Galaxy W GT-I8150 Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1 Alpha 2

Sponsorlu Bağlantılar

okan1100

okan1100

Üye
geliştirmeye devam.

Devam etmene sevindim, alpha 1 i kullanıyordum, gayette iyiydi yalnız görüşme sesi bana çok düşük geldi, hatta birkaç defa karşı tarafı hiç duyamadığım bile oldu, hoparlörü açıp konuşmak zorunda kaldım. Sesi arttırması için xloud falan da denedim ama hiç fayda etmedi. Bu yüzden cm9 a döndüm, konuşma ses seviyesi cm9 a göre oldukça düşük, cm9 da kulağımdan uzak tuttuğumda bile duyabiliyorum, cm10.1 de ise ses çok az geliyor. Oyun performansı konusunda da biraz daha iyileştirmeye ihtiyacı var Temple Run OZ çıkmış onu oynuyorum cm10.1 de biraz fazla takılıyor rahat oynanmıyor. Aslında cm9 da da ancak düşük grafikte oynanabiliyor ama en azından takılmıyor. Bunlar dışında romu beğendim, ses düzeyini ayarlayabilirsen tekrar bu romu kurucam ama o zamana kadar cm9 tabanlı One Of A Kind romunu kullanıcam.

hakan572123

Üye
Yürü be doğukan kardeş seni kim tutar başarılarının devamını dilerim kasma donma hiç yok telefonun açılışı bile hızlı sonra apollo muzik player yerine jellybeanin orjinal muzikcalarini da koyabilirsen cok iyi olur ayni sekilde orjinal dosya yoneticisinide koyarsan orjinal rom gibi olur birde herhalde ileriki surumlerde sarji daha uzun gitmeye baslar insallah , sana binlerce kez teşekkürlerimi sunarım

Zenji

Üye
oncelikle elıne koluna yureğine sağlık çok güzel çok hizli ben romu dün kurdum yuzde 65 lan şajza taktım saba baktım yuzde 89 u gecmemiş şorun yuklememdemi acaba

erdi_s

erdi_s

Üye
Cm10'da da öyle oluyor.

Cm10da oyle olmuyo dostum. Ben cm10a dönüş yaptin. Gene %100 oluyo yani sknti yok. Bundan sonra donus yapacagim tek rom bu olcak. Bluetoothtan dolayi kullanmiyorum suan

hiphopcu_06

hiphopcu_06

Üye
Kardeşim ellerine sağlık son hız güncellemelerini bekliyoruz bluetooth tek sorun gerisi hikaye çok stabil bir rom alpha 1 kullanıyorum şimdide alpha 2 yi indiriyorum yaptığın güncellemeleri konuda belirtirsen şunlar geliştirildi vs. sevinirim bakalım merak ettim alpha 2 nasıl olmuş :) Tekrar teşekkürler CM9 dan kurtulduğuma o kadar sevindimki anlatamam :D

HCK42

HCK42

Üye
Sarzdayken kendikendine aciliyor 24 mardan sonra insallah duzeltirsin

sefa__54

Üye
su on kamera sorunu cozulse cok iyi olacak ellerine saglik bide bisey soracam video kayit yaparken bekletme yapamiyorum bunun icin bi yontem varmidir?

alprnx

alprnx

Üye
dogukan hocam bu cm10.1 dekı Trebuchet launcherin son sürümü galiba.onun tek halini verme ımkanınız varmı cm9 a kurmak ıstıyorumda .cm9daki eskı biraz

- - - Eklendi - - -

dogukan hocam bu cm10.1 dekı Trebuchet launcherin son sürümü galiba.onun tek halini verme ımkanınız varmı cm9 a kurmak ıstıyorumda .cm9daki eskı biraz

cm10.1 kullanan arkadaşlar system/app bölümünden trebuchet'in apksını verebılırmısın lütfen..

bilen19

bilen19

Üye
hocam emeğine sağlık bu roma hangi kerneli atmamız daha iyi sonuç verir acaba ?
son soruda : xda da bu konunun orjinali yok mu ? senin geliştirdiğini biliyorum ama orjinali vardır herhalde değil mi. şimdiden başarılar sağol.

şimdi yükledim yarım saat kullanım sonrası tekrar restore edip cm10 a döndüm. arco sağolsun 1 ay oldu zaten güncelleme gelmedi telefon ağlıyo neyse yeri değil burası.

ŞARJ İLE İLGİLİ BİR SIKINTI YOK ARKADAŞLAR.
Birçok yerde ingilizce metin olduğu doğru.
Geliştirici ve performans kısmı yok.
Ancak hızı bence 4.1.X den daha iyi. Ve en azından adam konuyla ilgileniyo dahada iyi olacaktır.

Görüşler böyle.. Ellerine sağlık geliştirmeye devam etmen dileği ile (sen bari arcoya benzeme 1 ay bekletilir mi arkadaş :)))

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
çözülemeyecek sorun yok sadece zamana ihtiyaç var sınavı bi atlatayım :D

mem034

Üye
Bir sorum daha olucak, klasör yapıp indirdiğim app leri içine atamıyormuyum ? sayfalar baya karışıyor harf yada tarihe göre sıralayınca.

yusufdj

Üye
Emeğine sağlık fakat 2 gün kullandım bu romu şarjım çok çabuk bitiyor diye orjinal roma tekrar geçiş yaptım.

bilen19

bilen19

Üye
çözülemeyecek sorun yok sadece zamana ihtiyaç var sınavı bi atlatayım :D

başarılar kardeşim sınavda. sınava kadar bırak bence konuyu siteyi iyice çalış sınavına bir şansın var sonuşta

slvestre-99

Üye

sarj sorununu buldum sitede 16 saate kadar demis ama ben denedigimde 4 gun gitti 45 tl lik sarj aleti yerine uzeeine 25 tl daha verin bunu alin :D

• Beğen
Tepkiler: alprnx
Ali58_58

Ali58_58

Üye
yaw agaaa recoveryi bile yükselttim yine donuyor nedir bu sorun çözemedim vallahi artık sinirleniyorum harbiden alpha2dede dondu nedir bu sorun ya :( bir tek bende oluyor vallahi çıldırıcam

- - - Eklendi - - -

yaw doğukan kardeş arcoya yada xtience ile konuşuyorsan desene 4.2 üzeri romlarda cm yüklenirken donuyo cmwyi bile yükselttim ama yine aynı şey oluyo gerçekten çıldırıcam

- - - Eklendi - - -

aga bu rom odinle mi yükleniyorki yoksa

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
yaw agaaa recoveryi bile yükselttim yine donuyor nedir bu sorun çözemedim vallahi artık sinirleniyorum harbiden alpha2dede dondu nedir bu sorun ya :( bir tek bende oluyor vallahi çıldırıcam

- - - Eklendi - - -

yaw doğukan kardeş arcoya yada xtience ile konuşuyorsan desene 4.2 üzeri romlarda cm yüklenirken donuyo cmwyi bile yükselttim ama yine aynı şey oluyo gerçekten çıldırıcam

- - - Eklendi - - -

aga bu rom odinle mi yükleniyorki yoksa

senin cihazda sorun olabilir yada telefon hafızasına at ordan kurmayı dene olmadı hafıza kartına at öyle kurmayı dene.

- Cyanogenmod ekibi offical destek verecekmiş galaxy w 'ye forumda okudum fakat bunu yapan arco olmayacakmış :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
senin cihazda sorun olabilir yada telefon hafızasına at ordan kurmayı dene olmadı hafıza kartına at öyle kurmayı dene.

- Cyanogenmod ekibi offical destek verecekmiş galaxy w 'ye forumda okudum fakat bunu yapan arco olmayacakmış :D
yaw abicim her türlü denedim ben cm9dan senin 10.1e geçmeye çalışıyorum ama takılıyor işte açılış anmasyonunda donuyor :(

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
yaw abicim her türlü denedim ben cm9dan senin 10.1e geçmeye çalışıyorum ama takılıyor işte açılış anmasyonunda donuyor :(

Wipe işlemlerini yanlış yapıyor olabilrsin

Wipe data, wipe cache, advanced/wipe dalvik cache, mounts and storages/format system

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Wipe işlemlerini yanlış yapıyor olabilrsin

Wipe data, wipe cache, advanced/wipe dalvik cache, mounts and storages/format system
yok hocam onlarıda doğru yapıyorum ama ben cm9dan geömeye çaışıyorum siz ?

- - - Eklendi - - -

yani cm9dan cm10.1e bundan dolayı olabilirmi

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam onlarıda doğru yapıyorum ama ben cm9dan geömeye çaışıyorum siz ?

- - - Eklendi - - -

yani cm9dan cm10.1e bundan dolayı 9 olabilirmi

ondan dolayı olmaz şuan cm10.1 kurmanı pek önermiyorum cm10 kullan

Üst Alt