri senin yaptigin gelistirmeleri takip ediyorum hocam.. Gercekten bu isi bildigine eminim.. Yeni calismalarini merakla bekliyorm.. :)

ismailnayir

Kapalı Hesap
antutu skorları
stock rom: 5194
bu rom: 5230

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
oooo Just45 madem burada üyeydin neden paylaşmayı bana bıraktın.

spazmol

spazmol

Üye
ne gibi zararı olur ki ?

JustSmiLee

Üye
Benim asıl yuvam a.hattı hocam ben orada paylaşırım sen burada birbirimizi tanıyoruz zaten sıkıntı yok :)

ismailnayir

Kapalı Hesap
stock rom üstüne yapılan oyun romları ister bu forumda ister andronova.net isterse xda'da olan romların bir artısını göremiyorum.
aynı ağır oyunları sadece root edilmiş stok romdada aynı performansla oynuyorum. diyelim performans farkını be göremiyorum antutu skorlarıda pek farklı çıkmıyor aralarında en çok 50 puana var.

spazmol

spazmol

Üye
bu rom cidden bayagi iyi geldi bana ama sonradan wifi acilmamaya basladi cm9a dondum tekrar

wondermu

Üye
spazmol

spazmol

Üye
Dejavuex

Dejavuex

Üye
ileride telefona zarar vericekse bence kullanmaya gerek yok ..

ceydonmez

ceydonmez

Üye
rom suan için cok guzel gorunuyoru fakat GPS baglanmıyoru bunun cozumu varmı.

- - - Eklendi - - -

ayrıca wlan bağlandı diyoru ama internete giremiyorum ilginc valla.

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca wlan bağlandı diyoru ama internete giremiyorum ilginc valla.[/QUOTE]

wlan ayarlada gelişmiş ayarlara gir statik ip kullan seçili onu kaldır. bu kadar.

ceydonmez

ceydonmez

Üye
wlan ayarlada gelişmiş ayarlara gir statik ip kullan seçili onu kaldır. bu kadar.
dediğin gibi yaptım sorun cozuldu,peki bu GPS nasıl hızlandırırız uyduya cok gec baglanıyoru hatta hic baglanmıyoru diyebiliriz.

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
dün pikniğe giderken gps kullandım normal bağlanıyordu ama hızlandırma nasıl olur bilmiyorum.

ceydonmez

ceydonmez

Üye
telefonumu şarj makinasıyla şarj yapmaya kalktığımda şarj olmuyoru,anca usb ile pc den şuanda şarj oluyoru.bu sorun nasıl cozerim.

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
o sorun telefonla ilgili değil.

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
çok basit şarj aleti ( 5 tl) :D

isakli05

Üye