Telefon Tavsiyesi Galaxy W mi Motorola Atrix mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustea1984

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W mi Motorola Atrix mi?
galaxy W işlemci 1,4 ghz - motorola atrix dual core 1 ghz diyor hangisi daha güçlüdür ?

fiyat olarka arada 100 tl var. hd oyun oynamak isiyorum kasmadan hangisi daha güçlüdür yardımcı olursanız sevinirim

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bence güncelleme almasınada dikkat et.Zira bu iki telefonda Android 4.0 güncellemesi almayacak.Onun yerine Xperia Neo veya Neo v modellerine bak derim.Çünkü yeni çıkacak oyunların Android 4.0'ü destekleyeceği söyleniyor.Atrix iyi bir cihaz ancak 1.5 yıl oldu çıkalı ve teknik servis desteği yok neredeyse.Galaxy W ile Neo V'in işlemcileri aynı.Galaxy W sadece fabrikadan hız aşırtmalı olarak sunuldu.Yani Neo V'yide 1.4 Ghz yaparsın.Hem neo v Android 4.0 güncellemesinide alacak.Söylediklerime göre karar ver derim.Umarım bilgilendirici olmuştur.

• Beğen
Tepkiler: mustea1984
61semih

61semih

Üye
Bence güncelleme almasınada dikkat et.Zira bu iki telefonda Android 4.0 güncellemesi almayacak.Onun yerine Xperia Neo veya Neo v modellerine bak derim.Çünkü yeni çıkacak oyunların Android 4.0'ü destekleyeceği söyleniyor.Atrix iyi bir cihaz ancak 1.5 yıl oldu çıkalı ve teknik servis desteği yok neredeyse.Galaxy W ile Neo V'in işlemcileri aynı.Galaxy W sadece fabrikadan hız aşırtmalı olarak sunuldu.Yani Neo V'yide 1.4 Ghz yaparsın.Hem neo v Android 4.0 güncellemesinide alacak.Söylediklerime göre karar ver derim.Umarım bilgilendirici olmuştur.
yanlıs dusunuyorsun bence dostum
atrıx 1 senelık bır telefon olsada halen cok guclu bır telefon a9 tegra 2 ye sahıp bır telefon bonus olarak 1 gb ram e sahıp
resmı olmasa da ics 4 rom ıle yuklenebılıyor en basıtınden youtube ye atrıx ics yaz veya google ye yaz..
turkcell de satılması garantı konusunda bır soru ısaretı olmadıgını gosterıyor bence
onerdıgın telefonlar guzel fakat hem ıslemcı hem gpu hemde ram olarak atrıx ın cok gerısınde ve ıcs guncellemesının tamamen pazarlama aracı oldugunu dusunuyorum ve senın bu sozlerınden bu pazarlama stratejısınde basarılı oldugunu dusunuyorum
o ram de ve donanımda cok bır verım alınabılecegını dusunmuyorum
ıcs 4 te yaklasık olarka 1 mılyon kod oldugu acıklandı ve 1ghz lık işlemcının tam performans saglıyacagını dusunmuyorum
başka artılarını sayacak olursak ekranı daha büyük ve tegraya ozel oyunlarıda rahatca calıstırıyo olabılmesı

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

mustea1984

Üye
    Konu Sahibi
burada güzel makale yayınlanmış. kararsızlar için güzel bir makale .

msevgi

Üye

Bu dedigin telefonlarla atrix karsilastirilamaz bile.

amcalu1

amcalu1

Üye
Atrix mi galaxy s2 mi de karsilastiralim ama bu karşılaştırma atrix e hakaret hiçbir oyunu kasmaz güvenle al ve bunu sgs2 kullanicisi olarak söylüyorum

• Beğen
Tepkiler: hayalet2304

monibrasco12

Üye
Atrix almasa noglur telde cift cekirdek ve tegra2 var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt