Ali58_58
Üye
aga zaten bendeondan dolayı olmaz şuan cm10.1 kurmanı pek önermiyorum cm10 kullan
o yüzden sorun ediyorum rootboctada olmadı yani 4.2 romlarında hep böyle oluyor
bu sprun demvam eder yaniaga zaten bendeondan dolayı olmaz şuan cm10.1 kurmanı pek önermiyorum cm10 kullan
o yüzden sorun ediyorum rootboctada olmadı yani 4.2 romlarında hep böyle oluyor
bu sprun demvam eder yaniaga zaten bendeo yüzden sorun ediyorum rootboctada olmadı yani 4.2 romlarında hep böyle oluyor
bu sprun demvam eder yani
Hadi ya xda'da mı gördün?- Cyanogenmod ekibi offical destek verecekmiş galaxy w 'ye forumda okudum fakat bunu yapan arco olmayacakmış![]()

beyler ben demekten sıkıldım ama kusura bakmayın biri backup atabilirmi sadıkbircana mesaj attım sorunu yanıtlayacağını umuyorum galaxy w den baya anlıyor ama o zamana kadar birisi backupunu yükleyebilirmi
- - - Eklendi - - -
ya hadi yaw nasıl forum kimse yardımcı olmuyor doğukan hocam bari siz atın yaw![]()
beyler ben demekten sıkıldım ama kusura bakmayın biri backup atabilirmi sadıkbircana mesaj attım sorunu yanıtlayacağını umuyorum galaxy w den baya anlıyor ama o zamana kadar birisi backupunu yükleyebilirmi
- - - Eklendi - - -
ya hadi yaw nasıl forum kimse yardımcı olmuyor doğukan hocam bari siz atın yaw![]()
suanda galaxy wonder icin cm10.1 rom yapabilecek cok adam var arcoyu bekleyin diyorlar fakat arco cm10.1 rom cikcak falan demedi
Bir kaç kişi aynı sorunun olduğunu yazmış zaten..
yok sadece romu backup edersiniz oyunları felan rehbere birşey olmaz 
yaw şu yorumlarınızı dikkat edin biraz arco cm9için 1 senedir uğraşıyo bu adam toplasan 2 aydır uğraşıyovalla denedim olmamaış işe yaramaz cm 9 en iyis

hocam kardeşim vallahi öyle sevinirimki tek kotkum yine cm yükleme animasonunda yine takılmaz inşallahAli Hocam, Cm 10.1 Alpha 2'yi birazdan yükleyeceğim. Size de recovery atarım. Bekleyin.
kardeşim çok teşekkürler foruma böylesi insanlarda lazımAli kardeş,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur, attım recovery.
caner kardeşim gerçekten teşekkürler olursa çok sevinicem
kardeşim çok teşekkürler foruma böylesi insanlarda lazımcaner kardeşim gerçekten teşekkürler olursa çok sevinicem
- - - Eklendi - - -
doğukan hocam cmwden restorede edemedim bendeki nasıl bir sorun yaw çözemedim gitti system restore edilirken error verdi![]()
haklısınız hocam en sonunda onu deniyicem ne yapıyımStok Rom Kur tekrar cmw yükle sonra tekrar romu kurmayı dene yine olmuyorsa cihazda bir sorun var