cemaltr18
Üye
Arco nun yaptıklarını beyenmeyenler dönsünler stock rom a kimseye zorla yükle denmiyor bu romlar isteyen yükler isteyen yüklemez kaldıki adam bence gayet te güzel geliştiriyor bu romları. Dogukan kardeş senin çıkarttığın rom konusunda da pek güvenim yok açıkçası yorumlarına bakarak konuşacağım yok telefonu satın s3 mini alın demişsin de ben böyle bir adamın galaxy w için severek bir iş yapacağını açıkcası düşünmüyorum kaldı ki bi işte yaptığın yok sana verilen bir romu kendi adına burada paylaşıyorsun yok şurası çalışmıyor du ben yaptım diyorsun. Farklı bir karnel kullanarak ŞANS eseri çalıştırdığın şeyin nesini yaptıysan artık oda işin ilginç tarafı adamlar sana bluetooth çalıştır öyle alpha 3 çıkar demişler çalıştırabilecek misin hiç sanmıyorum burada yok touchwiz eklemek le bir iki program eklemekle rom yaptım diye geziniyorsun ama hiç bir iş yaptığın yok.

doğukan kardeşim sen neden uğraşıyosun sağol varolda arco 2 yatar biz gidip deriz arco neden yatıyorsun rom yap yabancı kullanıcılar derkki geliştiriciyi zorlama bilir hevesini kaçırma bizimkilere iyilik yaramaz boşver böyle olması iyi oldu