Galaxy W GT-I8150 Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1 Alpha 2

Sponsorlu Bağlantılar

slvestre-99

Üye
ortada emek hirsizligi felan yok adam sorunlari cozmeseydi buralara kadar gelemezdi adam size ne guzel fırsat veriyor siz ona haksizlik ediyorsunuz forumda bos bos konusmayin herkes tesekur etmis forumda

- - - Eklendi - - -

aslinda bu forumda bos konusan atilmali bu forumdan

• Beğen
Tepkiler: blackcat67
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ya takmıyorum şu eleştirenleri falan konuşun durun sizinle uğraşacak zamanım yok kullanmayacaksan kullanma emek hırsızlığı falanda yok ortada birinin zoru var galiba benimle ondan böyle konuşup duruyor

• Beğen
Tepkiler: alprnx
spazmol

spazmol

Üye
boş boş konuşmayın ya

ismailnayir

Kapalı Hesap
ortada emek hirsizligi felan yok adam sorunlari cozmeseydi buralara kadar gelemezdi adam size ne guzel fırsat veriyor siz ona haksizlik ediyorsunuz forumda bos bos konusmayin herkes tesekur etmis forumda

- - - Eklendi - - -

aslinda bu forumda bos konusan atilmali bu forumdan

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

HCK42

HCK42

Üye
Neyse Gelicek olan guncellemeyle insallah daha stabil olur. Hic suphem yok. Kim ne derse dedin.

knight97

knight97

Üye
Dogukangncti kardes emegine saglık cok guzel seyler katmışsın cm10.1 e. Ben indirdim kullaniyorum oyun perf. Haric rom cok iyi. O da alpha1 olmasindan kaynakli sanirim. Seni cekemeyenler utansın bosver tesekkur edeceklerine nankorluk ediyolar.

slvestre-99

Üye
aslinda oyun performansi bana harika geldi rc6 dan daha iyi geldi seederv7 yukleyince dahada iyi oldu

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Yeniden baslatma sorunu yasamiyorsunuz degilmi ?

Kerim.

Kerim.

Üye
Hocam arco kendi hazirladigi 4.2 romunu hangi adla paylasacak?
Rom kalsin harika rom ama bence romun adini degitirin.cunku 4.0 ve 4.1 romlarini arco cyanogenmod olarak paylasti ve bence 4.2 romunuda cyanogenmod10.1 olarak bu adi o kullansin bence.yani seriyi o devam ettirsin.yanlis anlamayin romun adi degissin sadece diyorum:)

• Beğen
Tepkiler: alprnx

ardagunes

Üye
Devamini bekliyoruz ...

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
24 marttan sonra devami gelicek aksilik cikmazsa yada biri benim canimı sıkmazsa o zamana bluetooth da çözülür

• Beğen
Tepkiler: okan1100 ve erdi_s

ardagunes

Üye
Ufak tefek sorunlar var guncelleme ile coersin diye yaziyom menu fifty fifty ingil. Tr. Karisik klavyede sesli yazma durdurma hatasi veriyo ve bisi sorcam 3.4 kernele geccen mi gecsen suuper olur gpu driverleri ile

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Sesli yazmada sorun yok hatta suan yarisini konusarak yazdim 3.4 kernele gecebilirim

yunus4554

yunus4554

Üye
ne ise yatiyo

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Camcory kerneli ile ön kamera sorununu çözdüm bu kez wifi ile usb masstorage çalışmıyor bunlar üzerinde çalışıyorum

-Torch Ekledim Çalışıyor

cambaX

Üye
ne sacmaliyonuz ya camcory xda da kendi belirtmiş sadece yardım ettim diye bilip bilmeden konusuyonuz kendi emeğiyle yapmış helal olsun arcoyuda beklersek işimiz is ayrıca :D dogukangncti kardeşim eline koluna sağlık devam et kulak asma kimseye biz istiyoruz devamının gelmesini :)

• Beğen
Tepkiler: merhaba_-
babyshoot

babyshoot

Üye
doğukan kardeş ben şahsen senin bu romu paylaşmana sevindim mutlu oldum:) zira xda da yardım aldığın kişilerin sana yaptığı yorumları da okudum. eğer bazı arkadaşların dediği gibi olsa(çaldın-emeğe saygı) xda da ki paylaşımda teşekkür etmezlerdi sana. sen aldırma kimseye. bence millet inanamıyor hala. sen madem elinden geliyor sana yardımcı olacak arkadaşlar da var bu işi bırakma:) bende en yakın zamanda deneyeceğim;)

• Beğen
Tepkiler: merhaba_-
alprnx

alprnx

Üye
Camcory kerneli ile ön kamera sorununu çözdüm bu kez wifi ile usb masstorage çalışmıyor bunlar üzerinde çalışıyorum

-Torch Ekledim Çalışıyor

reyiz sen kımseyı takma.sen iyi olanı yaptın sen olmasan buralara kadar gelmezdi bile.bence bu sorun çekememezlikten kaynaklanıyor.rom için tekrardan çok teşekkürler eline saglık.

bide yanlış anlama kerim336 arkadaşın dedıgı gibi kendimiz bi isim bulalım adamın serisini bozmayalım onunda bu rom üstünde emekleri büyük sonuçta :)

eros555

Üye
hey maaşallah galaxy w yavaş yavaş nexus'a dönüyor, hadi bakalım.
teşekkürler.

Üst Alt