Galaxy W GT-I8150 Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1 Alpha 2

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: caneira07 ve alprnx
HCK42

HCK42

Üye
Gene beklemeye kaldik desene :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Gene beklemeye kaldik desene :)

nisanda çıkar arconunki büyük ihtimalle çıkmazsa bile ozamana kadar bluetooth sorunu çözen birisi olur ondan yardım alır çözerim rom için

slvestre-99

Üye
zamanla hepsi cozulecektir bluetoothta denedim actigimda geri kapaniyor ama sureklide denersrniz telefon bootloop oluyyor yada restart atiyor bende bootloop oldu

ahmetalp1

Üye
seeder v7 linkini atarmısın :)

szrmms

szrmms

Üye
seeder v7 linki ??

ahmetalp1

Üye
işleri anlamıyorum kurun falan demis arkadas ya k.byın :)

slvestre-99

Üye

bunu cwmden flashla sonra terminal emulatoru ac ve sirasiyla sunlari yaz

su
seeder

seeder entropy off cikarsa 1 ile 4 arasinda 1 e bas on olsun run as boot no ise 2 ye bas yes yap eger yes ise hicbirsey yapma sakin 3 e basma butun islemler bitikten sonra 4 e bas ve cik bitmistir aninda hizi fark.edersin

• Beğen
Tepkiler: alprnx, caneira07, szrmms ve 1 kişi daha

ahmetalp1

Üye
teşekkür ederim :)

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Rom çok stabil gerçekten. Bayıldım buna. Donma sorununu da şimdilik çözdüm sanırım.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Vsync de sorun yok beyler calismayan bise varsa soyleyin

ardagunes

Üye
alprnx

alprnx

Üye
Lazerdroid konu linki :

burdan lazerdroid 2_7_2 MPengine9 indirin gene cmw menuden flaşlayın.romda olmayan vsync yi belki birazda olsa bunun kapatabiliriz diye düşünüyorum.gene bu lazerdroidi yapan Lenarox ' un ram kullanımı için bi scrip var onuda paylaşayım.
RPengine ram scripti :

bunu kurmadan önce ana ekrandayken mesela ramı temızleyınce 190-200 gösterıor bunu kurduktan sonra ana ekranda boş 70-80mb felan gösterior.bu script anladıgım kadarıyla ramın yorulmamasını saglıyor.ram gerek duyuldugunda tam performans çalışmaya başlıyor.özellikle denedım oyunlarda ram baya bi açılıyor.kullanıma göre ram ayarlıyor işte :
CMW_RTMixManager_Final_Mix_2_Smanager_Edition bunu ındirin digerlerinde samsung yazısından sonra sıyah ekranda kalıor tel.

• Beğen
Tepkiler: caneira07
Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Antutu Benchmark'tan 5241 aldım. Lazerdroid de yüklüydü. Daha çok yolu var bu romun. :)

• Beğen
Tepkiler: alprnx
alprnx

alprnx

Üye
Antutu Benchmark'tan 5241 aldım. Lazerdroid de yüklüydü. Daha çok yolu var bu romun. :)

aynen dedım antutu-quadrant stant - nenamark2 puanları diger romlara göre düşük diye en başında

• Beğen
Tepkiler: caneira07
KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
dogukan hocam kesinlikle ellerinize sağlık gercekten cok büyük sevap işlediniz :)

• Beğen
Tepkiler: caneira07 ve alprnx

ahmetalp1

Üye
menünün yarısına yakını ingilzice buna bi çözüm varmı

Üst Alt