Galaxy W GT-I8150 Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1 Alpha 2

Sponsorlu Bağlantılar

iskader

iskader

Üye
Üstad eline sağlık yükledim rom çok güzel kamera şimdiye kadarki en güzeli diyebilirim.

Ama arkadaşlar ne olacak bu batarya sorunu. Bekleme yaparken bile 2-3 dakika da %1 düşer mi. Bende mi böyle bataryamı öldü anlamadım gitti.

spazmol

spazmol

Üye
oyunlarda çok kasıyor

erdi_s

erdi_s

Üye
Ellerine saglik yukledim kullaniyorum. Suan icin bi sknti yok. İnsallah da olmaz. Tabi ki eksikleri var ama zamabnla bunlari asacagina eminim dogukan kardesim. Basarilarinin devamini dilerim. Senin basarini kiskanip bu romdan bisey olmaz diyenlere kulak asma salla gitsin :D

spazmol

spazmol

Üye
Belirttigim gibi oyunlarda kasma var ama daha beta sürüm ilerde elbet gelişecek ve bu kasmalar giderilebilecek bunun dışında gayet stabil çalışıyor Doğukan kardeş buyur benim arayuz :)

loley00

Üye
Belirttigim gibi oyunlarda kasma var ama daha beta sürüm ilerde elbet gelişecek ve bu kasmalar giderilebilecek bunun dışında gayet stabil çalışıyor Doğukan kardeş buyur benim arayuz :)

Arka plandaki resimi atabilirmisin :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
cm10.1 çıktığını gören arkadaşların tepkisi :D

:D

• Beğen
Tepkiler: alprnx

cavciv

Üye
Kollarına sağlık

neroke

neroke

Üye
dostum ellerine sağlık bu arada senden bir şey isteyeceğim cm10 alpha6 da usb ile bilgisayara bağlayınca telefonu medya aygıtı olarak görüyordu ama bunda depolama birimi olarak görüyor bunu değiştirebilir misin medya aygıtı olarak görmesi lazım benim için

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ben hala yükleyemedim :D ama doğukan kardeş sen takılma fakat zram felan uğraş derim arconun mesela cm9da neler yapmış onları uygula derim birde şu yoon kerneli yapan adam bu romun kernelinede bir şey yapsa :D

- - - Eklendi - - -

beyler backup aldım bazı uygulamalar yüklü yani sd card biraz dolu ama romu yüklemeye çalışdım dün olmadı wipe işlemlerini yaptığım halde neyse bi daha indiriyorum ama şaşaırdım bu sorun neden bir tek bende var ? hiç yaşayan yok mu

spazmol

spazmol

Üye
Buyur :)

slvestre-99

Üye
bende degisik bi sorun var cm10.1 ile usb ile depolama yaparken aygit resmi olarak nokia 5800 ve c7 olaraj gostrriyor rc6 ve cm10 da boyle bisey yoktu bende anlamadin bunu

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Bu ROM'u camcory kodlanmıştır sana test olarak verdi . camcory bu romu yayınlamayacağını ve arco nun daha iyisini yapacağını söyledi kendin kodlanmış gibi göstererek bu romu niye paylaşıyosun ?

Hem emeğe saygısızlık hemde camcory çok büyük ayıp etmişsin bi kaç yeri editleyip paylaşıyosun gerçekten helal olsun
camcory emek vererek kodladı ama paylaşmak istemedi ..

Şunlara bakın birde. 1 , 2

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Bu ROM'u camcory kodlanmıştır sana test olarak verdi . camcory bu romu yayınlamayacağını ve arco nun daha iyisini yapacağını söyledi kendin kodlanmış gibi göstererek bu romu niye paylaşıyosun ?

Hem emeğe saygısızlık hemde camcory çok büyük ayıp etmişsin bi kaç yeri editleyip paylaşıyosun gerçekten helal olsun
camcory emek vererek kodladı ama paylaşmak istemedi ..

Şunlara bakın birde. 1 , 2

ben ona sorarak yaptım herşeyi dahada paylaşmam bişe bekleyin durun arcoyu bana camcorynin verdiği sürümde wifi bile çalışmıyordu ben sorunları düzeltip paylaştım ve ona sorarak yaptım

• Beğen
Tepkiler: alprnx
Dejavuex

Dejavuex

Üye
ben ona sorarak yaptım herşeyi dahada paylaşmam bişe bekleyin durun arcoyu

Yaptığın gerçekten çok büyük ayıp adam kendi yayınlamasını bilmiyor mu ? ona sorarak yaptığının kanıtı nerde ? kendi yayınlamayacağını arco daha iyisini yapar dedi . böyle bir rom var demiştin fakat kendi adına paylaştığını görünce gerçekten inanamadım büyük ayıp etmişsin .

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Yaptığın gerçekten çok büyük ayıp adam kendi yayınlamasını bilmiyor mu ? ona sorarak yaptığının kanıtı nerde ? kendi yayınlamayacağını arco daha iyisini yapar dedi . böyle bir rom var demiştin fakat kendi adına paylaştığını görünce gerçekten inanamadım büyük ayıp etmişsin .

camcory ile konuşmadan hiçbirşey yapmadım bilip bilmediğin yere konuşuyorsun

kaç aydır beklediğiniz birşeydi ben sadece yardım etmek istedim size ki bundan sonra yapacağım sürümleri xda'da paylaşcam sadece

• Beğen
Tepkiler: merhaba_-
gorkem.timur

gorkem.timur

Üye
Şey sorcam xda'da cyanogenmodları arco çıkarırken senin başlığı falan öyle açman doğru mu olmuş sence sonuçta o da açacaktı bu konuyu ama sanki sen onun devamıymışsın gibi olmuş, doğru mu sence?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
amacınız ne sizin ? yapmıyorum daha yapacaklarımıda paylaşmicam sizinle ben değilde eğer yabancı biri paylaşmış olsaydı bu kadar eleştirilmezdi

Dejavuex

Dejavuex

Üye
amacınız ne sizin ? yapmıyorum daha yapacaklarımıda paylaşmicam sizinle ben değilde eğer yabancı biri paylaşmış olsaydı bu kadar eleştirilmezdi

Eleştirilen nokta ne biliyo musun başkasının emeğini kendin yapmışsın gibi burada paylaşman, şuana kadar ne yaptın bi söyler misin ?
xdayı herkes takip ediyo zaten galaxy w konuları artık geç güncelleniyo ki burda sadece sorunları çözmek için yardımlaşıyoruz. ve xda olup buraya gelmemiş şeyleri paylaşılıyor sen bildiğin emek hırsızlığı yaptın. bu mu yardımcı olmak :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Eleştirilen nokta ne biliyo musun başkasının emeğini kendin yapmışsın gibi burada paylaşman, şuana kadar ne yaptın bi söyler misin ?
xdayı herkes takip ediyo zaten galaxy w konuları artık geç güncelleniyo ki burda sadece sorunları çözmek için yardımlaşıyoruz. ve xda olup buraya gelmemiş şeyleri paylaşılıyor sen bildiğin emek hırsızlığı yaptın. bu mu yardımcı olmak :)

Emek hırsızlığımı bu konu hakkında camcory ile görüşmeni istiyorum :D sor kızdımı paylaştığım için hatta paylaştıktan sonra bana usb tethering sorununu nasıl çözeceğim hakkında yardım etti bişe bilmeden konuşuyorsunuz işte tek sorununuzda bu ben bundan sonra belirli kişiler ile paylaşmayı düşünüyorum yeni sürümü konudada camcory ye yardımları için teşekkür ettim ne mi yaptım

Wifi Sürücüsü çalışmıyordu günlerce bununla uğraştım
usb masstorage çalışmıyordu cihaza usb kablo takınca sadece şarj oluyordu günlerce bununla uğraştım bazı ufak tefek sıkıntılarda vardı kamera 720 p video kaydı yapmıyordu bu sorunuda xistancenin kerneliyle çözüm buldum ki bunları yapmak için günlerce uğraştım ama değmezmiş kimseyle paylaşmayacaktım kendim yapmış gibide göstermiyorum ben kendim yaptım diyede bişe demedim

• Beğen
Tepkiler: merhaba_-
gorkem.timur

gorkem.timur

Üye
Ben senin paylaşımına hiçbir şekilde laf etmiyorum sadece arcoya biraz haksızlık olmadı mı sence onu soruyorum

Üst Alt