Galaxy W GT-I8150 Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1 Alpha 2

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
doğukan hocam biliyosunuz sizin romu çok istedim yükleyemedim xdada slim rom var indirdim kurdum ama gappsı indirmeyi bir türlü halledemedim bir hata veriyor nasıl indirildiğini söylersen sevinirim

- - - Eklendi - - -

geliştirici düzeltmiş gerek kalmadı ama tekrar teşekkürler :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
yol yakınken cihazı satın s3 mini alın 4.2 güncellemesi alıcak uğraşmaya değmez wonder ile

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yol yakınken cihazı satın s3 mini alın 4.2 güncellemesi alıcak uğraşmaya değmez wonder ile
yaw doğukan kardeş benimde beklediğim galaxy w offical bir 4.2.2 desteği aldı rom ne zaman yapılıcak cm ekibi yapsada arcodan kurtulsak 4.2.2 akıcılığı bu telefonla beni 1 sene daha rahat götürür :) bilgin varmı offical romun ne zaman başlayacağı ile ilgili

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
yaw doğukan kardeş benimde beklediğim galaxy w offical bir 4.2.2 desteği aldı rom ne zaman yapılıcak cm ekibi yapsada arcodan kurtulsak 4.2.2 akıcılığı bu telefonla beni 1 sene daha rahat götürür :) bilgin varmı offical romun ne zaman başlayacağı ile ilgili

hiç bir bilgim yokda bu arco denilen şahıs çok sinirliyim galax mini için 4.2 yapımında yardım etmiş bizim geliştiricilerede yalvarıyoruz yapın diye verdikleri cevap Arcoyu bekleyin arcoyu bekleyin arcoyu beklen arco etsin sizi yapamıyoruz demiyorlarda çok basit bir sorun var şuan benim romda wifi çalışmıyor sürücüleri değiştim yine çalışmıyor deli etcek beni

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hiç bir bilgim yokda bu arco denilen şahıs çok sinirliyim galax mini için 4.2 yapımında yardım etmiş bizim geliştiricilerede yalvarıyoruz yapın diye verdikleri cevap Arcoyu bekleyin arcoyu bekleyin arcoyu beklen arco etsin sizi yapamıyoruz demiyorlarda çok basit bir sorun var şuan benim romda wifi çalışmıyor sürücüleri değiştim yine çalışmıyor deli etcek beni
evet hocam aynen bo rum yapma yazmadan anlıyorum azmaz ama bu arco bizi 1 senedir ayakta uyutuyo şimdiye hepsinin finalini bitirebilirdi zaten çekirdeğide ivendor yapıyo sayılır ben anlamadım gitti özelliklemi buluyo bunlar bizi

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
evet hocam aynen bo rum yapma yazmadan anlıyorum azmaz ama bu arco bizi 1 senedir ayakta uyutuyo şimdiye hepsinin finalini bitirebilirdi zaten çekirdeğide ivendor yapıyo sayılır ben anlamadım gitti özelliklemi buluyo bunlar bizi

hani direk final çıkartıp bırakıyordu ics yi ? :D yalancı arco yok 2.6 kerlene dönecem falan dönekkk

cambaX

Üye
1 aydır bekledik arcoyu iyi bişeyler çıkar dedik sonuç yine hüsran vay arkadas bu nedir ya

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
touchwiz ekledim resimleri yarin paylascam onkamera calisiyo 720 p video kaydinda sorun var bluetooth yine clsmyor

• Beğen
Tepkiler: alprnx
alprnx

alprnx

Üye
touchwiz ekledim resimleri yarin paylascam onkamera calisiyo 720 p video kaydinda sorun var bluetooth yine clsmyor

hocam trebuchet gene aynı kalsın sıteye bence ayrı bı lınk koy touchwiz dıye.çünkü touchwiz seven var sevmıyen var.mesela ben cm10.1dekı launcheri daha çok sevmıştım.bence gene aynı kalsın ısteyen olursa touchwız ayrı kursun..

BYFECI

BYFECI

Üye
Konu için :tşk:

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
hocam trebuchet gene aynı kalsın sıteye bence ayrı bı lınk koy touchwiz dıye.çünkü touchwiz seven var sevmıyen var.mesela ben cm10.1dekı launcheri daha çok sevmıştım.bence gene aynı kalsın ısteyen olursa touchwız ayrı kursun..

Ayri bir rom yayınlayacağm

• Beğen

hakan572123

Üye
birde jellybeanin orjinal muzikcalarini,gorev yoneticisini koyarsan cok iyi olur apollo butun sarkilarimi gormuyo ote yandan ramim ne kadar gidiyo merak ediyorum ama sadece orjinal gorev yoneticisi olursa iyi olur

- - - Eklendi - - -

bnce bluetoothu yapmadan alpha 3u cikarmayin bluetooth onemli

anık

Üye
Bu Arco Denen Adamı Hiç Sevmiyorum Yalancı. Cinsi Sapık:D

• Beğen
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Touchwiz olsunmu ? yoksa ayrı bir rom olarakmı çıkarayım ?

• Beğen
alprnx

alprnx

Üye
Touchwiz olsunmu ? yoksa ayrı bir rom olarakmı çıkarayım ?

hocam bence gene aynı çıkart.ama touchwiz dosyasını ayrı link koy.isteyen cmwden üstüne kursun.çünkü renkler ve zevkler tartışılmaz.biri çıkar olsun biri çıkar olmasın der.

bilen19

bilen19

Üye
Siz ve sizin gibilerin amacı nedir ? konu başlığına bakıyormusunuz hiç ????? alakası varmı burayla

Hocam adam gibi biri cikip konulara cozum getirse BİRİ ACİKLASA kimse kimsenin agiz kokusunu cekmez kimse kimseyi tersleyemez. Sen para icin mi yapiyosun bildigim kadari ile hayir, yardim icinse yardimci ol olmayacaksan kimseyi tersleme. !!!!

aslanalp75

Üye
Doğukan kardeş Benim düşüncem blutoth olmadan alpha 3 ü çıkartma . Bluetoth önemli Bence

Üst Alt