Galaxy W GT-I8150 Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1 Alpha 2

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye

Ali58_58

Ali58_58

Üye
evet :) hocam

- - - Eklendi - - -

sorun bundan olabilirmi

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
suanda galaxy wonder icin cm10.1 rom yapabilecek cok adam var arcoyu bekleyin diyorlar fakat arco cm10.1 rom cikcak falan demedi

Ali58_58

Ali58_58

Üye
beyler ben demekten sıkıldım ama kusura bakmayın biri backup atabilirmi sadıkbircana mesaj attım sorunu yanıtlayacağını umuyorum galaxy w den baya anlıyor ama o zamana kadar birisi backupunu yükleyebilirmi :)

- - - Eklendi - - -

ya hadi yaw nasıl forum kimse yardımcı olmuyor doğukan hocam bari siz atın yaw:(

alprnx

alprnx

Üye
beyler ben demekten sıkıldım ama kusura bakmayın biri backup atabilirmi sadıkbircana mesaj attım sorunu yanıtlayacağını umuyorum galaxy w den baya anlıyor ama o zamana kadar birisi backupunu yükleyebilirmi :)

- - - Eklendi - - -

ya hadi yaw nasıl forum kimse yardımcı olmuyor doğukan hocam bari siz atın yaw:(

kardeş senın bacup olaynı düşünüyorum ne zamandır ama pcye geçemıyorum bı türlü sınav var ygs dershane-ev arası mekik dokuyoruz.özelden backup nasıl alıp nasıl size atacagımızı anlatın yapayım.

pionner

pionner

Üye

- - - Eklendi - - -

Backup konusunda özel mesaj attım cevaplarsın. Ayrıca başıma gelmişti formatlarken sadece sisteme atma cahce ve data da formatla bende düzelmişti dene istersen.

- - - Eklendi - - -

suanda galaxy wonder icin cm10.1 rom yapabilecek cok adam var arcoyu bekleyin diyorlar fakat arco cm10.1 rom cikcak falan demedi

Xda da bir tane 4.2.2 var oda geliştirmek için almış onda kamera bile çalışmıyor ayrıca rom yüklüyorsun bir kaç saat sonra tüm ekranlar birbirine giriyor :) Bir kaç kişi aynı sorunun olduğunu yazmış zaten..

Ali58_58

Ali58_58

Üye
teşekkürler hocam öncelikle backup için sadece cmwye giriceksiniz backup and restoreden backupu seçeceksiniz zaten kendini alıyor işlem bittikten sonra genellikle 5 dk sürer reboot systemnow diyin telefon başlar olduğu gibi.sonra dosyalarımdan clockworkmod dosyaso içindeki backupu rar edip internete atarsanız sevinirim :) yok sadece romu backup edersiniz oyunları felan rehbere birşey olmaz :)

cavciv

Üye
valla denedim olmamaış işe yaramaz cm 9 en iyis

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Ali Hocam, Cm 10.1 Alpha 2'yi birazdan yükleyeceğim. Size de recovery atarım. Bekleyin.

cambaX

Üye
biran önce ön kamera ve bluetooth sorunu çözülsede yüklesek :D

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ön kamera sorunu kernelden kaynaklanıyor sorun farklı bir kernel ile çözülüyor fakat bu seferde usb falan çalışmıyor sıfırdan yapmak lazım rom ve kerneli onuda şimdi yapmam imkansız yardıma ihtiyacım var

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Ali Hocam, Cm 10.1 Alpha 2'yi birazdan yükleyeceğim. Size de recovery atarım. Bekleyin.
hocam kardeşim vallahi öyle sevinirimki tek kotkum yine cm yükleme animasonunda yine takılmaz inşallah

• Beğen
Tepkiler: caneira07
Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Ali kardeş,

Buyur, attım recovery.

cambaX

Üye
umarım gerekli yardımı bulursunda hallolur kullanıyorum ön kamerayı skypeda felan çünkü ayrıca genel anlamda da bi süre sonra eksik bulunmaması açısından gerekli, zamanla hallolucağına inanıyorum :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Ali kardeş,

Buyur, attım recovery.
kardeşim çok teşekkürler foruma böylesi insanlarda lazım :nono: caner kardeşim gerçekten teşekkürler olursa çok sevinicem

- - - Eklendi - - -

doğukan hocam cmwden restorede edemedim bendeki nasıl bir sorun yaw çözemedim gitti system restore edilirken error verdi :(

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim çok teşekkürler foruma böylesi insanlarda lazım :nono: caner kardeşim gerçekten teşekkürler olursa çok sevinicem

- - - Eklendi - - -

doğukan hocam cmwden restorede edemedim bendeki nasıl bir sorun yaw çözemedim gitti system restore edilirken error verdi :(

Stok Rom Kur tekrar cmw yükle sonra tekrar romu kurmayı dene yine olmuyorsa cihazda bir sorun var

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Stok Rom Kur tekrar cmw yükle sonra tekrar romu kurmayı dene yine olmuyorsa cihazda bir sorun var
haklısınız hocam en sonunda onu deniyicem ne yapıyım :D

- - - Eklendi - - -

doğukan kardeş ops dosyasını felan seçtikten sonra opsden orjinal romu şeçiyorduk değilmi cm9 sayfasındaki videoyu izledim arkadaş seçmemiştide

- - - Eklendi - - -

birde wipe işlemlerini romu yükledikten sonramı yüklemeden öncemi yapıcaz :)

- - - Eklendi - - -

hadi be kardeşim bunlarda cevaplarsan çok makbule geçicek

Üst Alt