Arka plandaki resimi atabilirmisinBelirttigim gibi oyunlarda kasma var ama daha beta sürüm ilerde elbet gelişecek ve bu kasmalar giderilebilecek bunun dışında gayet stabil çalışıyor Doğukan kardeş buyur benim arayuz![]()

ama doğukan kardeş sen takılma fakat zram felan uğraş derim arconun mesela cm9da neler yapmış onları uygula derim birde şu yoon kerneli yapan adam bu romun kernelinede bir şey yapsa 
Bu ROM'u camcory kodlanmıştır sana test olarak verdi . camcory bu romu yayınlamayacağını ve arco nun daha iyisini yapacağını söyledi kendin kodlanmış gibi göstererek bu romu niye paylaşıyosun ?
Hem emeğe saygısızlık hemde camcory çok büyük ayıp etmişsin bi kaç yeri editleyip paylaşıyosun gerçekten helal olsun camcory emek vererek kodladı ama paylaşmak istemedi ..
Şunlara bakın birde. 1 , 2
ben ona sorarak yaptım herşeyi dahada paylaşmam bişe bekleyin durun arcoyu
Yaptığın gerçekten çok büyük ayıp adam kendi yayınlamasını bilmiyor mu ? ona sorarak yaptığının kanıtı nerde ? kendi yayınlamayacağını arco daha iyisini yapar dedi . böyle bir rom var demiştin fakat kendi adına paylaştığını görünce gerçekten inanamadım büyük ayıp etmişsin .
amacınız ne sizin ? yapmıyorum daha yapacaklarımıda paylaşmicam sizinle ben değilde eğer yabancı biri paylaşmış olsaydı bu kadar eleştirilmezdi

Eleştirilen nokta ne biliyo musun başkasının emeğini kendin yapmışsın gibi burada paylaşman, şuana kadar ne yaptın bi söyler misin ?
xdayı herkes takip ediyo zaten galaxy w konuları artık geç güncelleniyo ki burda sadece sorunları çözmek için yardımlaşıyoruz. ve xda olup buraya gelmemiş şeyleri paylaşılıyor sen bildiğin emek hırsızlığı yaptın. bu mu yardımcı olmak![]()
sor kızdımı paylaştığım için hatta paylaştıktan sonra bana usb tethering sorununu nasıl çözeceğim hakkında yardım etti bişe bilmeden konuşuyorsunuz işte tek sorununuzda bu ben bundan sonra belirli kişiler ile paylaşmayı düşünüyorum yeni sürümü konudada camcory ye yardımları için teşekkür ettim ne mi yaptımBen senin paylaşımına hiçbir şekilde laf etmiyorum sadece arcoya biraz haksızlık olmadı mı sence onu soruyorumamacınız ne sizin ? yapmıyorum daha yapacaklarımıda paylaşmicam sizinle ben değilde eğer yabancı biri paylaşmış olsaydı bu kadar eleştirilmezdi