yaw doğukan kardeş benimde beklediğim galaxy w offical bir 4.2.2 desteği aldı rom ne zaman yapılıcak cm ekibi yapsada arcodan kurtulsak 4.2.2 akıcılığı bu telefonla beni 1 sene daha rahat götürüryol yakınken cihazı satın s3 mini alın 4.2 güncellemesi alıcak uğraşmaya değmez wonder ile
bilgin varmı offical romun ne zaman başlayacağı ile ilgiliyaw doğukan kardeş benimde beklediğim galaxy w offical bir 4.2.2 desteği aldı rom ne zaman yapılıcak cm ekibi yapsada arcodan kurtulsak 4.2.2 akıcılığı bu telefonla beni 1 sene daha rahat götürürbilgin varmı offical romun ne zaman başlayacağı ile ilgili
evet hocam aynen bo rum yapma yazmadan anlıyorum azmaz ama bu arco bizi 1 senedir ayakta uyutuyo şimdiye hepsinin finalini bitirebilirdi zaten çekirdeğide ivendor yapıyo sayılır ben anlamadım gitti özelliklemi buluyo bunlar bizihiç bir bilgim yokda bu arco denilen şahıs çok sinirliyim galax mini için 4.2 yapımında yardım etmiş bizim geliştiricilerede yalvarıyoruz yapın diye verdikleri cevap Arcoyu bekleyin arcoyu bekleyin arcoyu beklen arco etsin sizi yapamıyoruz demiyorlarda çok basit bir sorun var şuan benim romda wifi çalışmıyor sürücüleri değiştim yine çalışmıyor deli etcek beni
evet hocam aynen bo rum yapma yazmadan anlıyorum azmaz ama bu arco bizi 1 senedir ayakta uyutuyo şimdiye hepsinin finalini bitirebilirdi zaten çekirdeğide ivendor yapıyo sayılır ben anlamadım gitti özelliklemi buluyo bunlar bizi
yalancı arco yok 2.6 kerlene dönecem falan dönekkkhani direk final çıkartıp bırakıyordu ics yi ?yalancı arco yok 2.6 kerlene dönecem falan dönekkk
touchwiz ekledim resimleri yarin paylascam onkamera calisiyo 720 p video kaydinda sorun var bluetooth yine clsmyor
hocam trebuchet gene aynı kalsın sıteye bence ayrı bı lınk koy touchwiz dıye.çünkü touchwiz seven var sevmıyen var.mesela ben cm10.1dekı launcheri daha çok sevmıştım.bence gene aynı kalsın ısteyen olursa touchwız ayrı kursun..
valla denedim olmamaış işe yaramaz cm 9 en iyis
Touchwiz olsunmu ? yoksa ayrı bir rom olarakmı çıkarayım ?
inşallah merakla son şeklini bekliyorum.Bende denedim ve hala kullanıyorum çok da güzel olmuş. Daha da güzel olacak inşallah..
Siz ve sizin gibilerin amacı nedir ? konu başlığına bakıyormusunuz hiç ????? alakası varmı burayla