Galaxy W ManisaLee Performance Rom

Sponsorlu Bağlantılar

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W ManisaLee Performance Rom
HD System ManisaLee Performance Rom

Alıntıdır ben yapmadım romu ( JustSmiLee )

Gpu Adreno 205 3D HD organize edildi;
Oyunların tümü HD kalitesinde
1080 p hd video denemeye değmezmi sizce

Bravia Enginee 3;
Çekiceğiniz fotoğraflarda netlikmi arıyorsunuz artık 5mp size yeticekte artıcak bile.

Ram Optimize;
Ram fifa12,temple run tarzı oyunlarda bile 300 e yaslanmıyor sizce iyimi

Cpu Optimize;
Governor kodlarıyla telefonunuzda cpu kaynaklı kasmalar olmıyacak fazlada yüklenmemek gerek Sonuçta tek çekirdek ama uzun vade iş görür

HD Grafikler ve Ses;
Artık cihazınız tamamen hd oldu.Sesler artık daha net romu yüklemeden önce bir önceki romdaki müzik keyfinizle kıyaslama yapın

Orjinal tüm programlar;
Email gmail social hub bunları sildim arkadaşlar playden indirebilirsiniz isterseniz ama geriye kalan herşey içinde duruyor.Bu kadar çok şey içinde yüklüyken bile kasmayan bir cihaz kullanmaya ne dersiniz

Dokunmatik Hassasiyet;
Arkadaşlar dokunmatik hassasiyeti gpu odaklı ayarladığımdan eski versiyonlara göre hissedilir bir derecede artış oldu.

Pil tasarrufu;
Cihaz boştayken kesinlikle pil kendi kendine tükenmiyecek.Ancak şunun için söz veremem oyun oynarken pil düşebilir nedeni ise belli pili sömüren ekran

Kernel Doping;
Kernel ram ve cpu ya uyumlu çalışır hale geldi gereksiz yere pil harcamıyor

Ve daha fazlası aklıma geldikçe yazarım

İndirme Linki:

Kurulum:
1-İndirmiş olduğunuz zipli dosyanın içinde yer alan klasörleri sd kart clockworkmod (Eğer böyle bir klasör yoksa kendiniz elle oluşturun) içine atın.
3-Cwm olarak recovery-clockwork-6.0.1 kullandım diğerlerinde bug var sorun çıkıyor.
İndirmek için:
4-Recovery moda girip;
Wipe data factory reset
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Mount system; Format system-Format data-Format cache yapıyoruz.
5-Backup restore bölümüne gelip restore diyoruz.
6-Çıkan clockwork mod dosyasının üzerine gelip restore diyoruz ve yüklemeye başlıyor.
7-Bitince system reboot now yapın bu kadar.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

mem034

Üye
Deneyen var mı arkadaşlar ? Bilgi verebilirlermi.

spazmol

spazmol

Üye
Yüklüyorum :)

ismailnayir

Kapalı Hesap
stock room sadece root var modern combat 4 takilmadan oynanabiliyor.

Mobile bravia 2 pil tuketiyor
mb3 ne zaman cikti gingerbread de gercemten calisiyor mu sony yeni cihszlrds jelly bean kullaniyor bu yeni teknoloji gb dedtekliyor mu?

UnsYusuFxD

UnsYusuFxD

Üye
Rom gercekten basarili tavsiye ederim

Karamaske1905

Üye
Romu yükledim bnce hiçbir artısı yok :(

kuzey79

kuzey79

Üye
Kardes bende cwm 5.0 li var olmazmi ki

-Emre

-Emre

Üye
iki bilgisayarım da blobs dosyasını kopyalarken reset atıyor biri win 7 diğeri xp böyle bir sorunu hiç görmemiştim

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
stock room sadece root var modern combat 4 takilmadan oynanabiliyor.

Mobile bravia 2 pil tuketiyor
mb3 ne zaman cikti gingerbread de gercemten calisiyor mu sony yeni cihszlrds jelly bean kullaniyor bu yeni teknoloji gb dedtekliyor mu?

moder combat4 takılmadan oynandığına göre demekki sadece root yapılmamış.

- - - Eklendi - - -

iki bilgisayarım da blobs dosyasını kopyalarken reset atıyor biri win 7 diğeri xp böyle bir sorunu hiç görmemiştim

bende görmedim.

- - - Eklendi - - -

Romu yükledim bnce hiçbir artısı yok :(

subway surf ve gangstar miami yi yükle görürsün artısı varmı yokmu

- - - Eklendi - - -

Kardes bende cwm 5.0 li var olmazmi ki

cwm 6 ile oluşturulduğu için cwm 5 ile kuramazsın.

alprnx

alprnx

Üye
Mission rom öneririm eger stock kurmak istiyorsanız.ram'ın 72/351 oldugunu gördüm bi ara bazen ram kullanımı artıyor ama 130-150yi geçmiyor bu romu deneme imkanım olmadı ama deneyen arkadaşlarla karşılaştırma yaptım mission romda subway suft-teample run serisi felan çok çok akıcı oynatıyor bende çok şaşırdım.

BigHackeR35

BigHackeR35

Üye
:tşk:

ongbak96

Üye
günlük kullanım için nasıl ? instagram twitter whatsapp facebook gibi ?

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
ben 1 haftadır kullanıyorum hiç sorun çıkmadı.
şu an 150 civarı oyun program karışık yüklü ram 200 mb civarı.
Diğer denediğim tüm romlarda subway surf donma yaptı yukardaki arkadaşın bahsettiği
mission romdada hiçbir program yüklü değilken bile donma yaptı ama bu romda
şu anda 150 civarı program varken bile subway surfu rahatça oynuyorum.

cavciv

Üye
hocam GÖRÜNTÜLÜ görüşme varmı mms faal mi

UnsYusuFxD

UnsYusuFxD

Üye
hocam GÖRÜNTÜLÜ görüşme varmı mms faal mi

Goruntulu konusma var fakat mms denemedm.. Stock rom oldugu icin mms de vardir ayarlari yapili diilse ayarlarini yaptiginda mms de normal calisir...

babyshoot

babyshoot

Üye
ben 1 haftadır kullanıyorum hiç sorun çıkmadı.
şu an 150 civarı oyun program karışık yüklü ram 200 mb civarı.
Diğer denediğim tüm romlarda subway surf donma yaptı yukardaki arkadaşın bahsettiği
mission romdada hiçbir program yüklü değilken bile donma yaptı ama bu romda
şu anda 150 civarı program varken bile subway surfu rahatça oynuyorum.

kardeş rom gerçekten güzelde ben sürekli google play hatası alıyordum. playden bişey indiremiyordum. justsmile in dediği yöntemi uygulamama rağmen geçici düzelmekteydi fakat yine aynı sorunu vermekteydi. sende var mı bu sorun?

JustSmiLee

Üye
kardeş rom gerçekten güzelde ben sürekli google play hatası alıyordum. playden bişey indiremiyordum. justsmile in dediği yöntemi uygulamama rağmen geçici düzelmekteydi fakat yine aynı sorunu vermekteydi. sende var mı bu sorun?

En garanti çözüm fabrika ayarlarına dönün ve şu anda Bulgaristan firmwaresini deodex etmeye başladım takipte kalın yeni rom çalışmalarım biraz uzun sürebilir ancak güzel bir rom olacağının garantisini veriyorum size :)

babyshoot

babyshoot

Üye
En garanti çözüm fabrika ayarlarına dönün ve şu anda Bulgaristan firmwaresini deodex etmeye başladım takipte kalın yeni rom çalışmalarım biraz uzun sürebilir ancak güzel bir rom olacağının garantisini veriyorum size :)

inşallah kardeş. zaten arco wonder ı bırakınca umutta kalmadı cm9-10-10.1 şarjı iyi değil. ben şarja önem veriyorum. ve bu rom perf. olarak süperdi. ama işte playden hata alınca sıkıntı oldu. fabrika ayarlarına dönmeyi denemedim. onada bi bakayım. eyvallah.

JustSmiLee

Üye
Ve şunuda belirteyim mision rom çok acemice yapılmış bir rom bunu yapan kardesimi öncelikle tebrik ediyorum en azından rom yapma olayına girişmiş ancak uzun vadede bu rom cihazınıza zarar verebilir hardgame.zip kullanmış arkadaş bunu zaten ben oluşturmuştum :)
Xda dan onu flashla bunu flashlayla rom yapılmaz arkadaşlar eğer yapılır diyorsanız herkez çok rahat rom yapabilir ben kendi romumu övmüyorum ancak arkasında durmak zorundayım sonuçta ben bu romu tüm sgw kullanıcıları için yaptım eğer bir hataya rastlarsanız beni bulacağınız yeri biliyorsunuz bana oradan bildirin.
İyi forumlar...

Takipçi Satın Al

Üst Alt