avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
1gb ram var 500 600 mb zaten android kaplıyor
hacım bide oyun oynamadan once güç tasarufundaysa telefon çıkar moddan bnde bazen unutuyom tasarufdan çıkartmayı telefon kasım kasım kaslılıyor
S3 den tasarimi disinda iyice sogudum arkadas
hacım bide oyun oynamadan once güç tasarufundaysa telefon çıkar moddan bnde bazen unutuyom tasarufdan çıkartmayı telefon kasım kasım kaslılıyor
Abartma. Android s3'te yakladik 270 mb yer kapliyor.
Öncelikle merhaba RAMler 1 GB ve android işletim sistemi bu RAM'in bir kısmını afiyetle yiyor ve yemeğin artıklarını bize bırakıyor
fmr memory cleaner programını tavsiye ederim diğerlerinden çok daha iyi olduğunu göreceksin
İslemciyi kisiyo tasarruftayken ondan. Ama Talip in sorunu ram yonetimi veya oyunun optimize sorunu ile ilgili
Kalktı Allah'a şükür
ram 640 mb larda ama real racing 2 de bi kasma görmedim dahaSen nerden kurdun oyunu
Talip bir de apk mania dan apk yı bulup dene
Yok knk ben mağazadan orijinal apkyi kurduğum halde böyle sanırım jelly bean'a kadar böyleyizama oyunu silip tekrar yukleyecegim çünkü arabaların farlarında arabaların modellemesi çıkıyor sanırım sorun oyunda
Beceriksiz yapimcilar
Yok knk ben mağazadan orijinal apkyi kurduğum halde böyle sanırım jelly bean'a kadar böyleyizama oyunu silip tekrar yukleyecegim çünkü arabaların farlarında arabaların modellemesi çıkıyor sanırım sorun oyunda
o bazı yarışlarda bendede oluyo
oyunun datalarını silip tekrardan yükledim şuanda problem yok gibi ama sonraki günlerde ne olur bilmem işte android'i bu yüzden sevmiyorum cihaz android'in 3.kralı bence tabi kişisine göre değişir bu her neyse bu cihaz samsung'un amiral gemisi olmasına rağmen bu oyunda nasıl takılır anlam veremiyorum yakında bunun yenisi (RR3) çıkacak o kasarmı bilemiyecem RR2 haricinde hiçbir oyunda kasıntı olmadı ama şimdiye kadar
Merak edenler için benim gözümde android'in kralları ;
1: Samsung Galaxy Note II N7100
2: hTC One X
3: Samsung Galaxy SIII I9300
4: Samsung Galaxy SII I9100
5: Samsung Galaxy Note N7000
v.s v.s bu liste dahada uzar ama benim için androidde ilk 5 cihaz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?