Galaxy W GT-I8150 Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1 Alpha 2

Sponsorlu Bağlantılar

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
Buyrun doğukan Hocam :D

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
KordonCeLiL-dG-
Çok sağol xda da paylaşıyorum resmini konuda :D

Jok3rxl

Üye
Artık diğer telefonların 10.1 JB+ port'ları için boot.img dosyası aramaya gerek kalmayacak. En kısa sürede deneyeceğim rom'u. Bir Türk'ün elinden çıkması gurur verici. Ayrıca sınavdan sonra geliştirme-test ve benzeri her konuda yardım edebilirim. Devamını 4 gözle bekliyorum :)

alprnx

alprnx

Üye
xda'da konunuza ilk yorumuz yazcaktım ama hale bi yorum yazamadım 10 mesaj felan dıor yenı uye oldum anlamadım nasıl yazcaz

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
xda'da konunuza ilk yorumuz yazcaktım ama hale bi yorum yazamadım 10 mesaj felan dıor yenı uye oldum anlamadım nasıl yazcaz

10 tane mesaj atcan orda yardım konusu var dur link atayım da hepsini bi anda aynı konuya atma

Jok3rxl

Üye
Bu arada SS'lerde göremedim 4.2.2 sürümünü mü kullanıyor rom?

alprnx

alprnx

Üye
reyiz nasıl yanı 10 mesaj hiç bi konuya yazamıomkı 10 post dıyıp duruyor :D

- - - Eklendi - - -

reyiz nasıl yanı 10 mesaj hiç bi konuya yazamıomkı 10 post dıyıp duruyor :D

neyse boşverım xdayıda cm10.1 önerisi şikayetı olan yokmu yav

yusufdj

Üye
Merhabalar herşey güzelde dükkandaki modeme baglanıyorum wifi ile evdekine neden baglanamıyorum evde ayrı bir wonder daha var onda stock(Orjinal) rom var ben diğer wondera bu romu yükledim şifreyi giriyorum bir türlü baglanmıyor?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Beyler şimdi cm9 rc6+kerneller vs vs. fark var mı yok mu ? kullananlara soruyorum.

bluetut wifi ve VSYNC hariç hiç bir sorun yok değil mi ?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
o değilde çok fazla indiren olmadı galiba bekleyen yokmuydu bu 4.2 ?

Qubar12

Üye
Hocam bu fifayi hafiza deilde telin hafizasina nasil yukleriz denedm smdi hafiza kartinda yer yok olmuyor.

ismailnayir

Kapalı Hesap
işi türk yapınca düşünüyor insan.
üstüne alınma

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
işi türk yapınca düşünüyor insan.
üstüne alınma

yükleyin yorum yapin
saçma sapan konuşmayin !!
Destekleyeceğinize yaptiğiniza bakin sonra niye türkiyeden birşey çikmiyor
çikmaz tabi

• Beğen
Tepkiler: alprnx ve erdi_s
okan1100

okan1100

Üye
Deniycem şimdi eline sağlık. Wifi tethering i çok kullanıyorum keşke o çalışsa

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Progrm var tethering icin adi wifi tether- trave mod diye bi program bulamassanz yarin eklerim linki

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Her şey çok hoş ama telefon ikidebir donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
wondere bu kadar geç gelmesi ilginç bizim ufak gio ya bile 4.2 geleli 1 ay oldu şimdi tıkır tıkır çalışıyor demekki geliştirici az :(

basri111

basri111

Üye
Hocam öncelikle emeğine sağlık güzel bir roma benziyo cm9 un üzerine direk yükleyebilirmiyim yoksa cm10 yükleyip sonradanmı romu yüklemem lazım?

Üst Alt