Galaxy W GT-I8150 Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1 Alpha 2

Sponsorlu Bağlantılar

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Arco nun yaptıklarını beyenmeyenler dönsünler stock rom a kimseye zorla yükle denmiyor bu romlar isteyen yükler isteyen yüklemez kaldıki adam bence gayet te güzel geliştiriyor bu romları. Dogukan kardeş senin çıkarttığın rom konusunda da pek güvenim yok açıkçası yorumlarına bakarak konuşacağım yok telefonu satın s3 mini alın demişsin de ben böyle bir adamın galaxy w için severek bir iş yapacağını açıkcası düşünmüyorum kaldı ki bi işte yaptığın yok sana verilen bir romu kendi adına burada paylaşıyorsun yok şurası çalışmıyor du ben yaptım diyorsun. Farklı bir karnel kullanarak ŞANS eseri çalıştırdığın şeyin nesini yaptıysan artık oda işin ilginç tarafı adamlar sana bluetooth çalıştır öyle alpha 3 çıkar demişler çalıştırabilecek misin hiç sanmıyorum burada yok touchwiz eklemek le bir iki program eklemekle rom yaptım diye geziniyorsun ama hiç bir iş yaptığın yok.

• Beğen
Tepkiler: cool_eagle

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Arco nun yaptıklarını beyenmeyenler dönsünler stock rom a kimseye zorla yükle denmiyor bu romlar isteyen yükler isteyen yüklemez kaldıki adam bence gayet te güzel geliştiriyor bu romları. Dogukan kardeş senin çıkarttığın rom konusunda da pek güvenim yok açıkçası yorumlarına bakarak konuşacağım yok telefonu satın s3 mini alın demişsin de ben böyle bir adamın galaxy w için severek bir iş yapacağını açıkcası düşünmüyorum kaldı ki bi işte yaptığın yok sana verilen bir romu kendi adına burada paylaşıyorsun yok şurası çalışmıyor du ben yaptım diyorsun. Farklı bir karnel kullanarak ŞANS eseri çalıştırdığın şeyin nesini yaptıysan artık oda işin ilginç tarafı adamlar sana bluetooth çalıştır öyle alpha 3 çıkar demişler çalıştırabilecek misin hiç sanmıyorum burada yok touchwiz eklemek le bir iki program eklemekle rom yaptım diye geziniyorsun ama hiç bir iş yaptığın yok.

ben konunun başında yazdım camcory bana vermiş olduğu romdaki sorunları düzelterek sizlerle paylaşıyorum diye ..
beğenmiyorsan kurma zorlamıyorum seni kur diye şans eseride olsa sonuçta birşeyler yaptım değilmi ayrıca zamanım olmadığı için uğraşmıyorum sınavdan sonra görüşücez.

cemaltr18

cemaltr18

Üye
ben konunun başında yazdım camcory nin bana vermiş olduğu romdaki sorunları düzelterek sizlerle paylaşıyorum diye ..
beğenmiyorsan kurma zorlamıyorum seni kur diye şans eseride olsa sonuçta birşeyler yaptım değilmi ayrıca zamanım olmadığı için uğraşmıyorum sınavdan sonra görüşücez.

Kurmadım zaten kimseyede kurmalarını tavsiye etmiyorum adam orda bluetooth u açmayı bile denemeyin demiş sana romu verirken mesela adam açarken anakartı yandı ne olcak telefon çöp oldu bu kadar kişinin sorumluluğunu üstlenebilecekmisin böyle bir romu paylaşıyorsun zamanı geldiğinde adam zaten paylaşır bu romu da. Neyi görecekmişiz acaba gerçekten çok merak ediyorum :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Kurmadım zaten kimseyede kurmalarını tavsiye etmiyorum adam orda bluetooth u açmayı bile denemeyin demiş sana romu verirken mesela adam açarken anakartı yandı ne olcak telefon çöp oldu bu kadar kişinin sorumluluğunu üstlenebilecekmisin böyle bir romu paylaşıyorsun zamanı geldiğinde adam zaten paylaşır bu romu da. Neyi görecekmişiz acaba gerçekten çok merak ediyorum :)

camcory bana bluetooth aç yada açma demedi ben arconun yorumlarına bakarak yazdım açılınca cihaz uyku moduna girmiyormuş anladığım bu ve bende size bluetooth açmayın diyorum

cemaltr18

cemaltr18

Üye
camcory bana bluetooth aç yada açma demedi ben arconun yorumlarına bakarak yazdım açılınca cihaz uyku moduna girmiyormuş anladığım bu ve bende size bluetooth açmayın diyorum
Ne oluyormuş peki onu anladınmı ? :) Bu işten anlamıyorsan köşene çekil ve sabırla bekle.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Ne oluyormuş peki onu anladınmı ? :) Bu işten anlamıyorsan köşene çekil ve sabırla bekle.

ohoo senin gibilerle uğraşmaktan sıkıldım sizinle paylaşmakla en büyük hatayı yaptım..

pionner

pionner

Üye

Bluetooth açınca bir şey olmuyor. Sadece açılmıyor ekran ana ekrana dönüyor. Kart falan yanmaz merak buyurmasın kimse..

alprnx

alprnx

Üye
kardeşim niye boyle oluyor anlamıyorumkı.zaten custom rom yüklerken cihazınızın başına gelebilcek herşeyden tamamen siz sorumlusunuz.kımse size zorla illaki kurun demıyor.daha ıyısını bılen varsa buyursun yapsın bizde rahata varalım tüm galaxy w kullanıcılarıda.
arkadaş kendı cabalarıyla birşeyler ortaya koymuş.bırakta bişeyler bilip bilmedıgını zaman göstersin...ayrıca arkadaşımız gerekse bu konuda gerekse dıger cm9 cm10 konularında romun camcory ait oldugunu tamamen onun kontrolunde geliştirdigini bize belirtti.

• Beğen
Tepkiler: blackcat67
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
abi xda da sana asiri tepki war nickin blackcat 67 degilmi cm10 konusunda arcoyu elestirmissin herkes fena elestirmis seni
söylediklerim yanlış anlaşıldı google translate yüzünden ben geliştiriciler için arcoyu beklemeyin demiştim

• Beğen
Tepkiler: alprnx

ardagunes

Üye
abi xda da sana asiri tepki war nickin blackcat 67 degilmi cm10 konusunda arcoyu elestirmissin herkes fena elestirmis seni

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yaw boşver en iysini yapmışsın dertsiz başım hesabı 4.2.2 de offical zaten onunla ilgilide bir konu açarsın işte olur biter :D doğukan kardeşim sen neden uğraşıyosun sağol varolda arco 2 yatar biz gidip deriz arco neden yatıyorsun rom yap yabancı kullanıcılar derkki geliştiriciyi zorlama bilir hevesini kaçırma bizimkilere iyilik yaramaz boşver böyle olması iyi oldu

- - - Eklendi - - -

sende bu işten 1 gram anlamıyorsun tartışma ortamı yapmak istemem ama akıllı telfonun ne olduğunu bir araştır bu telefonları yazılmla yakmak beceri ister eğer anakartın yanma durumu olsaki o anakartın hıba diye 50-60 dereceleri bulması acaip şekilde zor ki bletutla bunu yapmak imkansız arco dediğin adam altını çiziyorum zaten 30 yaşında arco doğukan kardeşimiz gibi 19 yaşındayken belkide bilgisayar kullanamıyodu ama bu adam hem türk yani bizim yararımıza biraz kaynakları değiştirmeyi kullanmayı öğrenmiş desteklemek lazım biz bu işlere kafa yorup zaman harcıyoruzki doğukan kardeşimizde öyle yapmış sende bir halttan anladığın yok acaip rezil bir eleştiri yapıyorsun hani elle tutulur birşey olsa laf etmicem yazıklar olsun neyse doğukan kardeş bozma moralini telefon çok :D ama keşke kendini ingilizim felan diye tanıtsaydın şimdi roma acaip övgüler yağardı s3ten hızlı felan diye ama neyse takma işite :D yolun açık olsun s3 e felan geçersek dualbot felan var onunla uğraşırız :D

• Beğen
cemaltr18

cemaltr18

Üye
yaw boşver en iysini yapmışsın dertsiz başım hesabı 4.2.2 de offical zaten onunla ilgilide bir konu açarsın işte olur biter :D doğukan kardeşim sen neden uğraşıyosun sağol varolda arco 2 yatar biz gidip deriz arco neden yatıyorsun rom yap yabancı kullanıcılar derkki geliştiriciyi zorlama bilir hevesini kaçırma bizimkilere iyilik yaramaz boşver böyle olması iyi oldu

- - - Eklendi - - -

sende bu işten 1 gram anlamıyorsun tartışma ortamı yapmak istemem ama akıllı telfonun ne olduğunu bir araştır bu telefonları yazılmla yakmak beceri ister eğer anakartın yanma durumu olsaki o anakartın hıba diye 50-60 dereceleri bulması acaip şekilde zor ki bletutla bunu yapmak imkansız arco dediğin adam altını çiziyorum zaten 30 yaşında arco doğukan kardeşimiz gibi 19 yaşındayken belkide bilgisayar kullanamıyodu ama bu adam hem türk yani bizim yararımıza biraz kaynakları değiştirmeyi kullanmayı öğrenmiş desteklemek lazım biz bu işlere kafa yorup zaman harcıyoruzki doğukan kardeşimizde öyle yapmış sende bir halttan anladığın yok acaip rezil bir eleştiri yapıyorsun hani elle tutulur birşey olsa laf etmicem yazıklar olsun neyse doğukan kardeş bozma moralini telefon çok :D ama keşke kendini ingilizim felan diye tanıtsaydın şimdi roma acaip övgüler yağardı s3ten hızlı felan diye ama neyse takma işite :D yolun açık olsun s3 e felan geçersek dualbot felan var onunla uğraşırız :D
Ben anlyorum demedim ki zaten senin gibi forumda şoyle yükle böyle yükle diyip ders verip te cm10 kurmasını beceremiyorda degilim

- - - Eklendi - - -

Ayrıca ben anakart yakma konusunda tamamiyle bir örnek verdim bu baska bir sorunda olabilir.Ayrıca ace 2 nin forum daki konusuna bir bakarsan kac kişinin bir rom ile anakartı yandığını görebilirsin.Zaten eski telefon belkide cogu kullanıcının garantisi bitmiştir ben kimsenin başı ağrımasın istiyorum.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Ben anlyorum demedim ki zaten senin gibi forumda şoyle yükle böyle yükle diyip ders verip te cm10 kurmasını beceremiyorda degilim

- - - Eklendi - - -

Ayrıca ben anakart yakma konusunda tamamiyle bir örnek verdim bu baska bir sorunda olabilir.Ayrıca ace 2 nin forum daki konusuna bir bakarsan kac kişinin bir rom ile anakartı yandığını görebilirsin.Zaten eski telefon belkide cogu kullanıcının garantisi bitmiştir ben kimsenin başı ağrımasın istiyorum.

ace 2 ne alaka ? birşey bilmiyorsun eleştiriyorsun sizde birşeyler yapın sizleride görelim

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
son yorumları okudumda arkadaşa baya tepki gelmiş.ama şöyle diyim rom yapmak zor iştir hele bu ics yahut jb ise dahada zordur.bi fw yi stabil hale getirmek aylar sürer.okudugum kadarıyla tek bi kişi romla ilgileniyo bence tek olacak iş dgl.anakart yanmasıda zordur daha dogrusu o sıcakliga getirmek icin insanın çölde aspalt 7 yi gunlerce oynaması gerekir ben 2 cihaz kullanıyorum ics yazılımını anca 1 yıl sonra stabil kullanabildik jb de pek sıkıntı yok.arkadaşa laf atmayın ayıptır sonuçta emek weriyo sizin icin belki dstek werseniz bşka seylerde olcak.

• Beğen
Tepkiler: pionner, alprnx ve blackcat67

anık

Üye
Arkadaşlar ne oldu neden iptal edildi

bartowski24

Üye
ADAM SINAVI OLDUĞU HALDE UĞRAŞTI !! Siz hala onu bunu eleştirin aslında arco birgün galaxy w yi bıraksa siz varya piyasada romu ... bulursunuz bırakın diğer geliştiricilerde uğraşsın bu galaxy w yi dahada hızlandırır ama siz ...

doğukan kardeşimizin daima arkasındayım ayrıca bu eleştiren ne için eleştiriyor çok yapıyorsanız siz yapın romu ? hadi bakalım

Ali58_58

Ali58_58

Üye

- - - Eklendi - - -

:D orjinal roma dönmeyi anlattık zaten cm10.1 benim telefonda bir kaç parça değiştiği için olmuyor sorunu bulduk gereksiz saçma eleştirilere gerek yok konu kapanmıştır zaten

kraldost

kraldost

Üye
birisi çamur atıyorsa bilinki ilk onun eli kirleniyor... ikinci meyve veren ağaç herzaman taşlanır sabırlı olmak lazım birde moderator arkadasşlar bu gibi kardeşlerimize destek çıkması lazım umarım anlaşılmışızdır...

• Beğen
pionner

pionner

Üye
Kendini bilmezin biri yüzünden eksiklerine rağmen gayet stabil çalışan bir romun geliştirilmesi durduruldu. Aynı rom geliştirilsin diye bir kaç kişiye daha verildi, xda da paylaşmış ikisi de; ikisinde de eksik blackkat den fazla ama adamlar övgü alıyorlar. Bizde de adamı yerden yere vuruyorlar. Ne biçim insanlarsınız ya..

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ben türk olduğum için çok fazla eleştiriliyorum .

Üst Alt