KELGER
Üye
Galaxy W ManisaLee Performance Rom
HD System ManisaLee Performance Rom
Alıntıdır ben yapmadım romu ( JustSmiLee )
Gpu Adreno 205 3D HD organize edildi;
Oyunların tümü HD kalitesinde
1080 p hd video denemeye değmezmi sizce
Bravia Enginee 3;
Çekiceğiniz fotoğraflarda netlikmi arıyorsunuz artık 5mp size yeticekte artıcak bile.
Ram Optimize;
Ram fifa12,temple run tarzı oyunlarda bile 300 e yaslanmıyor sizce iyimi
Cpu Optimize;
Governor kodlarıyla telefonunuzda cpu kaynaklı kasmalar olmıyacak fazlada yüklenmemek gerek Sonuçta tek çekirdek ama uzun vade iş görür
HD Grafikler ve Ses;
Artık cihazınız tamamen hd oldu.Sesler artık daha net romu yüklemeden önce bir önceki romdaki müzik keyfinizle kıyaslama yapın
Orjinal tüm programlar;
Email gmail social hub bunları sildim arkadaşlar playden indirebilirsiniz isterseniz ama geriye kalan herşey içinde duruyor.Bu kadar çok şey içinde yüklüyken bile kasmayan bir cihaz kullanmaya ne dersiniz
Dokunmatik Hassasiyet;
Arkadaşlar dokunmatik hassasiyeti gpu odaklı ayarladığımdan eski versiyonlara göre hissedilir bir derecede artış oldu.
Pil tasarrufu;
Cihaz boştayken kesinlikle pil kendi kendine tükenmiyecek.Ancak şunun için söz veremem oyun oynarken pil düşebilir nedeni ise belli pili sömüren ekran
Kernel Doping;
Kernel ram ve cpu ya uyumlu çalışır hale geldi gereksiz yere pil harcamıyor
Ve daha fazlası aklıma geldikçe yazarım
İndirme Linki:
Kurulum:
1-İndirmiş olduğunuz zipli dosyanın içinde yer alan klasörleri sd kart clockworkmod (Eğer böyle bir klasör yoksa kendiniz elle oluşturun) içine atın.
3-Cwm olarak recovery-clockwork-6.0.1 kullandım diğerlerinde bug var sorun çıkıyor.
İndirmek için:
4-Recovery moda girip;
Wipe data factory reset
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Mount system; Format system-Format data-Format cache yapıyoruz.
5-Backup restore bölümüne gelip restore diyoruz.
6-Çıkan clockwork mod dosyasının üzerine gelip restore diyoruz ve yüklemeye başlıyor.
7-Bitince system reboot now yapın bu kadar.
Alıntıdır ben yapmadım romu ( JustSmiLee )
Gpu Adreno 205 3D HD organize edildi;
Oyunların tümü HD kalitesinde
1080 p hd video denemeye değmezmi sizce
Bravia Enginee 3;
Çekiceğiniz fotoğraflarda netlikmi arıyorsunuz artık 5mp size yeticekte artıcak bile.
Ram Optimize;
Ram fifa12,temple run tarzı oyunlarda bile 300 e yaslanmıyor sizce iyimi
Cpu Optimize;
Governor kodlarıyla telefonunuzda cpu kaynaklı kasmalar olmıyacak fazlada yüklenmemek gerek Sonuçta tek çekirdek ama uzun vade iş görür
HD Grafikler ve Ses;
Artık cihazınız tamamen hd oldu.Sesler artık daha net romu yüklemeden önce bir önceki romdaki müzik keyfinizle kıyaslama yapın
Orjinal tüm programlar;
Email gmail social hub bunları sildim arkadaşlar playden indirebilirsiniz isterseniz ama geriye kalan herşey içinde duruyor.Bu kadar çok şey içinde yüklüyken bile kasmayan bir cihaz kullanmaya ne dersiniz
Dokunmatik Hassasiyet;
Arkadaşlar dokunmatik hassasiyeti gpu odaklı ayarladığımdan eski versiyonlara göre hissedilir bir derecede artış oldu.
Pil tasarrufu;
Cihaz boştayken kesinlikle pil kendi kendine tükenmiyecek.Ancak şunun için söz veremem oyun oynarken pil düşebilir nedeni ise belli pili sömüren ekran
Kernel Doping;
Kernel ram ve cpu ya uyumlu çalışır hale geldi gereksiz yere pil harcamıyor
Ve daha fazlası aklıma geldikçe yazarım
İndirme Linki:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kurulum:
1-İndirmiş olduğunuz zipli dosyanın içinde yer alan klasörleri sd kart clockworkmod (Eğer böyle bir klasör yoksa kendiniz elle oluşturun) içine atın.
3-Cwm olarak recovery-clockwork-6.0.1 kullandım diğerlerinde bug var sorun çıkıyor.
İndirmek için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4-Recovery moda girip;
Wipe data factory reset
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Mount system; Format system-Format data-Format cache yapıyoruz.
5-Backup restore bölümüne gelip restore diyoruz.
6-Çıkan clockwork mod dosyasının üzerine gelip restore diyoruz ve yüklemeye başlıyor.
7-Bitince system reboot now yapın bu kadar.