Telefon Tavsiyesi Galaxy W,LG Optimus Black,Motorola Atrix Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mkaanyesillik

mkaanyesillik

Üye
    Konu Sahibi
şahsi tartışmaya çevirmişsiniz fakat yardımcı olucakmısınız acaba atrixe rom desteği yok diye okudum heryerde araştırdım motoblur çok çirkin kullanışsız yazılmış galaxy s alsam daha mı iyi bu 3 cihazdan?

Kerim.

Kerim.

Üye
Galaxy s bulursan al.harika cihaz

furkan176

furkan176

Üye
Atrix donanım olarak en iyisi ama bimde optimus black 600 tl illa orjinal güncelleme istiyorsan optimus blacki al ama atrixin donanımı çok daha iyi karar senin.

alaStar

alaStar

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye
şahsi tartışmaya çevirmişsiniz fakat yardımcı olucakmısınız acaba atrixe rom desteği yok diye okudum heryerde araştırdım motoblur çok çirkin kullanışsız yazılmış galaxy s alsam daha mı iyi bu 3 cihazdan?

Xda da dolu custom rom var atrix icin ki lg daha yeni cihazlarını bile guncellemis değil black le ugrassin ama ona da custom rom var yani custom takilacaksan atrix al öyle yapmiyacaksan lg al

alaStar

alaStar

Üye

Xda da dolu custom rom var atrix icin ki lg daha yeni cihazlarını bile guncellemis değil black le ugrassin ama ona da custom rom var yani custom takilacaksan atrix al öyle yapmiyacaksan lg al

Kardeş sen anlamadın galiba bak imzamda official beta sürümü nün linki var yakında da final sürüm çıkacak ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyosun hala black le mi uğraşacak diyosun ya :) :ah :ah :ehe atrix için en fazla cm9 var black için ise cm10 stabil 4.1.2 jelly bean sürümü bile kaç hafta önce çıktı :)

alaStar

alaStar

Üye

Ayrıca htc de daha yeni cihazlarını güncellemedi bu ne anlama geliyo ki :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye

Ayrıca htc de daha yeni cihazlarını güncellemedi bu ne anlama geliyo ki :ehe

lg optimus 4x jb ye geçmeye başladı mı yok ee daha neyin kafası bu güncelleme sıkıntı olan bir şirket lg bunu hala çözemediler ya optimus g bile ics ile çıktı yuh

mkaanyesillik

mkaanyesillik

Üye
    Konu Sahibi
Karar verdim Galaxy S alacağım..

alaStar

alaStar

Üye

lg optimus 4x jb ye geçmeye başladı mı yok ee daha neyin kafası bu güncelleme sıkıntı olan bir şirket lg bunu hala çözemediler ya optimus g bile ics ile çıktı yuh

One x jb ye geçtimi :kop2:

alaStar

alaStar

Üye
Ona bakarsa asya kodlu optimus black te geçti sen neden bahsediyosun

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
arkadasım galaxy s demişsin madem fiyatı ne kadar o telefonun ben atrix kullanıyorum ama suan sıkıntım yok ileride sıkıntı yaratırmı bilemem uygulamalar artık 4.0 üstü çıkacak diyorlar ozamanda rom ladıkmı problem kalmaz diye düşünüyorum ama atrix gerçekten süper bi telefon galaxy s2 öneririm bütçen ne kadar bilmiyorum ama onu al madem güzel cihaz istiyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...