Telefon Tavsiyesi Galaxy W,LG Optimus Black,Motorola Atrix Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mkaanyesillik

mkaanyesillik

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W,LG Optimus Black,Motorola Atrix Hangisi?
Arkadaşlar GTA III Modern Combat N.O.V.A Order&Chaos falan oynayacağım bu telefonlardan hangisinde kusursuz bir şekilde oynarım lütfen yardımcı olun seçtiğiniz telefonu neden seçtiğinizi de yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Kerim.

Kerim.

Üye
Sar degeri ve rom destegi onemli mi?ona gore yorum yapicam

mkaanyesillik

mkaanyesillik

Üye
    Konu Sahibi
Sar değeri çokta fifi de rom desteği olabilir en önemlisi her oyunu oynayabilmem yani telin desteklemiyo demesin bana gta vice city ve benzeri güzel oyun çıkınca

Kerim.336

Üye
Daha oyun cikmadi.cikinca denerim:Dbende galaxy w var.rom destegide iyi.ben cok memnunum telefonumdan.tavsiye ederim.atrixin donanim cok iyi ama telefon cok itici geliyo bana.optimus black de iyi.tasarimi ve ekrani olsun.donanimda idare eder.

mkaanyesillik

mkaanyesillik

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.0 ICS hangi telefonda var peki bi bilgin var mı?

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
galaxy w ye yükleniyor 4.0

Kerim.336

Üye
Tabi orjinal rom degil:)

alaStar

alaStar

Üye
Kardeş lg optimus black resmi ics alacak 30 kasımda bim e gelecek satış fiyatı 600 tl normalde 800 tlden aşağı alamazsın ayrıca cyanogenmod ve diğer geliştiricilerim rom desteğide var her türlü oyunuda oynarsı galaxy s te oynanan bütün oyunları çalıştırır anlayacağın brn telefondan çok memnunum (bu arada MaşAllah dersen sevinirim nazar değmesin :) )

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Kardeş lg optimus black resmi ics alacak 30 kasımda bim e gelecek satış fiyatı 600 tl normalde 800 tlden aşağı alamazsın ayrıca cyanogenmod ve diğer geliştiricilerim rom desteğide var her türlü oyunuda oynarsı galaxy s te oynanan bütün oyunları çalıştırır anlayacağın brn telefondan çok memnunum (bu arada MaşAllah dersen sevinirim nazar değmesin :) )

laf kalabalıgına gerek yok aynı düşünceye sahibiz lg optimus black al normalde 800 1100 lira arası fiyatı var kaçırma fırsatı

alaStar

alaStar

Üye
:) :ehe anladım

Uruloki

Uruloki

Üye
Kimsede dememiski atrix al diye valla benim arkadasimda var fıstık gibi cihaz diğer iki cihazdan da güçlü lg nin ics gelecek dediğine de bakma daha jelly bean yol haritası belli değil bana güven git atrix al

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
bimdeki lg yi kaçırmadın değilmi

mkaanyesillik

mkaanyesillik

Üye
    Konu Sahibi
Dostum atrixin menüsü falan çok kötüymüş ICS gelmicek diye motorolanın sitesinde açıklama var donanımı 10 numara bilgisayara windows 95 yüklemek gibi birşey hiçbir uygulamayı desteklemez 2.2 android ben merak ettim Galaxy S alsam bunlardan daha mı iyi ?

alaStar

alaStar

Üye
Kimsede dememiski atrix al diye valla benim arkadasimda var fıstık gibi cihaz diğer iki cihazdan da güçlü lg nin ics gelecek dediğine de bakma daha jelly bean yol haritası belli değil bana güven git atrix al

Kardeş ics gelecek yani jb nin yol hartasıyla ne ilgisi var ki :) :aha:

Uruloki

Uruloki

Üye

Kardeş ics gelecek yani jb nin yol hartasıyla ne ilgisi var ki :) :aha:

Kardeşim lg su an icin yazılım dünyasının en berbat şirketi onun icin gecin o cihazları he atrix e de rom yuklenebiliyor sonucta ics de olur jb de olur en azindan diger cihazlarsan dah guclu

Uruloki

Uruloki

Üye
Ayrıca atrix şu an 2.3.6 yı kullanıyor isterse cok da rahat jb bile kurabilir

alaStar

alaStar

Üye

Kardeşim lg su an icin yazılım dünyasının en berbat şirketi onun icin gecin o cihazları he atrix e de rom yuklenebiliyor sonucta ics de olur jb de olur en azindan diger cihazlarsan dah guclu

Kardeş berbat demenin nedeni gecikme ama lg hiç olmazsa vermicem demiyo biraz geciktirsede veriyo samsung aynı segmet teki galaxy s e hiç vermiyo o daha mı iyi yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...