Galaxy W GT-I8150 Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1 Alpha 2

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
çalma falan söz konusu değil şimdi anlatıyorum size sonradan yine yok çaldınız falan gelmeyin bunlarla bana ben camcoryden yardım istedim aslında çok farklı bir konuda yardım istedim o bana cm10.1 verdi ben bi kaç gün kullandıkdan sonra geliştirmeye başladım rom'u ilk olarak wifi sorununu çözdüm sonradan usb sorununu çözdüm ki bunu şuan forumda kim uğraşırsa uğraşsın çözemeyecek sürücüler sıkıntı çıkarttı uyumlu sürücüyü bulana kadar ömrümden ömür gitti sonunda buldum ve sizinle paylaştım camcory vermiş olduğu kernelde wifi sorunlu usb algılamıyor bile sadece şarj oluyor tek artısı ön kamera çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: merhaba_-, okan1100 ve alprnx

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aga Allah rızası için birisi bana backup felan atsın bir türlü yükleyemedim böyle
doğukan kardeş sen yaparsan çok sevinirim benim telefonda bir sorun var heralde cm10.1 defalrca indirdim cm9 ve 10 kuruluyor senin cm10.1de o dönen cyanogen yerinde takılıyor kalıyor

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aga Allah rızası için birisi bana backup felan atsın bir türlü yükleyemedim böyle
doğukan kardeş sen yaparsan çok sevinirim benim telefonda bir sorun var heralde cm10.1 defalrca indirdim cm9 ve 10 kuruluyor senin cm10.1de o dönen cyanogen yerinde takılıyor kalıyor

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi

kaç dk bekledin ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
resetlememesi lazım ben en az 20 kez kurdum :D değişimler yüzünden hiç birinde resetleme falan olmadı
benim rootboxtada aynısını yaptı telefon neden olduğunu bilmiyorum 4.2den sonrasında böyle yapıyor sizde cmw kaç yüklüki :D

slvestre-99

Üye
bizde cwm 6.0.10 yuklu

slvestre-99

Üye
pardon hocam 6.0.10 yuklu ama bide telden indirmeyi deneyin

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
yardım eden yok destek çıkanda yok tek başıma geliştirmeye devam edemem yardıma ihtiyacım var

HCK42

HCK42

Üye
Cm 10 a donecektim bu stabil olasiya kadar fakat gabbs dosyasi ölmus oyun oynuyorum asphalt 7 yuklediydim :( cok kasiyor arkadaslarin dedigi gibi cok guzel bir rom fakat daha yolu en kisa zamanda guncelleme ve kernel istiyoruz

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yardım eden yok destek çıkanda yok tek başıma geliştirmeye devam edemem yardıma ihtiyacım var
bendede o var sorunu çözemedim hocam romu biraz hızlandırın yeter daha ilk sürümünüz normaldir ama bana bir backup upload etsen çok sevinirim hatta lazerdroid felanda yüklemişsen herkez yararlanır :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bi eklenti eklersem olmaz cm10.1 olmaktan çıkar farklı 4.2 sürüm çıkarırsam eklerim lazerdroid falan oyunlarda kasma neyden kaynaklanıyor anlayamadım çözmeye çalışıyorum sürücülerde sorun yok ama işlemciyi kullanan bişe var :D

Kaç Kişi Kullanıyor Beyler Yazın Kullanıyorsanız xdada sadece konuya 6,923 kişi bakmış

553 Kişi İndirmiş

Gapps Link Çökmüş Galiba Yeni Link

http://www.mediafire.com/?r3qmn0h9mlkxdxj

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen ordan indirdimde kardeşim bana backup lazım sana zahmet bir backup atsan bana özel :) yada slvstre hocamdan istiyim :)

ismailnayir

Kapalı Hesap
xda ingilizcen kötü olduğunu yazmışsın.
programla aran ne durumda
bu işlerden ne kadar anlyorsun.
rom geliştirme, bulunan hataları düzeltebilceğine inanıyorsan ya da zaman ayırabiliyorsan deva et.
ben bu konularda senin gibi bilgi ve becerisi az olduğuna inandığım kişilerin işlerine güvenip yaptığın romu telefonuma kurmam.
bu işin devamınında geleceğini sanmıyorum
bu yazdıklarım benim şahsi düşüncelerim.
art niyet arama.
yine de kolay gelsin.

slvestre-99

Üye
aynen ordan indirdimde kardeşim bana backup lazım sana zahmet bir backup atsan bana özel :) yada slvstre hocamdan istiyim :)

hocam atabilsem atarim ama bu aralar cok mesgulum k.bakma bide hocam telden indir wifi ile oyle kur

Qubar12

Üye
bi eklenti eklersem olmaz cm10.1 olmaktan çıkar farklı 4.2 sürüm çıkarırsam eklerim lazerdroid falan oyunlarda kasma neyden kaynaklanıyor anlayamadım çözmeye çalışıyorum sürücülerde sorun yok ama işlemciyi kullanan bişe var :D

Kaç Kişi Kullanıyor Beyler Yazın Kullanıyorsanız xdada sadece konuya 6,923 kişi bakmış

553 Kişi İndirmiş

Gapps Link Çökmüş Galiba Yeni Link

http://www.mediafire.com/?r3qmn0h9mlkxdxj
Hocam bir oyun performansi disinda 10 numara olmus eminim ki yakinda cozulecektir.Bluetooth ile isim olmuyor fazla sknti yaratmiyor onun disinda menu gecis hizlari filan guzel olmus.Telefon donmuyor hic kendine reset atmiyor.1-2 ozellik haric cok kullanisli olmus tesekkurler.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
xda ingilizcen kötü olduğunu yazmışsın.
programla aran ne durumda
bu işlerden ne kadar anlyorsun.
rom geliştirme, bulunan hataları düzeltebilceğine inanıyorsan ya da zaman ayırabiliyorsan deva et.
ben bu konularda senin gibi bilgi ve becerisi az olduğuna inandığım kişilerin işlerine güvenip yaptığın romu telefonuma kurmam.
bu işin devamınında geleceğini sanmıyorum
bu yazdıklarım benim şahsi düşüncelerim.
art niyet arama.
yine de kolay gelsin.

sen ikide bir kurmam diyorsun kimse zorlamıyor seni kur diye

• Beğen
Tepkiler: alprnx

Üst Alt